Кауфланд - тема 17

• 155 066
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Muhler много скапана марка ли е? Мислех си да взема сокоизтисквачка
много си е добра марката.
Вземаш, пазиш опаковката и касовата бележка. Ако не ти хареса как работи - връщаш до 30 дни.
Ако си я оставиш и после се развали - има 3 год. гаранция.
У нас  всички малки ел. уледи са от Кауфланд  или Лидл. Работят без проблеми.

# 601
И аз съм доволна от Muhler.

# 602
Този чопър с приставка за разбиване и пасиране дали е сполучлив?Аз си поръчах днес да ми вземат,но се чудя още...  newsm78

# 603
Взехме месомелачката, тъй като отдавна се оглеждаме за такъв уред и сме доволни. Пробвахме я на следващия ден и много бързо смели 1 кг. месо, но е много шумна. Не мога да сравнявам с друга такава, но за цената си и гаранцията бива  Peace

Ние имаме електронна везна Muhler и още в началото сдаде багажа, така че не бих си взела друго на тази марка  Naughty

# 604
И аз изчетох доста негативни мнения тук за онази промоция на сокоизтисквачката и блендера...

# 605
  • София
Да ви кажа, тези мопове се оказа, че не са чак толкова на сметка.
Предния път си купих, после ходих в Алати и ги имаше същите, на по-ниска цена.
Същото стана с една четка/метла.
Взех я на промоция от Кауфланд за 4,99.
После в магазина за 1 лв. имаше само четка за 2,50, дръжките бяха по 0,65, значи за 3,15 щеше да е общо.
Аз по-евтини мопове от 4-4,50 не съм виждала никъде (за София). Но пък си купувам нови гъби от левчетата за по 1,50 и ги сменям поне 2 пъти на една и съща дръжка, та си е на далавера.

# 606
  • Варна
Този чопър с приставка за разбиване и пасиране дали е сполучлив?Аз си поръчах днес да ми вземат,но се чудя още...  newsm78
И аз взех на майка ми, като го изпробва ще дам мнение Peace

# 607
И аз взех на майка ми, като го изпробва ще дам мнение Peace

Ползвам го вече две години, основно чопъра и пасатора....нямам оплаквания, добре се справят за тези пари пък съвсем..... Малко приставката за разбиването е по слаба, в смисъл че не смея да ползвам за разбиване на кексово тесто....но пък за сметана, белтъци по-леки кремове е супер.....

# 608
Супер!Много благодаря.Днес ще поръчам да ми донесат.  Hug

# 609
Да питам за филтърните кани за вода?Трябва ли да е пълен  с вода контейрнера където се закрепва филтъра?
И как се разбира кога е изчерпан капацитета на филтъра?

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 17:18 от ива

# 610
    +1   и от мен за прахосмукачката ,която е на промоция. Добре обира . Доволна съм за сега!

# 611
Да питам за филтърните кани за вода?Трябва ли да е пълен  с вода контейрнера където се закрепва филтъра?
И как се разбира кога е изчерпан капацитета на филтъра?

Нашата кана е Аквафор. Контейнерът отгоре, където е закрепен филтъра, се пълни с вода при пълнене на каната. След това водата преминава през филтъра и контейнера остава празен. За това всъщност обема на каната не отговаря точно на количеството филтрирана вода. Ако този контейнер е пълен , т.е. има вода над филтъра при наливане от каната прелива отгоре и изтича нефилтрираната вода. Т.е. наливаш вода докато се напълни кантейнера и започне филтрирането. Изчакваш да се филтрира водата и тогава евентуално можеш да долееш още малко вода до напълването на частта под филтъра.
Нащата кана има механичен брояч на капака, който "превърта" когато се отвори за пълнене. Когато стрелката на брояча отиде в червения сектор филтъра е за смяна.
Оф, как обяснявам само....дано ме разбереш.

# 612
И нашата е с индикатор, но  тези от последната промоция нямат. По вкуса на водата ще се ориентирате кога е за смяна филтърът  Peace

# 613
  • София
На филтрите си пише колко вода филтрират - примерно 150 - 200 л. Нашата кана е с датник и гледам да го сменя след месец - месец и половина. Добре е филтърът да е мокър непрекъснато.

# 614
  • София
    +1   и от мен за прахосмукачката ,която е на промоция. Добре обира . Доволна съм за сега!

Аз взех днес една прахомукачка, возих я, возих я из магазина, чудих се и накрая я върнах.
Искам да я взема за родителите ми, защото е лекичка, но голямото ми чудене е - откъде ще вземат после хепа филтър. В нета не намерих за този модел, а те откъде ще намерят в малък провинциален град? На упътването пише, че филтъра трябва да се сменя на 3 месеца.
Това не е ли проблем?

Общи условия

Активация на акаунт