MasterChef България - сезон II (16.05. - 22.05.2016г.)

• 48 855
  • 466
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Абе накрая всичко ще си кажете, ревли такива!  Hug
Севда ви е повлияла и омагьосала всичките!  Mr. Green

# 331
  • София
Приятен, емоционален епизод. Simple Smile Аз на майтап подхвърлих на мъжа ми, че никого няма да изгонят, а то си имало прецеденти - не помня кой го спомена за чуждите формати. Но и това беше начин да си изкарат бройката епизоди, някак не ми се вярваше другата седмица да е финалът.
Както и да е, радвам се, и аз все повече не искам да гледам отпадания (искам повече готвене и по-малко интриги де, ама...)
Мислех си, че Евгени заради емоциите ще се разконцентрира и нищо няма да направи със сушито, а Йоана хич  не ми вдъхваше доверие с двата вида риба, но ме изненадаха приятно.
Елизабет вече прекалява с лигавенето, а Ангелов не го знам действително ли така я гледа, ама чак ми става неудобно.

Чинията на сините ми допадна повече като идея, тези пльоснати спагети в червената ми простееха; но, предполагаме, че са били вкусни.

Ох, Аврам го бях забравила.  Laughing

# 332
Елизабет наистина се лигави ,но го прави защото усеща интереса на Ангелов
И май печели от това

Интерес на Ангелов ? В грешка си. Има чудесно семейство,
а предполагам знаеш и историята на любовта му към една единствена жена. Peace

# 333
  • Майничка
Някой чу ли когато гостите коментираха соса на сините, Баба Гануш ли казаха че е? Видя ми се светличък за тахан, може би беше с кисело мляко?

# 334
  • София

Аз отново да попитам. Как точно спечели червения отбор, като едната му порция не беше завършена и това се видя от всички зрители.

# 335
Този, на който се е паднала може да е гласувал за синия отбор.
В случая журито не може да бъде упрекнато Simple Smile

# 336
Елизабет наистина се лигави ,но го прави защото усеща интереса на Ангелов
И май печели от това

Интерес на Ангелов ? В грешка си. Има чудесно семейство,
а предполагам знаеш и историята на любовта му към една единствена жена. Peace

Да знам я историята.Той я разказва навсякъде и е много романтична

Обаче има едно наистина по специално отношение към Елизабет и тя го усеща
В никакъв случай не казвам че я сваля или нещо подобно.Не искам да бъда разбрана неправилно

# 337
  • Sofia
Айде пък пуритани и вие.Че що да не се закача човекът  Crazy, да не е сляп. Аз пък не му знам историята с жена му  Crossing Arms.

# 338
Георги може и да дръпна с готвенето, обаче с поведението всяка серия дърпа все по-надолу, това си беше гавра с Калоян.

# 339
  • Майничка

Аз отново да попитам. Как точно спечели червения отбор, като едната му порция не беше завършена и това се видя от всички зрители.
Червените подготвиха 12 чинии с рататуй, а гостите бяха 11, ако не се лъжа. В едната не сложиха спагети.

# 340
Първият сезон не съм го гледала защото съм пишман готвач..... Ако в този обаче, който следя барабар с детето, се появи чиния като аврамовата, трябва да я коронясат веднага и да е известен новия мастер  в кухнята по-рано от предвиденото Laughing

# 341
  • София

Червените подготвиха 12 чинии с рататуй, а гостите бяха 11, ако не се лъжа. В едната не сложиха спагети.

Да права си, сега се върнах да прегледам записа. Не разбирам обаче монтажистите защо наблегнаха на тая чиния в един от кадрите.

# 342
гледам на запис... добре де нали сме в България - кво ме интересува как се казва на италиански - не мисля, че трябваше да го приемат този отговор

# 343
гледам на запис... добре де нали сме в България - кво ме интересува как се казва на италиански - не мисля, че трябваше да го приемат този отговор
Съгласна съм.И предния път я допуснаха да напише на италиански " фламбиране" защото не се сещала на български.Ама го сбърка и на италиански.

# 344
  • Майничка
...Да права си, сега се върнах да прегледам записа. Не разбирам обаче монтажистите защо наблегнаха на тая чиния в един от кадрите.

Заради интригата, очевидно.

Подозирам, че това, което шеф Ангелов преглъща тъй мъчително в анонса, не е в чинията на Евгени.

Общи условия

Активация на акаунт