Опит за връзка

• 8 545
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
Авторе, надали ще получиш по-добър съвет от този на Априлска вълшебница. Щом се оказва, че момичето ти е важно, прочети пак поста и.

# 31
Здравейте,

Скрит текст:
Честно казано малко ме е срам пишейки в този форум, но ми трябва съвет от по-големи хора и то в случая жени. Така, че моля Ви извинете ме, но се виждам в чудо с едно момиче.

Накратко ще обясня, за да не Ви натоварвам с излишна информация.

Накратко от 2 месеца ходя с едно момиче, което наистина много харесвам. Преди нея съм имал доста приятелки, както и краткотрайни взаимоотношения с жени. Проблема е там, че тя е имала връзка около 4 години, и както е ясно на много хора следващия поема всичко. Отначало се държах много дръпнато с нея и и беше явно доста интересно, но в следствие наистина видях в нея нещо и малко по малко почнах да се привързвам към нея. Не мога да кажа, че не се държи и тя добре с мен, но честно казано много често си сменя настроенията и то изключително бързо. Буквално за секунди, както всичко е наред после всичко отива на другия полюс. Настроението и се променя толкова бързо, че просто се виждам в чудо. Да не говорим, че като не е в настроение направо не мога да комуникирам с нея нормално и дори да я попитам как е или какво има и се почват едни глупости от рода на "офф нищо няма", "стига си мисли, че все нещо трябва да има", а аз просто се притеснявам за нея и наистина искам да знам какво има. Не сме от хората, които сме залепени един за друг и излизаме постоянно. До сега не е да не съм имал връзки, но в такова чудо като с нея не съм попадал, а наистина я харесвам супер много и искам да съм с нея, иначе до сега да съм сложил края. Тя е на 23 аз съм на 26. Ако има значение зодия ДЕВА е, и от прочетеното за тях са доста проблемни с характера, въпреки че около мен в семейството само такива, но с това момиче се виждам в чудо.

Та моля Ви за съвет, ако е възможно.

Поздрави.

Кое ти е толкова чудно?
Попаднал си на поредната истерична проклетия.....     Grinning   Оправия няма, или я търпиш, или я зарязваш.

Пп:и след прочит на цялата тема:
попаднал си на жена, обичаща да върти номерца, ама от най-елементарните и досадните.
Затова, пак, или я търпиш (ако реши, че те иска), или я зарязваш.
Тя по-добра няма да стане.
Това, че е приключила някаква връзка, не е индикация за нищо.Добрият човек си е добър във всяка ситуация, лошият си е гадняр дори когато е щастлив.

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 11:24 от Анонимен

# 32
Пак сме на едно мнение с теб Grinning
 Ако ,някой те обича и уважава няма да ти прави номера,да те кара съзнателно да се чувстваш непълноценно ,да ти вменява вина и да те разиграва като маймуна.
  Но има едно но,човек като хлътне прекалено приема това и мисли,че може да се промени.Жертва се и търпи.
 Като се осъзнае се чуди къде му е  бил ума.

# 33
Както се казва ако обичаш някого пусни го на свобода, може и да се върне  Peace
Пълен шит! Как пък не бих търпяла някой днес да не ме иска, а утре да не може да диша без мен! Иска пространство - авторе, я не се излагай! Дай си и пространството и бЕгай далеч! Влюбена жена няма нужда да го преосмисля! Иначе да, девите са кофти зодии. Аз лично не ги харесвам и ме изнервят! Привърженик съм на откритите взаимоотношения и такива ела, пък недей, не са ми по вкуса! Peace

# 34
Както се казва ако обичаш някого пусни го на свобода, може и да се върне  Peace
Пълен шит! Как пък не бих търпяла някой днес да не ме иска, а утре да не може да диша без мен! Иска пространство - авторе, я не се излагай! Дай си и пространството и бЕгай далеч! Влюбена жена няма нужда да го преосмисля! Иначе да, девите са кофти зодии. Аз лично не ги харесвам и ме изнервят! Привърженик съм на откритите взаимоотношения и такива ела, пък недей, не са ми по вкуса! Peace

Забавно  hahaha хем уж ми опонираш, хем се съгласяваш с мен.

# 35
Нещо такова май се получи... Joy Само добавих, че тоя някой няма къде да се върне, щом си е тръгнал!  Heart Eyes

# 36
Някой тръгне ли си  ич да не ми са връща и тва е Grinning

# 37
  • Down south
Здравейте,

Честно казано малко ме е срам пишейки в този форум, но ми трябва съвет от по-големи хора и то в случая жени. Така, че моля Ви извинете ме, но се виждам в чудо с едно момиче.

Накратко ще обясня, за да не Ви натоварвам с излишна информация.

Накратко от 2 месеца ходя с едно момиче, което наистина много харесвам. Преди нея съм имал доста приятелки, както и краткотрайни взаимоотношения с жени. Проблема е там, че тя е имала връзка около 4 години, и както е ясно на много хора следващия поема всичко. Отначало се държах много дръпнато с нея и и беше явно доста интересно, но в следствие наистина видях в нея нещо и малко по малко почнах да се привързвам към нея. Не мога да кажа, че не се държи и тя добре с мен, но честно казано много често си сменя настроенията и то изключително бързо. Буквално за секунди, както всичко е наред после всичко отива на другия полюс. Настроението и се променя толкова бързо, че просто се виждам в чудо. Да не говорим, че като не е в настроение направо не мога да комуникирам с нея нормално и дори да я попитам как е или какво има и се почват едни глупости от рода на "офф нищо няма", "стига си мисли, че все нещо трябва да има", а аз просто се притеснявам за нея и наистина искам да знам какво има. Не сме от хората, които сме залепени един за друг и излизаме постоянно. До сега не е да не съм имал връзки, но в такова чудо като с нея не съм попадал, а наистина я харесвам супер много и искам да съм с нея, иначе до сега да съм сложил края. Тя е на 23 аз съм на 26. Ако има значение зодия ДЕВА е, и от прочетеното за тях са доста проблемни с характера, въпреки че около мен в семейството само такива, но с това момиче се виждам в чудо.

Та моля Ви за съвет, ако е възможно.

Поздрави.

Моите два цента по темата.
Чувал ли си за Bipolar disorder? Ако не си, потърси и прочети малко по този въпос,

# 38
  • Русе
Малеее, добре че го е нямал форумът преди 20 години иначе щях да си остана стара мома  Joy
Авторът все едно  е описал мен и ММ Mr. Green
Дева  bowuu
Същото пуфтене и охкане, луд го правех ММ. А той тихо и кротко чакаше да ми мине беса.
Но пораснах. Сега пак пуфтя но по-малко и по-тихо  Mr. Green
Вчера навършихме 20 години откакто ме търпи но това само благодарение на огромната му любов и търпение към мен (Ссга ме е кръстил Лъчезара защото съм била лъчезарна като Смъртта  Joy)

Авторе, или изчакай да й дойде акъла в главата (тя все рано или късно ще разбере че друг няма да я търпи   Crazy), или се спасявай докато е време  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт