Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 291
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Имам четката с дръжката.Не съм доволна изобщо.Веднага след нея взехме друга пак с дръжка,но на двойна цена.Зъбците трябва да са силиконови.Евтината скубе и изобщо не заслужава тази цена.

# 586
  • На земята, която е всъщност звезда.
Благодаря за мнението, margo**!

# 587
Какво е днес положението в шатрата в Младост някой знае ли, има ли смисъл да се ходи останало ли е нещо интересно ?

Ние минахме оттам към 12. От големите неща имаше елхи по 35 лева, много лампи, много тенджери със стъклен капак по 50 лева. Аз имам подобна от Лидл, купих си я на редовна цена за 45 лева.
Много дрехи, но ски екипите бяха обрани. Слъцезащитно пръскащо 20 фактор взех, до 07.2017та е, а 30ти фактор за мазане е до 06.2016та.

# 588
Някакви отзиви за машинката за подстригване 5 в 1-интересува ме дали става за оформяне на тридневна брада и за тяло?

# 589
  • София
Днес в Младост в шатрата нямаше слоукукъри. 
Момичета, има ли някой идея къде да намеря тротинетката от миналата брошура, жълта с три гуми за 39,90? Виждал ли я е някой някъде по Лидълите? Аз намирам само тези с две гуми...

# 590
  • София
Днес в Младост в шатрата нямаше слоукукъри.  
Момичета, има ли някой идея къде да намеря тротинетката от миналата брошура, жълта с три гуми за 39,90? Виждал ли я е някой някъде по Лидълите? Аз намирам само тези с две гуми...
Мисля, че беше от 19 май...

# 591
  • Пловдив
Сл.очила са за по-малки деца,нали?

# 592
  • Русе
Малко по-горе написах, че за мен очилата са за 2-3, максимум 4 годишни деца.

# 593
  • Пазарджик
Малко по-горе написах, че за мен очилата са за 2-3, максимум 4 годишни деца.
Ние сме на 7 год и са ни идеални,поне миналогодишните.

# 594
Лошо впечатление ми направи Лидл, като организация . Днес, в 19.00ч. персоналът чистеше, местеше, подреждаше, зареждаше със стоките за утре.
Имах усещането, че им пречехме в дейността, а на едната работеща каса опашката се виеше до хладилната витрина.
Мисля, че тази дейност трябва да се извършва при затворен магазин.В началото Лидл зареждаха през нощта, но това пред клиентите е
най-малко неудобно и за служителите, бъркотията и нервите бяха на лице.
Забелязах, че  се случва по това време в неделя, което ще ме откаже от  пазар.

# 595

Да, определено! Някой по-напред беше писал, че се наелектризирвала косата-при мен от 2г(откакто ги имам) не ми се случвало..но зависи и какви материи/шалове/якета ползват-твърде вероятно е те да са причината  Peace

# 596
Лошо впечатление ми направи Лидл, като организация . Днес, в 19.00ч. персоналът чистеше, местеше, подреждаше, зареждаше със стоките за утре.
Имах усещането, че им пречехме в дейността, а на едната работеща каса опашката се виеше до хладилната витрина.
Мисля, че тази дейност трябва да се извършва при затворен магазин.В началото Лидл зареждаха през нощта, но това пред клиентите е
Забелязах, че  се случва по това време в неделя, което ще ме откаже от  пазар.
Е, да, ама нали се сещаш, че ако ти работеше там, щеше да ти е неприятно да те викат през нощта да зареждаш... едва ли взимат толкова много пари и за такива извънредни дейности /имам предвид извън работното време  Peace/. Разбирам ги и затова не ми пречи кога зареждат.

# 597
Забелязах, че  се случва по това време в неделя, което ще ме откаже от  пазар.
Нека не издребняваме. Персонала е винаги толкова услужлив и любезен,че на фона на гнусните квартални магазинчета и разни други забравили се вериги, можем да преглътнем зареждането и подреждането по време на пазаруване. В днешното ни натоварено ежедневие, малко повече толерантност, няма да бъде излишна

# 598
В началото имаше служители, които започваха смяна в 5 сутринта, за да подреждат стоката за деня. После явно решиха да пестят от персонал и махнаха тези смени, както и намалиха персонала(имах познат, който работеше там).

Утре ще ходя за дрешки за детето, дано да се вредя, че напоследък всичко, което харесам се изчерпва още първият ден преди обяд.

# 599
  • София
В друг голям магазин започват подреждането за новите промоции от неделя на обяд, някой път дори сутринта. Зареждат с палетни колички, пререждат, прибират, слагат, сменят цени... Лидл също си подреждат през деня, от неделя на обяд започват да пререждат биновете/кошовете със седмичните стоки, събират стари, изостанали стоки, разопаковани и т.н., разместват самите бинове, изобщо - лудница.
Забравих да пиша, вчера в Лидл с шатрата, не беше сложена намалената цена на средиземноморската шунка. Стоеше старата цена, но на касата излизаше намалена. Ще сигнализирам на Лидл, защото подвеждат хората...

Общи условия

Активация на акаунт