Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 270
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Лошо впечатление ми направи Лидл, като организация . Днес, в 19.00ч. персоналът чистеше, местеше, подреждаше, зареждаше със стоките за утре.
Имах усещането, че им пречехме в дейността, а .........................
.............

Това е търпимо... Мен ме вбесява сутрин , когато циганите се хранят от щандовете, а бодигардът се прави, че не ги вижда. Ми так де, защо да си навлича проблеми?

# 616
Стига бе!
На какво ли не съм се нагледала, но на това никога.
Виждала съм само как ядът от насипните ядки.

# 617
  • Асеновград
Някой ако може да сподели мнение за надуваемите дюшеци.Видях че не са с вградена помпа.Дали си заслужават парите.
Това не са дюшеци за плажа ,а надуваеми дюшеци-легла за палатки .
Струват си, имам три единични.Ако е за палатка е важен размера, в тримрстната ми влизат два и остава място за багаж , или би могъл да влезе един двоен, но ще го помпиш вътре надут няма да влезе през отвора. Използваме ги и у дома децата играят на тях или дори понякога спят.Аз използвам ръчна помпа за да не търся електричество когато сме на палатка, освен това я използвам и за бесейни и други неща.

# 618
Някой ако може да сподели мнение за надуваемите дюшеци.Видях че не са с вградена помпа.Дали си заслужават парите.
Това не са дюшеци за плажа ,а надуваеми дюшеци-легла за палатки .
това ми е ясно трябват ми за домашно ползване като допълнително легло когато се налага.Понеже имаме на Intex интересуваме като качество как са.Защото от кауфландските вече един си замина.

# 619
За четките за зъби - хубави са. Тези, които са свикнали на обикновени /вибриращи/ ел. четки, може да им изтръпне мозъка в началото, но се свиква. Просто тези са с ултразвук и са "пищящи", но на втора степен се понася.
Определено хубаво чистят и си заслужават.

# 620
А момичешките бански хубави ли са? (зеленият от 2 части конкретно)
На мен въобще не ми хареса и въпреки ниската цена не взех.

# 621
За четките за зъби - хубави са. Тези, които са свикнали на обикновени /вибриращи/ ел. четки, може да им изтръпне мозъка в началото, но се свиква. Просто тези са с ултразвук и са "пищящи", но на втора степен се понася.
А накрайника стандартен ли е ? После да не се окаже, че няма от къде да се купят допълнителни.

# 622
  • София

gerata, много благодаря за отзивите!  bouquet Ще я пробвам и аз довечера.

# 623
Нямам представа какво означава "стандартен накрайник", защото на тази марка това ми е първата такава четка, а от другите марки всяка си има свой "профил"....
И все пак това са 8 накрайника - достатъчно, за да се оправдае цената. На Орал един накрайник е от порядъка на 7 - 8 лева....

# 624
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Детските пончота от кой ден са?

# 625
Детските пончота от кой ден са?

От днес...

# 626
Отивам да търся детското комплектче с шапката с козирка  Simple Smile Направо бях забравила, че са от днес. Да видя изобщо малкия ще се вреди ли в тази номерация.

# 627
  • София
Шалтетата и на мен не ми харесаха.
За пончото - видя ме се малък отвора за главата, имаме неприятен опит с подобно пончо....
Взех един бански и гащеризон, както и слънчеви очила, които май ще са й големи.....
И капачки за буркани взех, тип Омния, сториха ми се на прилична цена.

# 628
Аз взех от розовите половинки 110-116, но й е малко голям. Може би ще го оставя и ще взема и от този на точките, ако е останал. Имаме си очила, два сет-а: с двата вида шапки и рокличка.

# 629
"Опасни бактерии в немски колбаси (листерия)":
http://www.n-tv.de/ratgeber/Firma-ruft-gesamte-Wurstware-zurueck … icle17812346.html

Общи условия

Активация на акаунт