Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~92~

• 57 798
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Свети Влас
Има и друг вариант- ако е разбрал, че кобрата е сестра на Емо Да я защити...  newsm78

# 691

Добро утро! Малко клюки...

# 692
Има и друг вариант- ако е разбрал, че кобрата е сестра на Емо Да я защити...  newsm78

Освен варианта да я защити ( много достоверен !) , Асу нали му предложи да му помогне да накара Нихан да ревнува - може и да е годеж фалшименто  newsm78

Терзи , мисля , че това са глупости - така се променя основната фабула на филма  ! И не Хилал разделя главните герои а сценарият - например Забраненият плод е по роман , който свършва нещастно .Чешат си езиците фенове като нас !

# 693
  • Варна
Значи Нихан ще умре,е поне детенце ще си имат от тази така изгаряща любов  Cry

# 694
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug Хубав и спорен петък на всички  Peace

Иве  Hug Heart Eyes за закуската и фрагчето  bouquet

Естела  Hug Heart Eyes Габи  Hug Heart Eyes Филипинче  Hug Heart Eyes Терзи  Hug Heart Eyes

Такааа, Кемо се предаде  Mr. Green Бабаджима му намила, че крачката която прави е за цял живот и няма връщане назад  Crossing Arms

# 695
Добро утро Hug
Ще бъде тежка серия ooooh!
Аз имам изпит практически и чакам ooooh!
Лек ден Hug

# 696
  • Свети Влас
Клари, успех миличка.  Hug Hug Hug

# 697
Клари , успех  Hug

Еви , Габи  Hug

Е , голяма работа- годеж , колко годежи се развалят , хората се женят и разженват , а и кой знае какви изненади ни чакат на есен . newsm78

# 698
  • Дубай
Клари , успех  Hug

Еви , Габи  Hug

Е , голяма работа- годеж , колко годежи се развалят , хората се женят и разженват , а и кой знае какви изненади ни чакат на есен . newsm78
Фили аз също мисля че до сватба може и да не се стигне
Добро утро Hug
Ще бъде тежка серия ooooh!
Аз имам изпит практически и чакам ooooh!
Лек ден Hug
Клари успех  на изпит брой го взет  newsm10 newsm10 newsm10

# 699
Мина  ooooh!
Сега ще чакам оценката си.
То се очакваше годеж иначе какво ще нищят цял сезон.Вече почвам сериозно да се замислям дали наистина Нихан няма да умре спасявайки бебето си ако се установи бременост Peace
Очаквам разменени роли Нихан разведена Кемал обвързан Peace

# 700
Привет, прекрасни Hug Hug Hug
За тоз годеж още от първи епизод заговорихме с Ренка Laughing ай, най-после се случва  Party но Ниханче го докара дотам с неадекватните си действия, па ся гледа и рИве Laughing такааа, време е да изпита същото като Кемо Laughing

# 701
Васе  Hug Heart Eyes жива ли си  Mr. Green

То беше ясно, че така ще стане, и без да се говори  Laughing Кахрамана го прави отчасти за да защити Асуто, без да знае каква змия е и тя, отчасти за да нарани Нихан, това е повече от ясно  Peace

Ще кажа само едно нещо: Кемал ще проклина дните и нощите си, че е взел това решение  Mr. Green

Невероятна красавица е момичето ни  Heart Eyes

Клари  Hug Heart Eyes

# 702
Добър ден прекрасни  Hug Hug Hug
Габи,Естела,Фили,Васе,Клари,Еви,Иве,Терзи  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Тая Хилалката ич да не ми мисли зануляването на финала на Ниханче  #2gunfire #2gunfire #2gunfire очаквам щастлив край дори и Емко може да не умира,а да остане като майка си примерно  Whistling
Кемо много щастлив годеник направо сияе интересно ми е как ще извъртят нещата та да го докара до там  Thinking Еви  Hug да се проклина даже нямам търпение да му видя физиономията като разбере истината за Нихи щото и тя може да не беше права ама и той с неговия героизъм ся пък ще ми защитава Асуто Crossing Arms А безценна ще е и физиономията на оная вещица Фехиме кат разбере чие внуче ще дундурка и снахата от коя кръв е те тогава друга песен за Нихи ще запее  Wink
Хубав и успешен петъчен ден  Hug Hug Hug

# 703
Тука 2 хубави двойки има и се плюе, ние какво да кажем с чиркините   Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аааа Теро  Hug Heart Eyes ние спазваме долу горе добрия тон, вие сте като кара мамби  hahaha

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
тия поне не дразнят окото, като ония чиркини  Mr. Green затова не сте черни мамби  hahaha hahaha hahaha
Като Фе каже колко обича Нела, тогава ще ви видя кво ще пишете  Joy Joy Joy

# 704
Васе  Hug Heart Eyes жива ли си  Mr. Green

То беше ясно, че така ще стане, и без да се говори  Laughing Кахрамана го прави отчасти за да защити Асуто, без да знае каква змия е и тя, отчасти за да нарани Нихан, това е повече от ясно  Peace

Ще кажа само едно нещо: Кемал ще проклина дните и нощите си, че е взел това решение  Mr. Green

Невероятна красавица е момичето ни  Heart Eyes

Клари  Hug Heart Eyes
А, ше проклина Laughing той лесно мож се отърве от Асуто Laughing доказа, че заради Нихан застава срещу семейството си Laughing но тя е тази, на която приоритетите са други Laughing

Еве Hug Heart Eyes жива съм Party Деси Hug Heart Eyes Кемо не е егоист Laughing бе, за да продължи сериала, не мож да са заедно Laughing поне и двамата да са на еднакви позиции Laughing досега Ниханче нищо не разбра от ревност Laughing

Общи условия

Активация на акаунт