Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 229
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Някой взимал ли е предни години от плажното пончо?Струва ми се много некачествено.Купих де,но в къщи като го отворих видях,че на единия ръб има скъсано.Ще го връщам така или иначе.Но се чудя дали да взимам друго.
Да, аз,миналата година. Доволна съм.  Peace

# 676
  • have faith and be patient ..
Ами твоя си е грешката...никой не ти го е тикнал в ръцете от зад щанда. То се гледа, като се купува.
При нас имаше и отворени...достъпни за оглеждане.
Не е нужно да проверяваш и предварително, след като стоката е пред очите ти и на разположение да провериш какво съдържа плика.
Аз винаги проверявам, защото се е случвало да липсва калъфката например...винаги проверявам на място какво купувам, за да не се разкарвам ненужно после.
Ако не те кефи, просто го опаковай и върни в магазина. Просто е...

Чаршафите бяха току що сложени , нямаше разхвърляни и отворени , не съм и от хората които го правярт  Peace  а и забелязах ,че "плика" е всъщност голям чаршаф , но без ластик  ,когато вече ги простирах .. както и да е , така или иначе нямаше да ги върна , много ми харесват ,лятото е пред нас , а зимата ще почиват Simple Smile)

относно грешките на касите : на приятеля ми му бяха начукали 45 копф салати по 1,99 , вместо 1 брой ... представяте ли си ? излиза той и ми вика знаеш ли пак колко платих , викам е колко аз пазаря винаги едно и също от 100 до 150 лв МАКС (ако е изскочило нещо инцидентно )... и той  : ами 240  Shocked

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 07:18 от С. Алекс

# 677
Малеее, такива ягоди НЕ съм яла през живота си. Страхотни! Направо мога да ям само ягоди.Трябва да запомня марката и тичам да си купя още преди да ги изкупите.
Пише ТАКТIКОS S.A.
и по -долу:ЯГОДИ Сорт: FORTUNA  Класа:1  ; 250 г

# 678
Незнам дали са същите, но оня ден взех ягоди-гръцки са, както обикновено...Сладки бяха наистина.
Цяла зима почти ядем ягоди от Лидл, все са гръцки май, и винаги са сладки.
За сравнение взех от пазара тези дни-воднисти, никаква сладост...не ми харесаха. Лидълските от друга страна..не съм случвала на лоши ягоди Peace

# 679
При нас пък точно обратното - от Лидл не бяха толкова хубави и спрях да взимам. Но от Про маркет са страхоооотни - вкусни, сладки, хубави и по-евтини.  Peace

# 680
Там пак ли са гръцки? Защото лидълските май са все такива и НЕсладка просто не съм уцелвала Heart Eyes
Праскови има, казвате ? Малкия ми е поръчал и ще ходя да вземам...промоция нещо newsm78

# 681
  • Бургас
Благодаря за мненията за шалтетата. Току що се връщам от Лидл, на мен също не ми харесаха особено. И детските бански не ми харесаха. Във връзка с вчерашната драма с чаршафите, в нашия Лидл имаше табела с извинение за сгрешената информация върху опаковката на продукта. Специално обърнах внимание и наистина си пишеше "плик" на опаковката, а "да се чете горен чаршаф" - на табелата. Според мен излишно беше нападнато момичето. Аз също не понасям това масово разопаковане и разхвърляне на стоките. В крайна сметка всеки може да вземе дреха, да я премери вкъщи на чисто и спокойно и да я върне във вида, в който е закупена, ако нещо не му хареса. По тази причина и никога не купувам разопакована стока, колкото и да е нахвърляно, търся си запечатана опаковка.
От френската седмица нищо не ме грабна. Но пък миналата седмица пробвахме сладко-киселия сос от азиатската и много ни хареса. Днес имаше останали, та замъкнах два буркана.

# 682
  • Варна
Здравейте, някой да има впечатления от кафемелачката, която са пуснали в Лидл зимата? и дали скоро пак ще я пуснат Sad Търся така и не намирам никъде Sad

# 683
  • София
Малеее, такива ягоди НЕ съм яла през живота си. Страхотни! Направо мога да ям само ягоди.Трябва да запомня марката и тичам да си купя още преди да ги изкупите.
Пише ТАКТIКОS S.A.
и по -долу:ЯГОДИ Сорт: FORTUNA  Класа:1  ; 250 г

bouquet, благодаря, взех и наистина са много вкусни  Simple Smile

# 684
Някой взимал ли е предни години от плажното пончо?Струва ми се много некачествено.Купих де,но в къщи като го отворих видях,че на единия ръб има скъсано.Ще го връщам така или иначе.Но се чудя дали да взимам друго.
Да, аз,миналата година. Доволна съм.  Peace
Благодаря за отзива!

# 685
И аз взех ягоди...тъкмо черпих колегите, одобриха ги Laughing
Взех и кайсии от тези в тарелка-също не са лоши. както и праскови на кг...не съм ги тествала още. Твърди са, но такива ги обичаме вкъщи..

# 686
  • София
И аз съм доволна от пончотата (така ли се пише), ама то всъщност сме ги ползвали точно седмица на на морето. Та не знам доколко е меродавно. Надявам се тази година да им стават още.  Mr. Green

# 687
Здравейте, някой да има впечатления от кафемелачката, която са пуснали в Лидл зимата? и дали скоро пак ще я пуснат Sad Търся така и не намирам никъде Sad
добра е кафемелачката, имам я от около година, нямала съм проблеми до сега.
И аз да се включа с въпросче - бях си купила и ел. везна, не я ползвах много но в един момент батерията и свърши, смених я а сега ми дава някаква грешка изписва - цифрата 2402 и немога да я нулирам. Носих я на сервиз, понеже незнам къде и е касовата бележка за да я върна в лидъл, но от сервиза ми отговарят че не се занимават с везни. И така ако някой е имал подобен проблем нека да сподели моля?

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 14:49 от ogan1

# 688
Да дам и аз отзиви за ултразвуковата четка - на първо четене съм стресната.  Laughing Изключително силна вибрация и звук, все едно си миеш зъбите със зъболекарска машина. Ако случайно главата на четката докосне с обратната си страна противоположните зъби, звукът става още по-ужасен. На режим "Софт", вибрацията е още по-силна.  Rolling Eyes
Надявам се да й свикна.  Laughing
сигурно много добре почиства newsm78

# 689
  • София
За везната- намерете й упътването на сайта на Лидл по номера на модела и вижте дали няма информация за тази грешка.

Общи условия

Активация на акаунт