Кауфланд - тема 17

• 155 059
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Каква е водата след филтриране в сравнение с минералната вода (Девин)? От години не пия чешмяна и се чудя дали да не взема кана вместо да купувам постоянно минерална
Водата в началото поне около месец  е като водата Девин.Ние я пълним веднъж дневно-3 човека сме.Но става въпрос за каните Аквафор.
За прахосмукачката дали е шумна  -за мен е добре. А за тия немаркови уреди има доста сполучливи,а и с тези 3 г гаранция си заслужава да се рискува.

# 586
  • София
И още нещо ще похваля  -днес взехме прахосмукачката ,която е на промоция.Бях решила ако не  смуче хубаво да я връщам.Обаче останах изненадана-смуче здравата.Та за тези пари  ще видим колко време ще изкара,пробвах я на ламинат.Взех от кашкавала,млечната салата и други дребни неща.

Хепа филтъра на тази прахосмукачка пере ли се, или се купува нов след известно време? А дали ще има точно такъв? Нямам прахосмукачка с хепа филтър и не ми е много ясно как се процедира с него.

# 587
Хепа филтрите се подменят с нови, не се перат.
Нямам идея колко време се кара с един филтър, понеже моята я ползвам с воден филтър и хепа филтъра си е съвсем чист вече 3 год.

# 588
Може би въпросът ми не е за тук, но по какво се разбира, че хепа филтърът е за смяна!
Желая ви прекрасен ден!

# 589
  • Sofia
Момичета, някой има ли ел. месомелачка,която в момента е на 50% намалена? Много се чудя дали да си купя,но бих искала да получа някъкви отзиви.

# 590
  • София
Момичета, някой има ли ел. месомелачка,която в момента е на 50% намалена? Много се чудя дали да си купя,но бих искала да получа някъкви отзиви.

и ние я гледахме  вчера, на доста добра цена е , обаче мм някаква в метро е харесал

# 591
  • Sofia
Много и се чудя...,но все пак ако не ми харесва как работи мога да я върна.
Ако има някой,който я е пробвал ще бъда благодарна за инфото.

# 592
Взех си с каната и ми харесва. Наистина е различна водата след филтриране. Филтрира я за около 30 секунди. Аз очаквах 1 час филтриране да има  Laughing като ги гледам онези филтри по документалните предавания как капят, ама те пречистват много замърсена вода.

# 593
Тостера е много малък, не си купих.

# 594
  • 1st floor
Отзиви за миксера? newsm78

# 595
  • София
Заредих се с филтри, взех си и моп, че стария се счупи. Като никога бях с колата и като видях какво чудо се натрупа на лентата на касата, се уплаших. Трябваше да звъня на ММ да слезе да помага да кача торбите вкъщи. А какъв дъжд се лееше като излязох от магазина - не е истина Mr. Green Изчаках да поспре, че бях паркирала далече от входа. Обаче, страшни локви се бяха насъбрали навсякъде (Дружба 1). Някакъв с такава скорост ме изпревари, че ми метна вода не само на предния джам, ами и през отворения страничен. Поизми ми човека и физиономията.  Joy

# 596
Да ви кажа, тези мопове се оказа, че не са чак толкова на сметка.
Предния път си купих, после ходих в Алати и ги имаше същите, на по-ниска цена.
Същото стана с една четка/метла.
Взех я на промоция от Кауфланд за 4,99.
После в магазина за 1 лв. имаше само четка за 2,50, дръжките бяха по 0,65, значи за 3,15 щеше да е общо.

# 597
  • София
Миланда, много ти благодаря!  bouquet Сега започвам да се чудя кой модел да взема. Твоята каква е - Класик или Макс?
Уф, не знам, същата като от снимката в каталога Joy
Когато ми предстоеше да купувам много ги разглеждах и сравнявах, но накрая мъжът ми взе нещата в свои ръце и купи най-евтиното, което е на пазара в момента, като ми каза, че това е просто проба, а по-натам ще търсим по-висок клас, след като се уверя, че ще я ползвам.
Ама тя много ми хареса и нямам нужда от нещо по-специално.
Снимах си кутийката на филтъра и като мина покрай рафта си сравнявам кой филтър беше моя и хич не се и старая да помня модификации...

Извинявай, че те затрудних.  Blush Hug Ще реша на място коя да взема.
А на снимката в каталога са дадени и двата модела.  Laughing

# 598
# 599
Muhler много скапана марка ли е? Мислех си да взема сокоизтисквачка

Общи условия

Активация на акаунт