Маги, да не би да се е уплашила от нещо, докато е била в количката? Казват, че помага ако сложиш нещо познато от кошарката в количка - някоя играчка примерно

И когато сме навън в количката и се унася също. Всяка седмица му ги режа, до сега никакъв проблем.
Вечер не става да хапва ,с това приключихме още първата седмица!
Моя плаче, когато се събуди в ерго раница
. Много е сладка, всеки ден има нови номерца. Много и харесва на активната гимнастика ( аз я слагам още от 1-вия месец) и в шезлонга, защото много се радва на играчките. Много обича да й пея и да й говоря, а като се прибере татко й от работа направо полудява
голяма любов е
Ние сме на 2 капки витамин Д, педиатърката каза да си продължаваме и да си я изкаравам по-честичко, само да не е на пряка слънчева светлина. Ние сме на село(близо до Пловдив) и нещо не мога да се приобщя към майките, та си излизам сама или с моята баба, която живее с нас. Ако не ми се излиза по слънцето си слага малката в количката под дърветата в двора, на шарена сянка и аз си й плета разни неща, тя си спинка или си играе с играчките в количката и се чувстваме супер. Вече я водихме на минерални бани и много и хареса и педиатърката ни похвали, мислим пак да я водим скоро, а в края на Август живот и здраве и на море може би ще ходим