ДЕЦА С ТЕЛК 4

• 95 840
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Да се отчетем - днес заверехме ЕР-то (за пет минути) и от понеделник тръгвам по социалните, да видим дали ще ме мотаят много😃

# 121
Да се отчетем - днес заверехме ЕР-то (за пет минути) и от понеделник тръгвам по социалните, да видим дали ще ме мотаят много😃
  здравейте на някой превели ли са помоща и детските за месец май  че аз още нямам става въпрос за софия

# 122
Никой ли не се е явявал на ТЕЛК с документи от лекар на частин прием?
Няма начин да се вредим за преглед по ЗК.
Започвам да се притеснявам издаденият ми документ дали ще важи?

# 123
ravi, преди години когато посещавахме кабинета на проф. Чавдаров в частният му кабинет всички документи / епикризи и  ЕЕГ / ги представях пред телковите комисии и никога се са ми правили проблем. Не виждам проблем в това дали ще лекуваме децата в частните или в държавните болници, за да се окаже после проблем при ТЕЛК,

# 124
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Никой ли не се е явявал на ТЕЛК с документи от лекар на частен прием?

Няма абсолютно никакво значение дали сте на частно или по ЗК... Документите на дъщеря ми половината са от платени прегледи, половината от Прегледи по ЗК. Това никой не го гледа , а и не ги интересува. Те искат изследвания... Касови бележки - не.
Спокойно си подгответе документите и успех! bouquet

# 125
  • София
  здравейте на някой превели ли са помоща и детските за месец май  че аз още нямам става въпрос за софия

На мен. Парите в Младост са готови от четвъртък.

# 126
  • София
В Подуяне няма пари.

# 127
Никой ли не се е явявал на ТЕЛК с документи от лекар на частен прием?

Няма абсолютно никакво значение дали сте на частно или по ЗК... Документите на дъщеря ми половината са от платени прегледи, половината от Прегледи по ЗК. Това никой не го гледа , а и не ги интересува. Те искат изследвания... Касови бележки - не.
Спокойно си подгответе документите и успех! bouquet

Аз не говоря за касови бележки, а за това ,че документа е написан на ръка на медицинска бланка - зелена.

# 128
  • София
Не знам дали признават такива бележки. Аз имах 1-2 такива, но не ги занесох. Занесох амбулаторни листове, печатани на принтер.

# 129
Е, да ама като не съм през касата явно не пишат амбулаторни листове. Точно това ми е притеснението. Има си печат на лекаря и печат на здравното заведение, но е писано на ръка.

# 130
Амбулаторен лист се издава и от частен преглед.На моето дете му беше издаден такъв от психиатър на частно.С него се явихме пред ТЕЛК.Други документи освен него и старите епикризи не съм представяла.

# 131
Значи никой не се е явявал със становище писано на ръка.
И сега какво да правя???Пак да търся къде да ходя на невролог, едва се добрах до такъв  Sad

# 132
Може, ако детският невролог е известен и с много стаж. Примерно никой няма да те върне и с написано на ръка становище от проф.  Божинова, проф. Чавдаров или проф. Летвиненко. Или от местен известен и с много стаж детски невролог в по-малките общини дори и да няма титла.  Естествено трябва да имате и еег-та, епикризи и прочее...

# 133
Значи никой не се е явявал със становище писано на ръка.
И сега какво да правя???Пак да търся къде да ходя на невролог, едва се добрах до такъв  Sad

Няма ли някакъв начин да се свържеш с някой от комисията, която ще преглежда детенце/разглежда документите?

Така можеш да си зададеш въпроса и да не се притесняваш какво ще стане.

# 134
Становището е от проф. Литвиненко, за комисията...трябва да проверя.

Общи условия

Активация на акаунт