АСТМА-тема 33

• 85 900
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Венера дъвкали сме го в предната тема, ако искащ прочети я .Най общо казано за кръвни тестове малки няма. Правят се с венозна кръв, аз платих към 120 лева мисля, сина ми беше на две и половина.Сама му ги назначих.Кожни му правих месец по късно, изрично попитах не е ли малък и алерголожката ми обясни, че проблема с възрастта е, че е трудно да стои неподвижно 20 минути малко дете.Никакъв друг.Чуй  и мнение на алерголог според мен  Peace.На първа стр.има изброени лекари препоръчани от доволни майки.

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 15:22 от Мамекс

# 106
Mомичета, някой има ли изостанал и ненужен пулмикорт?

# 107
  • София
Ако искаш, аз имам пиши ми налични за адреса ти.

# 108
Dyndla, снабдих се тази сутрин, благодаря за отзивчивостта!

# 109
  • София
Здравейте мами и аз да се запиша в новата тема.Малкия за два месеца ми направи два бронхиолита а в момента е с бронхит и двустранно с хрипове но много трудно отхрачваме.ЛЛ каза задължително консултация с пулмолог но незнам при кой да отида.Моля ви за съвет!!! Praynig

# 110
  • София
Здравейте,ние въобще не се доредихме до алерголога.няма изчистване тоз последния пристъп. Мм купи магарешко мляко от сърбия и сега сме спрели всичко и даваме само него. Не съм сиг.какъв резултат да очаквам,обаче рискуваме...

# 111
  • на плажа
Канари, магарешко мляко натурално или във вид на някакви добавки?

# 112
Момичета, дали разбрахте , че от 1.7.2016 г. пак спират Пулмикорта?

# 113
Мери какво значи спират? Вноса, по каса  newsm78 ? Не съм чула.

# 114
и аз не знам.....от скоро го ползваме

# 115
да казаха ми в аптеката, че от 01.07.2016 г. няма да има внос на Пулмикорт. Ще подменят Пулмикорта с друго лекарство.

# 116
Върха просто! От едно лекарство да сме доволни повечето и що да не го сменят  #2gunfire #2gunfire

# 117
  • Варна
Друго лекарство? Ново ? Пак инхалаторно?
Айде пак на експериментите ...  #2gunfire

# 118
Това ми казаха днес в аптеката.

# 119
Здравейте,не съм  писала от страшно много време,но ви хвърлям по едно око.
При нас няма нищо ново,продължаваме със Серетида 1-0-1, но тази година не е правил пристъп. Имаме 1-2 разболявания, но без да засяга дробовете.Като едното разболяване беше, с обилно отхрачване и кашлица но спазъм нямаше,три дни го водих поред да го слушат но за щастие не се случи.
 Като цяло виждам как детето вече,понася нещата по леко.
От известно време има една хрема,бистър секрет и кихане но само капя капки и това е.Антихестамини не давам,много му се усилва апетита а килата са ни проблем.
Сега е поутихнала хремата,сега ще го застъпя една седмица да му пръскам Авамис дано изчезне напълно.

Да питам,ние не сме слагали ваксина за 6г. Тетраксим. Първо искаха да овладеем спазмите,да започнем лечение. После нямаше ваксини,после зимата ме беше страх с вируси и т.н.....е сега обаче ще е първи клас и
ще трябва още една Crazy А нали трябва време да мине м/у двете?
Вие слагахте ли такава ваксина,изобщо може ли на дете с астма ваксина?

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 16:55 от monikss

Общи условия

Активация на акаунт