Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 244
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Сега няма нужда да скачаш! Ти може да пуснеш и линк на китайски, ако искаш. И ако някой те помоли да предадеш с няколко думи за какво става въпрос това не значи, че го иска сдъвкано и изплюто. Така можеш да кажеш, ако статията е на български. Както и да е, не е темата за това.

Е никога не бих се сетила да сравня немски с китайски  Laughing
А ако беше ползвала гугъл преводача, щеше да разбереш за к'во иде реч..но ОЧЕВИДНО дори не си пробвала..

# 646
Момичета, нещо темата днес не тръгва добре... от сутринта само спорове.  Blush
Чакай да не ме почнете и мен сега  Crazy

И да не е спам, вчера загледах някакви светещи сандали, но имаше до 27 номер... на табелата над тях не пишеше размери, дали сте виждали от тях 28 номер или да не търся?

# 647
  • have faith and be patient ..
е да , явно е моя грешката ,че не проверявам на две три места предварително , а "само" чета етикета на стоката  ..  би трябвало той да е най-актуален , както и да е , поне разбрах че не моя комплект е сбъркан , а всички са си така ..

# 648
  • Варна
А ако беше ползвала гугъл преводача, щеше да разбереш за к'во иде реч..но ОЧЕВИДНО дори не си пробвала..
В този конкретен случай не съм, признавам си.

# 649
Ами твоя си е грешката...никой не ти го е тикнал в ръцете от зад щанда. То се гледа, като се купува.
При нас имаше и отворени...достъпни за оглеждане.
Не е нужно да проверяваш и предварително, след като стоката е пред очите ти и на разположение да провериш какво съдържа плика.
Аз винаги проверявам, защото се е случвало да липсва калъфката например...винаги проверявам на място какво купувам, за да не се разкарвам ненужно после.
Ако не те кефи, просто го опаковай и върни в магазина. Просто е...

# 650
  • София
Не знам кой не чете и кой чете, но С. Алекс написа, че на ОПАКОВКАТА на продукта е пишело еди какво си. Сега се оказва, че в брошурата/сайта на Лидл пише друго. В случая вината е на Лидл, че не са погледнали какво пише на опаковката. И аз не чета описанието в брошурата, а това на опаковката на дадения продукт (особено хранителните стоки - липсва описание в брошурите, само на етикета на самия продукт пише). С. Алекс, свържи се с Лидл на телефона им, защото това е подвеждане на клиентите и съм сигурна, че ще има незабавна реакция от страна на магазина. Ти не си длъжна да четеш на 10001 места.
teta75, не бързай да раздаваш така правосъдие, защото ще се случи и на теб и няма да ти е приятно да се отнесат по същия начин, както ти скочи на С. Алекс. Ще ти дам пример където не можеш да провериш какво купуваш - пъзел. Опакован в целофан, всичко точно, обаче! В един хубав момент (на края на реденето на 1-2-3 хиляди части) се оказва, че липсва парченце. Ами айде де,
Цитат
твоя си е грешката, никой не ти го е тикнал в ръцете от зад щанда, то се гледа, като се купува.
И какво правим в този случай? Ти ли си виновна, или фирмата производител? Ти си виновна, според твоите думи, че не си гледала какво купуваш (как да го видиш, това е друг въпрос), а фирмата е виновна, че е пропуснала да сложи парченцето (случвало ми се е). В случая вината е на фирмата производител - отбелязали са ПЛИК на опаковката на продукта, а не ЧАРШАФ.

# 651
Да не е плик без дупка?

# 652
  • София
Добре де плика не е ли горния чаршаф,в който се вкарва завивката,нещо не мога да ви разбера спора и кой какво купил,пък какво очаквал  newsm78

# 653
  • Варна
Ами явно горният чаршаф не е плик, а просто чаршаф. И аз такава комбинация за първи път чувам, честно казано, за какво ми е този горен чаршаф, ако не може да се сложи одеяло в него? Освен за лятна завивка за супер жегите, но ми е странно и ненужно.

# 654
Малко сладко коте, по-полека, моля. потребителката първа "извика" срещу мен с големи букви и раздразнен тон.. Stop
За мои грешки нямам навика да обвинявам друг освен мен...не ме познаваш, не ми казвай кое ми е приятно и кое не, моля.
Стара мъдрост си е, че като се купува, се гледа.
Може да съм била по-рязка, но оставам зад думите си.

Не раздавам правосъдие...Да, не си длъжен да четеш и да гледаш навсякъде, но после като купиш нещо различно...почваш и да си чукаш главата.

Голяма драма стана, голямо чудо..Просто е-да върне продукта, поне това може!

Май е само горен чаршаф, върху който се слага завивката и чаршафа само се подгъва в горния край...като в хотелите.

# 655
  • Бургас
Щом на опаковката пише плик отивам и го връщам като стой та гледай.Не съм длъжна да имам интернет в къщи и там да им следя каталозите.За хартиена брошура също не е гаранция че ще получиш,а в магазина са след касите,т.е. вече си го купил продукта.

# 656
За хартиена брошура също не е гаранция че ще получиш,а в магазина са след касите,т.е. вече си го купил продукта.
Обикалям поне 4-5 магазина, брошурите са все преди касите  Peace
Не съм забелязала да има и след тях...  Rolling Eyes

# 657
  • София
За хартиена брошура също не е гаранция че ще получиш,а в магазина са след касите,т.е. вече си го купил продукта.
Обикалям поне 4-5 магазина, брошурите са все преди касите  Peace
Не съм забелязала да има и след тях...  Rolling Eyes
Има,  в "следкасова зона", върху синия рафт, който е за прибиране на стоките, по средата на рафта ги слагат обикновено. То си цяла стойка с няколко разделения за брошури.

# 658
  • Варна
Няма значение къде са брошурите, ако ще и в ръката ми да я тикнат не съм длъжна да я чета. Важно е какво пише на опаковката. Ако беше обратното - на брошурата да пише плик и хукна да купувам с идеята, че е плик чия щеше да е вината? Или съм длъжна да сравнявам информацията на всичките им налични източници. Важна е опаковката, всичко друго е рекламна информация, която никой не е длъжен да търси. Да, хубаво е на място да се проверява, но това не променя факта, че опаковката е подвеждаща и невярна.

# 659
А някой видя ли всъщност въпросните опаковки? Силно ме съмнява, че ще объркат там, но не е и изключено де..
Ако наистина е сгрешено върху опаковката, са нарушени правата на потребителите Peace Факт.

Наистина ми е малко груб предния пост, но тогава бързах и звучи "грубичко" Mr. Green Извинявам се за което. Не съм искала съзнателно да обидя някого..

Общи условия

Активация на акаунт