Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 282
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Някой вече има ли отзиви за четката за зъби с ултразвук?

# 601
  • София
Привет!
Днес на касата ми дадоха червено талонче, което трябва да се регистрира на euro.coca-cola.bg.
Кока кола не съм купувала, а гледам всайта че искат регистрация на касова бележка със закупена кола. Къде да го регистрирам талончето без касова бележка?

# 602
Някой ако може да сподели мнение за надуваемите дюшеци.Видях че не са с вградена помпа.Дали си заслужават парите.

# 603
  • 1st floor
Сега гледах как се определят размерите на сайта на Лидл и за щерката даде 36/38. Чудя се банските на такива двойни размери ли са или трябва да решавам между 36 и 38. Изрязала съм всички етикети на старите й бански и не знам кой размер е. Гръдната обиколка й е 89см. За долното е ясно - най-малкото.

# 604
Ми тениските например бяха размер 146/152 , та може да е двоен размер

# 605
  • Бургас
Ставам досадна, ама... Embarassed
Някой видя ли вече шалтетата в действителност дали си заслужават, че да знам дали да се замъквам довечера?

# 606
  • Асеновград
Днес -аква обувки за малкия 26 беше 5мм. по голям от маратонките му 22 размер пак лидълски, правоъгълен басейн и две книги от Голяма книга за......... От книгите освен показаните в каталога имаше и Голяма книга за древните загадки на България.

# 607
Детските слънчеви очила - струва ми се, че черните са по-големи. Днес взех едни черни за сина, който е на 5г. Отворих ги и ми стават и на мен почти. Та си мисля, че тези даже може и да са му големи на детето. Сините и зелените ми изглеждаха по-малки и по-тесни, но може и окото да ме лъже.
Определено ще стават и за деца над 3-4 години Peace

# 608
Сега гледах как се определят размерите на сайта на Лидл и за щерката даде 36/38. Чудя се банските на такива двойни размери ли са или трябва да решавам между 36 и 38. Изрязала съм всички етикети на старите й бански и не знам кой размер е. Гръдната обиколка й е 89см. За долното е ясно - най-малкото.
Ами трябва да ги видиш и прецениш на място. За малките и тийн банските са двойни размери, но дамските не помня.  Thinking
И аз съм между двата номера 36 и 38 и когато са двойни размерите на дрехата и си отговарят, е добре. Но когато са единични, 36 ми е с една идея по-малко, 38 с една идея по-голямо.... много кофти.
Ето сега имам рокля и риза 36 размер, които са ми леко къси и теснички, ама аз съм си височка, пък ако бях взела 38 размер, щяха да са ми широки.

# 609
Здравейте!
Банските и джапанките как са на живо? Да знам да се напъвам ли и през Лидъл да минавам днес, че много сгъстена програмата понеделнишки.

# 610
  • София
Шалтетата ми се видяха тънички и се отказах, очаквах плътна и тежка завивка, а то малко по-дебело от чаршаф.
Плажни шорти взех на малкия, уголемени са - за високо 146 момче станаха 136/140.

Банските и джапанките за възрастни са от четвъртък. Мъжките бански са много хубави, имаме от миналата година.

# 611
  • Варна
А момичешките бански хубави ли са? (зеленият от 2 части конкретно)

# 612
  • софия
Този ли?
Скрит текст:
Леко е лигава и тънка материята, но не е лош. Загубих 10 мин. да търся 146-152 от него и накрая, добре че беше мъжът ми да прочете, че точно този размер от този модел го няма. Взех от другия. Харесва ми.

# 613
  • Варна
Този ли?
Скрит текст:
Леко е лигава и тънка материята, но не е лош. Загубих 10 мин. да търся 146-152 от него и накрая, добре че беше мъжът ми да прочете, че точно този размер от този модел го няма. Взех от другия. Харесва ми.

Да, този. Прецених, че ще е по-удобен под формата на бюстие, отколкото другия, който е направен като чашки.
Дано довечера да има останали.

В какъв смисъл е нямало от този размер, че точно такъв ми трябва?  newsm78

# 614
Някой ако може да сподели мнение за надуваемите дюшеци.Видях че не са с вградена помпа.Дали си заслужават парите.
Това не са дюшеци за плажа ,а надуваеми дюшеци-легла за палатки .

Общи условия

Активация на акаунт