Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~92~

• 57 798
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Деси  Hug Heart Eyes Много интересни неща се заформят, нямам търпение направо  Laughing

Васе  Hug Heart Eyes ааа, и Ниханче поревнува  Peace Но от позицията на единия женен, другия сгоден, Ниханчето ми е по-правата  Naughty Ще си я защитавам аз форевер  hahaha

Искам, искам да видя физиономиите и на Фехимето и на Кемо, когато разберат истината... Има още време дотогава, но ще си заслужава чакането  Joy

# 706
  • Варна
Честно ви казвам,този сериал е втория след ВВ,който така ме държи под напрежение,съвсем случайно го намерих,стоях от като си отворя очите до ранни часове,докато го изгледам.
Усещам се как се усмихвам на хубавите моменти,а що сълзи изплаках с тия сладури.
Нека малко и Нихан да ревнува,може тогава да ѝ светне,че не би трябвало да има друг на първо място,освен Кемал.

Еви,за Кемо не толкова,колкото на Фехиме физиономията,дето толкова го хвали това момиче,снаха като слънце била,дръжки Mr. Green

# 707
Честно ви казвам,този сериал е втория след ВВ,който така ме държи под напрежение,съвсем случайно го намерих,стоях от като си отворя очите до ранни часове,докато го изгледам.
Усещам се как се усмихвам на хубавите моменти,а що сълзи изплаках с тия сладури.
Нека малко и Нихан да ревнува,може тогава да ѝ светне,че не би трябвало да има друг на първо място,освен Кемал.

Еви,за Кемо не толкова,колкото на Фехиме физиономията,дето толкова го хвали това момиче,снаха като слънце била,дръжки Mr. Green

Естела, все едно аз съм писала коментара ти, даже се зачудих, дали не съм наистина  Joy bowuu

Нали някъде пишеше, че Лейля ще разкаже всичко на Кемал в последния епизод и ще се разбере, че Нихан е бременна от него.. ?? Или това беше за другия сезон, а аз пак не съм разбрала  ooooh!

# 708
Здравейте, момичета от доста време ви следя ,но чак сега се наканих да пиша . Надявам се да приемете още едно ново попълнение Simple Smile
И специални благодарности на Еви за превода bouquet

# 709

Деси  Hug Heart Eyes Много интересни неща се заформят, нямам търпение направо  Laughing

Васе  Hug Heart Eyes ааа, и Ниханче поревнува  Peace Но от позицията на единия женен, другия сгоден, Ниханчето ми е по-правата  Naughty Ще си я защитавам аз форевер  hahaha

Искам, искам да видя физиономиите и на Фехимето и на Кемо, когато разберат истината... Има още време дотогава, но ще си заслужава чакането  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy поревнува, ма ню-ню, ся ше гледаме повечко Laughing Ниханче беше права в началото, разбираемо беше да защити брат си Laughing но после вече, не Laughing хич да не ми излизат сценаристите с номера, че се жертва отново заради Кемо, като беше на мушката Mr. Green можеше да обещае на Емко  за момента и да не се върне сутринта Laughing то за лудите, спазват ли се обещанията Laughing пък после, Кемо е голям мъж, може да се защитава сам Laughing не могат да избягат от това клише в сериалите си и тва е Laughing

# 710
  • Варна
Да,Тони,но в другия сезон  Mr. Green

Ама Лейля като му разкаже вече ще е късно,това трябваше веднага на момента да стане,колко вода изтече от тогава.
Нали трябва да е чок зор ашка Mr. Green

# 711
Здравейте, момичета от доста време ви следя ,но чак сега се наканих да пиша . Надявам се да приемете още едно ново попълнение Simple Smile
И специални благодарности на Еви за превода bouquet
Добре дошла Hug Hug Hug

# 712
Да,Тони,но в другия сезон  Mr. Green

Ама Лейля като му разкаже вече ще е късно,това трябваше веднага на момента да стане,колко вода изтече от тогава.
Нали трябва да е чок зор ашка Mr. Green

Ех, малеее.. Аз разбрах, че всичкото написано е за 34еп и си викам , вярно че са по 2ч+, ама толкова пък бързо да развият всичко.. Ц ц.. Сега сигурно ще гледаме само скапания годеж на Кемо и гадината  Twisted Evil

# 713
Васе , къде ходиш , сестро  Heart Eyes

Мария , добре дошла ---ама много Мимета станахте  Grinning

# 714

Деси  Hug Heart Eyes Много интересни неща се заформят, нямам търпение направо  Laughing

Васе  Hug Heart Eyes ааа, и Ниханче поревнува  Peace Но от позицията на единия женен, другия сгоден, Ниханчето ми е по-правата  Naughty Ще си я защитавам аз форевер  hahaha

Искам, искам да видя физиономиите и на Фехимето и на Кемо, когато разберат истината... Има още време дотогава, но ще си заслужава чакането  Joy

Еви  Hug честно казано и аз немога дълго да я хуля Нихи подразни ме две серии казах си какво ме издразни понахулих я  ама ми трае за кратко,когато я видя да страда веднага обръщам палачинката и почвам да я оправдавам  Peace незнам дали заради добротата на героинята или заради самата Несли newsm78 Когато се разплака в колата от безпомощност и Емко и каза да слезе с безброй заплахи направо ми се скъса сърцето и на мен  PeaceКато гледам феновете как искат Асу и Кемо заедно направо се дразня ама какво да се прави  Peace всеки има право на мнение  Peace
Виж Бу ми харесва и Кемо ми харесва ама той ако ме издразни по-дълго ши го проклинам сигурно е някаква женска солидарност  Wink Sunglasses
Миме  Hug Тони  Hug добре дошли къз  bouquet

# 715
Кемо ми е леко ту мач на мен  Stop Не харесвам такива праволинейни и супер правилни хора  Peace
Добре, че беше Ниханчето, да внесете малко цвят и аромат в живота му  Flutter Mr. Green

Мимето Желязкова  Hug Heart Eyes ТончетУ  Hug Heart Eyes добре дошли  bouquet

# 716
Деси, че кои са тези фенове, дето искат Кемо и Асу заедно на финала Laughing аз не мисля, че има такива Laughing това мож да са само тези, дето недолюбват Несли Laughing ма те не са фенове Laughing

Фили Hug Heart Eyes

# 717
Деси, че кои са тези фенове, дето искат Кемо и Асу заедно на финала Laughing аз не мисля, че има такива Laughing това мож да са само тези, дето недолюбват Несли Laughing ма те не са фенове Laughing

Фили Hug Heart Eyes
Васе  Hug ми то и аз така си мислех джанъм ама като прочетох коментари в контакта и инста се ошашавих   #Crazy не казват да е заради Несли,а изтъкват за причина държанието на Нихи  ooooh! тя че попрекали това е така ама така строго да я осъдят и оставят без любовта на живота си ми е множко  Naughty Даже има някои които пишат и на Хилалката че иска КеСу на финала ужас  ooooh! Shocked

# 718
Добре заварили, Момичета Simple Smile Аз нахлух директно, че съм ви чела и преди, а и с Естела се засичаме и по другите темички.. Та, прощавайте Simple Smile

Иначе и аз съм възмутена от коментарите под новия фраг  #Cussing out Мислех си, че всички като мен са изпаднали в ужас от размяната на пръстени между Кемал и Асу, че ще видя много негативни коментари, ама точно обратното  Shocked  Започвам да се страхувам, че може накрая наистина да прежалят Нихан и да гледаме нещастен край и смърт  на финала... ooooh! Embarassed

Искам ги двойка поне в последната серия на сериала хахаха  Mr. Green

# 719

Фили Hug Heart Eyes
Васе  Hug ми то и аз така си мислех джанъм ама като прочетох коментари в контакта и инста се ошашавих   #Crazy не казват да е заради Несли,а изтъкват за причина държанието на Нихи  ooooh! тя че попрекали това е така ама така строго да я осъдят и оставят без любовта на живота си ми е множко Naughty Даже има някои които пишат и на Хилалката че иска КеСу на финала ужас ooooh! Shocked
ooooh! Shocked ЖДНБ Laughing направо не мога да повярвам ooooh! че те не са видели още втори сезон и какво се случва в него  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт