Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 242
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
А и на всяка брошура пише,че не носят отговорност за допуснати печатни грешки.На опаковката трябва да е истината.

# 661
А и на всяка брошура пише,че не носят отговорност за допуснати печатни грешки.На опаковката трябва да е истината.

А най-сигурно - в самата опаковка... bowuu

Странно ми е, когато артикулите са на стелажа непосредствено пред купувачите, може да се пипне, да се види, да се разгледа....защо не се възползвате от това удобство? Вместо да купувате на сляпо, проблем няма-може да се върне, но защо не си спестите излишно разкарване и разправии после?

# 662
  • Пловдив
Странно ми е, когато артикулите са на стелажа непосредствено пред купувачите, може да се пипне, да се види, да се разгледа....защо не се възползвате от това удобство?

Защото не всеки има време да ровичка,вади,размята,оглежда,отваря.Доверявам се на това,което пише на опаковката

# 663
А когато опавковата е сбъркана, така или иначе ще трябва да се намери време да се отиде и да се върне...

Струва ми се логично и удобно да отделиш 5 минутки да погледнеш какво купуваш, вместо да рискуваш неприятности след това. Но въпрос на организация и приоритети... Лошо нЕма, кой както му харесва...

# 664
  • В една слънчева къща...
Ако на опаковката информацията е невярна, това е доста неприятно.
А и лично аз не си се представям да разпъвам чаршафи в средата на магазина, за да проверя имат ли дупка или не  Peace

# 665
  • София
На първа страница на немския Лидл излиза Важна информация
Wichtige Kundeninformation, кои продукти се изтеглят от пазара
за Listeria
произведени от фирма Sieber

Английски
http://www.nottinghampost.com/Lidl-food-products-recalled-health … detail/story.html

Като се потърси в Гугъл listeria Lidl - излиза не за първи път имат проблеми, даже са съдени...

# 666
  • Бургас
Божкеееейййй! Отворих последния линк даден в темата и за малко да падна, четейки за един от изтегляните продукти (не с листерия де):
Цитат
Product name: Milk Chocolate with Hazelnuts

Product brand: Fin Carre

Pack size: 100g

Batch code: L6028A123

'Best before' date: 23 December 2016

Undeclared allergens: milk and hazelnuts

Изтеглят МЛЕЧЕН ШОКОЛАД С ЛЕШНИЦИ, защото на опаковката не са упоменати възможните алергени МЛЯКО и ЛЕШНИЦИ ooooh! ooooh! ooooh!

А аз онзиден съм се сдобила с доста "солени" праскови. Говорейки си с касиерката (позната ми е и със сигурност грешката не е умишлена), явно се е разсеяла и е чукнала друг код и вместо кило праскови от 3,50лв съм си платила чинно някакви нектарини от 7лв килото Tired  Това го забелязвам след 2 дни, преди да хвърля бележката от портфейла, преглеждайки дали трябва да я пазя за някой продукт с гаранция или не. В магазина залюханият младеж на касата бе категоричен, че нищо не можел да направи и друг път директно на касата да си проверявам бележките. Планирам винаги когато е той на касата и имам повечко покупки, наистина чинно да проверявам ред по ред маркираното без да се мърдам от касата - спазвайки съвета му Twisted Evil

# 667
Днес темата  е много разгорещена Simple Smile
А аз бях "сигурна ",че съм купила нектарини по 1,70 ,но с твоите от  7лв  ме  застреля Simple Smile

С тези изисквания за етикиране и алергени  се оливат  направо-я да ги пуснат на половин цена ,ние бързо ще ги изкупим

# 668
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно пуснатия снощи линк за заразените продукти на Лидл,такъв превод ми дръпна Гугъл превода,че се хванах за главата.Така,че като ще качвате нещо важно не е лошо да е конкретно.

# 669
  • София
Стреснахте ме в първия момент с изтеглянето от пазара на шоколоада с цели лешници, че ми е любим.

Иначе - дайте да обсъждаме кой какво си купил и от какво е доволен или не......

# 670
Някой взимал ли е предни години от плажното пончо?Струва ми се много некачествено.Купих де,но в къщи като го отворих видях,че на единия ръб има скъсано.Ще го връщам така или иначе.Но се чудя дали да взимам друго.

# 671

bradata защо не поиска да говориш с управителката.
Но пък като се замисля, те няма как да знаят дали наистина си си купила от нектарините или от прасковете и в такъв случай наистина няма какво да се направи.
Ами да ви кажа гледайте си наистина бележките, на мен на два пъти не  ми маркираха 30% намаление на дадена стока и си я платих с редовна цена,  а тя беше намалена. Е върнах се с въпросната стока и показах и касовия бон, ами върнаха ми разликата,като касиерката също ми каза да ги следа тези неща на място, не го правят нарочно,просто намаления етикет е залепен на гърба и при маркиране може дане го видят. Не е задължително да го правите на касата и да бавите опашката,но затова има стилаж за подредба на покупките и там може да си прегледаш и касовата,е ако има нещо пак ще е голямо чакане на касата,ама поне няма да сте вие ощетената.

# 672
  • София
Aз винаги си гледам касовите бележки в големите магазини. Днес ходих до Лидл и видях, че пушената риба още е на намаление. Взех, че миналата седмица ми хареса много, но специално обърнах внимание дали е на по-ниската цена.

# 673
Да, винаги е добре да се проверяват бележките, но за съжаление не винаги се случва. Аз мога да дам два примера с грешки при маркиране на артикули от други магазини:
- В Пийк&Клопенбург на намаления, ми бяха маркирали две еднакви ризи различно - едната с намаления етикет, а другата с нормалния. После беше голяма разправия да се оправи, случайно го забелязах.
- В една аптека наскоро купих цяла опаковка вит. Ц, които ми маркираха 1ампула за 8лв, 4 ампули за 3.20лв и 5 ампули за 4лв. Така и не разбрах защо са ги маркирали така, но добре че погледнах бележката да видя тия 7.20лв в повече.

И за да не е спам. Мъжките бански дали са хубави (късият модел):
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=41014

# 674
  • София
Да дам и аз отзиви за ултразвуковата четка - на първо четене съм стресната.  Laughing Изключително силна вибрация и звук, все едно си миеш зъбите със зъболекарска машина. Ако случайно главата на четката докосне с обратната си страна противоположните зъби, звукът става още по-ужасен. На режим "Софт", вибрацията е още по-силна.  Rolling Eyes
Надявам се да й свикна.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт