АСТМА-тема 33

• 85 941
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Момичета, знаете ли как става спирането на Сингулера, постепенно или може от раз ...
Чакам да свърши лагера на детето и да го водя на консултация ,Сингулера го пие от август 2015 и от почти 3 месеца е чист.
Последния месец -юни, много често пропускаме вечер таблетката, все нещо става и забравям, но едва ли е толкова фатално след близо година прием.

И може ли педиатъра да го спре, или трябва точно на пулмолог да отида?

# 166
Г-це моят син е от година и половина чист, от почти две години на сингулер.Алерголожката и пулмоложката не дават да го спирам, защото той е и с ал.ринит.Съветът ми е питай специалист  Peace.

# 167
  • Варна
Г-це моят син е от година и половина чист, от почти две години на сингулер.Алерголожката и пулмоложката не дават да го спирам, защото той е и с ал.ринит.Съветът ми е питай специалист  Peace.
Мерси Мамекс, ще отида на пулмолог. Вие без почивка ли го пиете толкова време? Аз очаквам само за лятото да го спрат и септември да почне пак , то какво лято -юли и август останаха ...

# 168
  • Северозапада
На нас ни казаха "до 15.06 и спирате Сингулера". Понеже беше и на Пулмикорт 2*1/2 респула, него го спряхме в края на май, като последните 10 дни беше на 1/2 респула сутрин.

# 169
  • София
Привет момичета,

Подарявам 3 блистерчета пулмикорт с изтичащ срок на годност Юли 2016.

Вчера си преглеждах аптечката, че заминаваме на море и затова чак сега го видях... ние за момента не ползваме, спряха ни поддържащата терапия..... То дано на никой не му трябва, по-добре всички да са здрави.... Hug

# 170
Мерси Мамекс, ще отида на пулмолог. Вие без почивка ли го пиете толкова време? Аз очаквам само за лятото да го спрат и септември да почне пак , то какво лято -юли и август останаха ...
Въобще не сме спирали Сингулера. Малкия се водеше от по-тежките случаи и щом веднъж нацелихме терапията казват че е по-безвреден Сингулера, отколкото пак пристъпи.Само антихистамина пробвам периодично да спра, досега неуспешно.Някой ден...

# 171
Момичета, имам нужда от помощ. Дъщеря ми е на 14г. От скоро е на Симбикорт, но явно не и понася. Оклоло 2 сем. след започването на лечението получи оток на гърлото. Спярхем го временно и след седмица го започна наново. Отново на втората седмица се получи чувство за подуто гърло, прилошаване и много обострен атопичен дерматит. Д-р Стойчева е лекуващ лекар в момента. Днес смени лечението със Серетид. Но Мария е диспансерен пациент на друг алерголог. Освен това Симбикорта съм го взела предо около 30 дена, той е за 2м, и няма как сега да изпишат ново лекарство. Моля ако някоя майка има флакон Серетид.
Освен това днес говорих с д-р Стойчева. Няма да спират Пулмикорта.
Отнов сменят просто опаковката - става 30 бр, вместо 40.

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 14:45 от marychery

# 172
Меричери, постнах във фейса за серетида,  дано някой се отзове  Praynig Hug

# 173
Благодаря

# 174
  • София
Не помня дали писах но преди 2 седм спряхме сингулара и пулмикорта от раз и запопнахме да даваме магарешко мляко.мъжът ми го купи от сърбия. Имаме за 15 дни и после малко почивка.оттогава не е имала пристъп но имам подозрние,че и пролетните полени и алергени понамаляха,та силно ме съмнявя да е от млакото...

# 175
Не помня дали писах но преди 2 седм спряхме сингулара и пулмикорта от раз и запопнахме да даваме магарешко мляко.мъжът ми го купи от сърбия. Имаме за 15 дни и после малко почивка.оттогава не е имала пристъп но имам подозрние,че и пролетните полени и алергени понамаляха,та силно ме съмнявя да е от млакото...
Напълно е възможно да е от млякото. Моето дете имаше много тежки пристъпи, пиеше силни лекарства без подобрение. Хомеопатия - нулев резултат. Обиколили сме безброй лекари - нищо. Един ден събрах всички лекарства в един плик и ги изхвърлих. Започна да взима едно бабешко биле и се оправи! Вече 7-8 години сме ОК. Но при всеки си е различно. Така беше при нас. Само споделям.

# 176
засега няма, Меричери, съжалявам, предложиха ми Симбикорт....

# 177
Меган благодаря. Ще го търся. Не е фатално. Ще го купя в крайна сметка

# 178
  • София
Здр., а  от къде се взима това мляко в Сърбия? Ще ми се да пробвам и това. Дано да има ефект.

# 179
  • София
Ще попитам мъжа ми.знам,че тр да се обадите предварително защото то се събира мн бавно.селото е близо до границата.в олх има обява,че може да се вземе и от сф но съхранението е специфично-само замразено,и не сме сигурни дали е съхранявано правилно

Общи условия

Активация на акаунт