АСТМА-тема 33

• 86 045
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте! Извинявам се, че се намесвам в темата ви, но бих искала да попитам дали някой има опит със следния продукт за лечение на алергии - Алергопревент? Днес лекар го е препоръчал на мъжа ми, които има алергичен ринит от доста години вече и е опитал какво ли не...не можах да намеря обаче много информация относно въпросния продукт, затова ме интересуват отзиви от хора, които са го ползвали...

# 331
Ами за яслата съм с идеята да започне пробно пък ще видим как ще се развият нещата. Яслата, която съм си набелязала е малка, само с 3 групи и то не големи. На мои познати децата са ходили там и като цяло отчитат, че децата им са се разболявали рядко. Големия ми син ходеше на ясла от1.9 месеца и изобщо не се разболяваше. После в детската градина беше почти постоянно болен. Та много е индивидуално, ще пробваме и ще видим.

За работодателя какво да кажа...харесвам си работата, разбираме се добре, и не бих искала да си загубя мястото. Наясно съм, че законово не могат да ме мръднат /всъщност могат де/ но става дума за различни взаимоотношения, в смисъл те ми влизат доколкото може в положението, а аз се стремя да съм лоялна към тях. Например бременността си изкарах вкъщи на легло и те нямаха против да си работя от вкъщи...ако имат нужда от човек в офиса и ме помоля да се върна преди тези 3 години някак не върви да им размахвам закона. Ще пробваме с яслата и ще видим как ще са нещата.

# 332
И аз ще чакам отзиви за Алергопревент-а.
  В голяма чуденка съм дали да пускам малкия на градина  Thinking.На 4 стана,втора група ще е.Отключи астмата като тръгна на ясла и го спрях. На градина ходи 4 дни и резултата беше още месец (след три по-рано ) на Пулмикорт.Хем искам да е с другите деца,хем ме е страх.Това лято преодоля хранителни алергии към млечни и яйца,дори млечните още ги въвеждам.Година и осем месеца е чист без спазъм,само на Сингулер е вече.Преди месец спрях антихистамина,който приемаше две години.Стана с по-добър имунитет от батко си,който не е с астма.А и живея в провинцията,няма частни градини,групите са с по 25-30 деца.Кажете моля майчета на по-големи дечица как карахте тази възраст.
  Пропуснах да кажа,че не съм обвързана с връщане на работа,от вкъщи си я върша, просто се притеснявам да не изостане със знания от връстниците си и да не стане мамино момченце.
Пулмоложката казва догодина да го пускам,чак като е задължителна.

# 333
  • София
Със сигурност няма да изостане в развитието си. Щом имаш възможност да си го гледаш - гледай си го.
Не знам дали порастването винаги помага, но щом вече почти 2 години е без спазъм - не рискувай.
Моят въпреки, че е на 8, още прави спазми. Аз вече даже и със спазъм, освен ако не е много остър, си го пускам на училище и т.н.
Сега кашля цяла седмица и си отнесе няколко инхалации с Пулмикорт, въпреки че засега не свири. Не съм спирала профилактиката със Симбикорт вече 2-ра година.

# 334
И аз мисля, че нищо жизненоважно няма да пропусне детето, ако още една година си остане вкъщи, щом имаш възможност да си го гледаш. Както казах, нашата ясла беше кошмар, в 1-ва и 2-ра група пак имаше чести разболявания, но вече нямаше как да си спестим градината, 3-та група мина доста по-спокойно, а сега - 4та, която предстои, се надявам да минем най-леко  Praynig Та има положителна градация ми е мисълта  bouquet

# 335
Благодаря момичета,и инстинкта това ми подсказва-да изчакам.
  Рали кога чакаш бебчо,много ли остава? (или си родила вече  Embarassed)

# 336
Не е само възрастта, макар че и тя е много важна, като поотраснат става по-добре, но не винаги:) когато се намери подходящото поддържащо лечение и човек засили имунитета на детето, каляване, здравословно хранене, климатолечение(за нас оказа супер добро въздействие) и т.н. нещата се подобряват  Hug

# 337

Ааа, не съм още, в 20-та седмица съм, живот и здраве януари ще се видим с бебчо  Praynig

Меганче, от всичко, което си изброила, аз съм най-доволна от климатолечението, и при нас подейства вълшебно, пу пу  Heart Eyes

# 338

Ааа, не съм още, в 20-та седмица съм, живот и здраве януари ще се видим с бебчо  Praynig

Меганче, от всичко, което си изброила, аз съм най-доволна от климатолечението, и при нас подейства вълшебно, пу пу  Heart Eyes
Бебееееееееее, суперрррр!
Как съм пропуснала  Blush Heart Eyes Heart Eyes Рали безпроблемна бременност желая и много, много здраво бебче!!!!  bouquet

# 339
Благодаря ти, мила   Hug

# 340
Рали и от мене стиснати палци да караш лека бременост ,която да завърши със здрав бебок  bouquet.

# 341
Благодаря и на теб  Hug

# 342
  • София
Здравейте и от нас.ние се завърнахме след 2цмес в провинцията и на морето...без простъпи и без никакви лекарства. От сряда тръгват на градина. Подготвена съм психически за драмата на първата седмица-боледт и пристъпи поне месец...поне мин.2 г беше така...
гери пи 2 мес магарешко мляко. Разболя се веенъж още в сф и се наложи вентолин за 10 дни, но само това...Сега пак ще и взимаме. Една мама ме беше питала за контакти и се извинявам че не можах да отговоря,но в олх има обява и човекът е един. Мн трудно се намира...

# 343
Здравейте майчета!Моят син е диагностициран с астма от тази зима ,когато тръгна на градина и мисля ,че постоянното заразяване с вируси е причина за появата на болестта.Имам въпрос към вас - някой слагал ли е противогрипна ваксина на дете с астма и как му се е отразила?

# 344
  • sofia
Моля ви за коментар  : прави ли се почивка при прием на сингулар че срещам противоположни мнения

Общи условия

Активация на акаунт