Дълга връзка и проблем със секса

• 45 870
  • 244
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
   Ами, може просто да не съществува причина, та няма какво да "изповядва" човекът. Peace И аз подкрепям предположението, че е с по-ниско либидо – има много такива хора (и жени, и мъже), но разбира се, в Bg-mamma са се събрали само сексуални тигрици, хищни за интимни ласки и в пълна готовност за креватни забавления, туенти-фор / севън. Crazy

# 196
  • русе
Прескочете собствената си камбанария, идеята е да погледнем отвъд и да се поставим на мястото на другия.

По тази логика, прескочи ти твоята, и остави човека на спокойствие, когато му дойде музата - тогава  Sunglasses

В темата се написаха много интересни и добронамерени мнения, дадоха се умни съвети, но по отричането и репликирането разбирам, че ти искаш да чуеш нещо друго. Въпросът ми е: какво ТОЧНО искаш да чуеш, което ще ти даде сили да направиш това (кое?), което и без това си намислила, и за което търсиш валидация от странични хора  Thinking

Редактирах мнението си по-горе. Може би там ще намерите отговора. Не, не търся валидация. Чудя се как да успокоя като цяло ситуацията. Това е. Определено не приемам идеята за любовник, да, колкото и добронамерена да е Simple Smile  Иначе, за ключ на спалнята да. За да му осигуря някакво спокойствие.

# 197
  • русе
  Ами, може просто да не съществува причина, та няма какво да "изповядва" човекът. Peace И аз подкрепям предположението, че е с по-ниско либидо – има много такива хора (и жени, и мъже), но разбира се, в Bg-mamma са се събрали само сексуални тигрици, хищни за интимни ласки и в пълна готовност за креватни забавления, туенти-фор / севън. Crazy
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Добре си бях, преди да срещна точно този човек. Сега направо ми се струва несправедливо да ме събуди за интимното общуване и после самия той да заспи Simple Smile

# 198
The Black Cat, нали уж сам казал, че преди имал проблеми с ерекцията и затова потърсил лекар newsm78 иначе съм съгласна с теб.

# 199
  • русе
The Black Cat, нали уж сам казал, че преди имал проблеми с ерекцията и затова потърсил лекар newsm78 иначе съм съгласна с теб.

Временен или спорадичен проблем може да имат много мъже, от психо естество, без да се налага да ходят на лекар. Може да е преекспонирал тогава проблема.

# 200
  • София
Фактът, че имате куче с какво би ви попречило да излезте от спалнята? За детето - ясно, но разбирам, че не всеки ден е при вас!

# 201
  • русе
Фактът, че имате куче с какво би ви попречило да излезте от спалнята? За детето - ясно, но разбирам, че не всеки ден е при вас!
Всеки ден без петък. И то се случва и тогава да си е в къщи.

# 202
mipart, да, имам предвид, че го "пращаме" на доктор заради това, а не там за тигриците и тигрите Simple Smile

# 203
  • София
Прескочете собствената си камбанария, идеята е да погледнем отвъд и да се поставим на мястото на другия.
Ох, не виждам друго, освен да се направиш на " умряла лисица".
Никакви разговори, никакво " налитане" в спалнята.
Гушкаш " неутрално", ако се оплаче от напрегнатост, правиш леко масажче, но и да прояви предразположение, се правиш на не разбрала и не реагираш.
Нека се почувства спокоен от една страна и позачуден какво става.
Обикновено проработва. Peace

# 204
...но и да прояви предразположение, се правиш на не разбрала и не реагираш...
Е, нали вече го е правила. В такъв случай й пожелава лека нощ и всичко приключва.

# 205
  • София
Е, нали вече го е правила. В такъв случай й пожелава лека нощ и всичко приключва.
Ми, нека приключва, ама като не реагира тя и не покаже, че ѝ пука, той ще се позамисли защо?
Не е зле, авторката да промени нещо дребно, което той ще забележи- я цвета на червилото, я косата.

# 206
Проблемът в момента е, че след разговорите сме напрегнати до крайност по темата, той се чувства упрекнат и притиснат.

Всеки на негово място би се чувствал така. Лошото е, че към мъжете няма толеранс в секса - жената може да е уморена, да няма желание, да не е на тази вълна, да има нужда от разговори, да е притеснена от нещо или в хормонална буря, или "просто да не ѝ се иска точно сега"... Изобщо, за женското "не искам" има хиляди извинения. А когато мъж е с по-ниско либидо, го пращаме на лекар, и започваме да му търсим недостатъци...

Авторке, ако наистина всичко друго около вас е прекрасно, и когато се стигне до секс, мъжа е грижовен и всеотдаен, защо пък не помислиш по въпроса ти да се озаптиш малко, и да не си разваляш хубавата връзка с такива разговори?

# 207
BirdsFlu, точно тези компромиси са пътят към раздяла и развод. Но дори да не беше така, обясни ни как човек слага юзди на желанието за секс.

# 208
  • русе
Ми, нека приключва, ама като не реагира тя и не покаже, че ѝ пука, той ще се позамисли защо?
Не е зле, авторката да промени нещо дребно, което той ще забележи- я цвета на червилото, я косата.

Правила съм го, не съм показвала раздразнение, но не е имало ефект. Нищо, пак ще го направя, нали идеята е да успокоим нещата,пък после ще видим.
Не се гримирам хич, но пък тръгнах на всекидневни тренировки, не за общото благо, за моето лично, но пък няма лошо да се подобрят нещата и от тази страна.

BirdsFlu, мисля си, определено. Но ми е трудно да намеря начин да го направя.

# 209
Въобще няма да се замисли, а ще си каже - отчетох се с искане, добре че тя не искаше.
За промените - тези клишето досега не съм видяла да работят наистина при някоя двойка.

BirdsFlu, по принцип е така, но все пак не говорим за денонощен маратон 7 дни в седмицата.
И при жените, и при мъжете в повечето случаи има причина за ниското либидо.

Общи условия

Активация на акаунт