MasterChef България - сезон II (16.05. - 22.05.2016г.)

• 48 877
  • 466
  •   1
Отговори
# 255
Ястието на сините определено ми харесва повече.Червените не ме впечатлиха
Севда с нейната паста дето толкова искаше да я има   не е нищо особено

Георги този път не саботира отбора, браво на него. Жалко че не успя да убеди Калоян и Севда в това.
Така е,ама като веднъж е изгубено доверието се получават такива неща

# 256
Идеята на сините ми звучеше по-добре. Йоана правилно каза "на хората им е писнало от ризото".
Хареса ми и как Евгени не се притесни да отстъпи лидерството на Йоана - значи можело да се работи екипно. Докато при червените всеки се опитва да се покаже като по-по-най. Първо Георги и Калоян пренебрегнаха мнението на Севда, след това Севда и Калоян се обединиха около идеята, че Георги ги саботира  ooooh!
Севда пак залетя на спагети - страшно вегетарианско гурме, няма що.
Надявам се сините да спечелят.

# 257
Аз съм за Георги и Евгени.В момента съм за Евгени нали Георги си има имунитет.А и сините бяха един човек по-малко да бяха дали Елизабет да им помага поне.

# 258
Ами при положение, че Калоян и Георги се недолюбват, готвят в един отбор и Георги е с имунитет, аз на мястото на Калоян също бих си помислила, че ще ме саботира, още повече намирайки уж пуснатите фурни включени само на 130 градуса  Peace

# 259
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Георги този път не саботира отбора, браво на него. Жалко че не успя да убеди Калоян и Севда в това.
Така е,ама като веднъж е изгубено доверието се получават такива неща

О, да, абсолютно! Изобщо не ги упреквам, сигурно и аз щях да имам едно наум на тяхно място. Още повече, че Георги миналата седмица откровено си саботира отбора. Peace

# 260
Йоана и Евгени - най--добрия отбор Peace Peace

# 261
  • Майничка
Вместо спагети, да бяха сварили пене, по-красиво стои и по-прегледно се яде с гювеч.

# 262
Като им гледам идеите, само мога да кажа, че ако това са 6-те най-добри хоби готвачи, не бих искала да си представям колко по-лоши са били тези, които са отпаднали

# 263
За Калоян и Севда съм,

# 264
Не вярвам,че червените са по-добри..

# 265
  • София
Ехх...  #2gunfire или Йоанка или Елизабет да си ходят!

# 266
  • София
Ужас............ още една седмица Цвета в мъжки род и жената - кърпичка...

# 267
Ако ми поднесат спагети без нищо и 3--4 запечени зеленчука, ще  си върна чинията.

И това за 1 час - благодаря им на вкусовете  Stop

# 268
  • Ню Йорк
Е не, поредната несправедливост.  ooooh!

# 269
Не вярвам,че червените са по-добри..
И аз.Вече изобщо не вярвам че има честно оценяване.
За Евгени съм.

Общи условия

Активация на акаунт