♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 38

• 93 512
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Коте, да ти е живо и здраво детенце, да расте щастливо, обичано, палаво и игриво bouquet
Скрит текст:
На днешния ден преди 5 години се роди моето прекрасно слънчище - дъщеря ми
Скрит текст:

за това ви поднасям да се почерпите за нейно здраве! Да ни е жива и здрава и ние покрай ния, че да й се радваме и подкрепяме
Скрит текст:
Котелина, нека до теб расте едно истински щастливо и слънчево дете  Heart Eyes Heart Eyes
Нека ви носи радост всяка минута, бъдете всички живи и здрави!!!  Heart Eyes
13 епизод / 48 епизод (открийте разликите - освен, че Йомер има напредък - вече е полугол)

13 епизод ще ми паднеш в ръцете някой ден ще видиш Mr. Green 48 епизод вече ми падна ся какво да те правя Mr. Green теб и глупостите ти ooooh!
Да има напредък голям полугол, мокър и измършавял...горкия Йомер и на него не му е лесно. Трудно взема решения, все иска да говори. Дафа все припка като на пирони с идиотската си физиономия . Нямат оправия.

# 691
Коте  Hug да ти е живо и здраво детенцето и да е много обичан от родетелите си и цялото семейство. bouquet Hug Hug Hug

# 692
  • Враца
И този си мислех, че си е извадил някакви поуки от всичко преживяно дотук и от общуването му със майстор Садри, но неее, пак някой друг трябва да му свърши "черната" работа, някой друг да го сдобри с Йомер, той не може да пречупи гордостта си и сам да намери начин да достигне до него и ПОМОЛИ за прошка  ooooh! ooooh!  Той искал!!!  ooooh! #2gunfire И него заедно със снаха му  #2gunfire
А ние се чудим защо другите са такива откачалници  ooooh! ooooh!

# 693
# 694
И този си мислех, че си е извадил някакви поуки от всичко преживяно дотук и от общуването му със майстор Садри, но неее, пак някой друг трябва да му свърши "черната" работа, някой друг да го сдобри с Йомер, той не може да пречупи гордостта си и сам да намери начин да достигне до него и ПОМОЛИ за прошка  ooooh! ooooh!  Той искал!!!  ooooh! #2gunfire И него заедно със снаха му  #2gunfire
А ние се чудим защо другите са такива откачалници  ooooh! ooooh!

Скрит текст:

Дядката и мен ме изненада... предполагах, че сам ще помоли Дефне да го сдобри с Йомер, а не че ще заповяда на Нера и Неджми да го направят... та Нера пак да тормози, заплашва и манипулира Дефне...  ooooh! ooooh! Ама и оная нашата, наивница глупава, как се върза на Нериман, че щяла да разкаже всичко на Йомер - ако беше така, що щеше да краде и крие писмото, ма паткоооо...  #Cussing out #Cussing out

От днешните снимки...

# 695
# 696
Знае Йомер, знае.. всичко знае..  Naughty Naughty

През цялото време на сватбата имаше намеци, подмятания, подсмихвания..  Whistling Whistling Тук например, така уверено, но и с лека цинична нотка го каза.. и през цялото време все намеци, намеци, че никой нищо не крие от него...

Това си беше кулминацията..

След като се изцепи, Йомерджим така самодоволно ги изгледа всичките.. поглед тип "знам какво направи миналото лято"  Mr. Green Mr. Green И всичките взеха да пелтечат, да се съгласяват, а той само доразшири усмивката и затвърди каквото знаеше- че ВСИЧКИ са в играта...  ooooh! ooooh! После и в залата като играха със Синан го имаше същия момент.. и тогава Синан за малко да проговори, ама се сети за думите на Неджми..  ooooh! ooooh! Йомер през цялото време им повтаряше, че ако се случи нещо такова с него, би искал близките му да постъпят като него и да му кажат... предизвикваше ги да види кой е най- смелия да си отвори устата... за съжаление такъв не се намери...  ooooh! ooooh!

# 697
  • Враца
Знае Йомер, знае.. всичко знае..  Naughty Naughty
През цялото време на сватбата имаше намеци, подмятания, подсмихвания..  Whistling Whistling Тук например, така уверено, но и с лека цинична нотка го каза.. и през цялото време все намеци, намеци, че никой нищо не крие от него...
Скрит текст:

Това си беше кулминацията..

След като се изцепи, Йомерджим така самодоволно ги изгледа всичките.. поглед тип "знам какво направи миналото лято"  Mr. Green Mr. Green И всичките взеха да пелтечат, да се съгласяват, а той само доразшири усмивката и затвърди каквото знаеше- че ВСИЧКИ са в играта...  ooooh! ooooh! После и в залата като играха със Синан го имаше същия момент.. и тогава Синан за малко да проговори, ама се сети за думите на Неджми..  ooooh! ooooh! Йомер през цялото време им повтаряше, че ако се случи нещо такова с него, би искал близките му да постъпят като него и да му кажат... предизвикваше ги да види кой е най- смелия да си отвори устата... за съжаление такъв не се намери...  ooooh! ooooh!
newsm10
Темпи, знаеш, че и аз съм за това, че Йомко знае и си допълни празнините в 32 епизод началото  Mr. Green Mr. Green  Очаквам с нетърпение, как ще го поднесе Мерич и дали няма в последния момент да реши друго  ooooh!
Тази сватба на Алп, беше вмъкната като от нищото, но всичко беше с цел, Йомер да направи показно, как би трябвало да реагират всички замесени на тази лъжа.  Mr. Green
А тази Мерич само да посмее да издъни предположенията ни - ще я разстрелям  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Joy Joy Joy

А Йомер как отсвири Дефне, когато и показа стаята в хотела  Mr. Green Mr. Green

Цитат
От фана, а вы заметили🌸

Потому что мы не понили, как поменялись волосы

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 02:23 от mama_an_ji

# 698
Пак по нощите снимки, дано на нещо хубаво..  Praynig Praynig

Темпи, знаеш, че и аз съм за това, че Йомко знае и си допълни празнините в 32 епизод началото  Mr. Green Mr. Green  Очаквам с нетърпение, как ще го поднесе Мерич и дали няма в последния момент да реши друго  ooooh!
Тази сватба на Алп, беше вмъкната като от нищото, но всичко беше с цел, Йомер да направи показно, как би трябвало да реагират всички замесени на тази лъжа.  Mr. Green
А тази Мерич само да посмее да издъни предположенията ни - ще я разстрелям  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Joy Joy Joy

Убивам я Мерич, ако ми развали целия сценарии, който съм си написала за сериала..  #Cussing out #Cussing out

За сватбата +1  Peace Peace Ама кой да се усети, коййй  ooooh! ooooh!

Това с дърпащия се Йомер ама пък на мене хич не ми се вързва.. хубаво де, искал и тя да иде при него, не само той при нея, ама баш сега ли трябваше, когато им се падна златната възможност, и то като знае колко й е умствения багаж на Дефне..  smile3555 smile3555 Поредната идиотия на Мерич  #2gunfire #2gunfire

# 699
# 700
  • Враца
Пак по нощите снимки, дано на нещо хубаво..  Praynig Praynig

Скрит текст:

Убивам я Мерич, ако ми развали целия сценарии, който съм си написала за сериала..  #Cussing out #Cussing out

За сватбата +1  Peace Peace Ама кой да се усети, коййй  ooooh! ooooh!

Това с дърпащия се Йомер ама пък на мене хич не ми се вързва.. хубаво де, искал и тя да иде при него, не само той при нея, ама баш сега ли трябваше, когато им се падна златната възможност, и то като знае колко й е умствения багаж на Дефне..  smile3555 smile3555 Поредната идиотия на Мерич  #2gunfire #2gunfire
 Дано да е хубаво  Praynig Praynig

Я вижте на кого ще е сватбата, юни месец, която дават загадъчно :

Запонки = копчета за ръкавели  Mr. Green

Струва ми се, че Суде ще обърка нещата със 8-те си страници - те ще са отгоре на всичко в раздел "Хумор" - може да е разказала историята на Дефне, без да споменава имена, но така, че и Йомер да схване  ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 02:57 от mama_an_ji

# 701
Това и аз го забелязах преди малко.. все по- убедена съм, че сватбата ще е на Синан и Ясемин... нооо тогава, защо и Йомер така се вълнува.. и дека е Дафа, че и никой не я споменава...  newsm78 newsm78

# 702
  • Враца
Това и аз го забелязах преди малко.. все по- убедена съм, че сватбата ще е на Синан и Ясемин... нооо тогава, защо и Йомер така се вълнува.. и дека е Дафа, че и никой не я споменава...  newsm78 newsm78

Но пък булката, която даваха, повече ми приличаше във фигурата на Дефне, отколкото на Яса  Thinking Thinking
Да не би да е на двете двойки - нищо, че говорят в единствено число (турците поне имат множествено число в граматиката си  Thinking Wink Laughing) (да не стане като с Фикрет или като със "Кардешима" в Черна любов  Laughing Laughing)
Ама нали пък една булка беше отишла до тоалетната Laughing
Абе, сбъркана работа  ooooh! ooooh!

# 703
Но пък булката, която даваха, повече ми приличаше във фигурата на Дефне, отколкото на Яса  Thinking Thinking
Да не би да е на двете двойки - нищо, че говорят в единствено число (турците поне имат множествено число в граматиката си  Thinking Wink Laughing) (да не стане като с Фикрет или като със "Кардешима" в Черна любов  Laughing Laughing)
Ама нали пък една беше отишла до тоалетната Laughing

И моето предположение в началото беше че ни поднасят, както с Фикрет...  Twisted Evil ама те все по- настойчива си говорят за младоженеца и булката в единствено число..  Thinking побъркана история, ама нищо чудно и да го извъртят с това, че "тя" не искала да се жени, демек Яса, и за тва само за нея говорели.. а и тя е "по-близка" с Корай, логично е да й обърне повече внимание..  Whistling Whistling Логиката на мадам Мерич никой никога няма да я схване...  hahaha hahaha

Охх утре като ни четат момичетата ще ни се чудят на среднощните писанки..  Mr. Green Mr. Green
Аз изчезвам, че ще ставам в 7 за работа..  ooooh! ooooh! Лека и спокойна нощ  Hug Hug

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 03:19 от tempestad

# 704
Има ли 48 епизод преведен с бг субтитри? Иска ми се вече Йомер да разбира и да видим развръзката след това...

Общи условия

Активация на акаунт