Априлски мами 2016 - Тема 1

• 40 375
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Момичетааа, голяма жега! Не знам защо реших да  изляза в 2 и 30... ами прибрах се след час и малко. Laughing а е още юни  #Crazy
Моят младеж последните няколко вечери яде през 30минути...Какво е това ядене-не знам. baby_neutral

# 646

Jane.happy, много си издържала даже! Аз даже и около 9 да успея да изляза, повече от час не мога в тези жеги Crazy Най-спокойно ми е около 19 да излезем. Затова гледам по-рано да я изкъпя, да сме хапнали и да излизаме. До 21-22 си обикаляме. Като се поскрие слънцето, направо свалям сенника и да си зяпа дърветата и стълбовете на воля Laughing

# 647
Ние сме по цял ден вкъщи на климатик и чак към седем излизаме. То иначе е за припадък. Зимата е по-лесно. Навлечеш се и може и цял ден навън, а сега не се диша.

# 648
  • София
Мами, много ви моля да помогнете със съвет в мойта чуденка newsm78 Бих искала да си взема тернометър за измерване температурата на бебчетата нооооо не мога да реша какъв да избера за ухо или чело. Вие какви тернометри използвате???? Най -важно е да мери вярно.

# 649
Аз си ползвам стандартни. До скоро действах с живачен даже, ама взех че го счупих. Сега купих галиев. Надявам се да не ми се налага да го ползвам често Praynig Иначе от електронните най-добри са на Microlife.

# 650
  • София
Доброутро, мами Simple Smile
Днес ставаме на два месеца Simple Smile
Ние излизаме само сутрин и вечер след 6... Но тия дни след официалното събуждане спим дълго до обяд... така че повече стана вечер.
Вие кога преминахте към памерс номер 3?? Ние сме още на две ама сякаш сме за 3 ..трудно ми е да преценя, че сме мнооого дълги - родихме се 53 см, а сега сме цели 58!!

# 651
  • Варна
Здравейте момичета  bouquet
За разходката - по принцип излизаме по 2 пъти дневно, но много взе да се успива сутрин и пропускаме заради жегата, остава само вечер.
За термометъра - най-обикновен ползваме, но всъщност досега не сме, дано не се налага често   Praynig
Още нямаме поставени ваксини, предполагам като се случи, ще се стигне до термометъра.
За памперсите - от повече от месец е на 3-ка, но моето пате в понеделник става на 3 месеца и е пухкава - гоним 7 кг.

# 652
И ние сме на 3ка. Просто ластиците на 2ката много взеха да се отбелязват. Иначе е 5.100 и 59см, ама е заформила бутчетата и..... Heart Eyes

# 653
Харесвам старите живачни, които сега са заменени със спиртни, но са същи толкова точни и все така бавни. Купих и един електронен с гумен накрайник, но не съм фен. Иначе си мислех дали не е удачен и този "биберон термометър". Какъвто и да е се ползва, трябва винаги едно на ум, че температурата на различните места варира, а когато има и влага( подмищничките) също дава отклонения. Понякога ползвам термометъра, за да види, че няма нищо страшно и да "свиква", за да няма много рев после. Същото е с чистенето на носа с клечка за уши. И капките му капя директно, никакви лъжички даже вече знае, като види шишето и е готов да се облизва Simple Smile  Joy
На тройка сме отдавна, другите рано отесняха, макар че Тервел не е пухкав. Даже вече му се впиват отпред в бедрата, но пък 4ката не му обгръща бедрата и пропуска......
Snowflake19, добре че каза, че сте пораснали Simple Smile И Тервел почва третия месец.
Много му е кеф да се фокусира върху нещо, което иска да хване,като малка коала е, изглежда безобиден и бавен, но решили нещо.... Party
Явно пак влиза в някаква "гъба" фаза, яде като невидял, гърдите ми пак преливат, но той си иска само предното мляко и се мръщи на задното и пак почнах да тека, но вече ми писна да се задушавам в тази жега със сутиени и потници и у дома не ползвам. По-добре да се преобличам по няколко пъти, отколкото да ми стяга и да не мога да дишам и все да са ми напрегнати гърдите.

# 654
При нас е обратното. Като текне първоначалната струя, госпожицата се дърпа и чака да изтече, или суче и плюе Crazy

# 655
На нас вече ни се наложи да ползваме термометър за съжаление. Имам и спиртен и електронен. Ползвам електронният когато е нервна у после със спиетният, че на него най-вярвам. Имали сме и за чело и ухо с баткото, но мери много неточно.

# 656
Ние утре правим 3 мес. Все още храненето ни е много трудно. Храня я като заспи. Яде по 100_110 гр. Цяла седмица ходим по доктори. Правихме рентген на коремчето  Sad. Оказа се, че стомахчето й е пълно с въздух, който трудно изкарва и затова не иска да яде. До кога ще е това незнам. Засега съм спокойна, защото предния месец качи 1500 гр. и си върви едричка но ще видим. Дано минава по-бързо.
Иначе за пелените и аз се замислих дали да не взема 4ка вече, само за проба.
Термометъра ни е биберон, но май не отчита много точно. Ползвам стария електронен.

# 657
  • Стара Загора
Нашият термометър е на Омрон и мери темп на повърхност (храна), вода и телесна, но струва 90лв иначе сме много доволни.
Относно излизането и ние вече пропускаме сутрешните излизания, че Мила взе да се успива и се събужда към 8:30-9:30 и докато се намотаме и то станало 12ч.. Взе все по-малко да спи през деня и да се заглежда по нас и играчките й. Много ми е сладка като я занеса пред огледалото и се ухили до уши, но още не се смее с глас.

# 658
Ние сме с електронен,позвам го предимно за каката,но съм доволня
За памперсите-на 2 мес и половина сме и от 20-тина дни сме с 3-ка и моята бебка е дългичка-59 см е

# 659
Аз също ползвам на Омрон, но за ухо. Меря и под мишницата с Куико. И двата показват един резултат, само че с Омрона е много по-бързо. Против аналоното измерване съм. На инфрачервените безконтактни не бих заложила, зaщoтo мepи външнaтa тeмпepaтypa, a ĸoйтo e зaпoзнaт c физиoлoгиятa нa дeтcĸия opгaнизъм знae, чe пopaди cпeцифичнaтa нeдopaзвитocт нa пepифepнaтa ĸpъвoнocнa cиcтeмa нa бeбeтaтa и мaлĸитe дeцa, пpи пo-виcoĸa тeмпepaтypa тя ĸoлaбиpa (ĸpъвoнocнитe cъдoвe aбнopмaлнo ce cвивaт), вoдeйĸи дo измaмнo ниcĸa външнa тeмпepaтypa, дoĸaтo вътpe в тeлцeтo пeщтa гpee...
С памперси 3ка сме. Вече зарязах премиум кеъра...много лошо ми мирише. Зеленият Памперс ми харесва много повече  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт