ДЕЦА С ТЕЛК 4

• 96 456
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Ок, но не съм ги получила  Confused... Имам преводи само на 100 лв. двойни детски, заедно на едно плащане с майчинството, и 246,51лв. с неизвестен произход, на отделен превод, както писах и по-нагоре... Това не ми е ясно.  Embarassed

Дано си права и да получа това, което пише и да си приспаднат примерно нещо, което са превели по грешка.. ама не ми звучи логично. Ще поживеем и ще видим. Поне ми е близо службата, тука на 5 минути, та ще ида все пак да питам какво става.

Ами върви,да не стане така,че да ти е източена сметката,без да си разбрала.Бях в банка за плащане на когато едни пенсионери им разясниха как са им изчезнали парите,чрез измами с карти.

# 181
  • София
Ок, но не съм ги получила  Confused... Имам преводи само на 100 лв. двойни детски, заедно на едно плащане с майчинството, и 246,51лв. с неизвестен произход, на отделен превод, както писах и по-нагоре... Това не ми е ясно.  Embarassed

Дано си права и да получа това, което пише и да си приспаднат примерно нещо, което са превели по грешка.. ама не ми звучи логично. Ще поживеем и ще видим. Поне ми е близо службата, тука на 5 минути, та ще ида все пак да питам какво става.
Чак сега прочетох правилно, че си подала документите м. май. Веднага беж до сациалните.

# 182
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Ходих днес до там - не били от тях тия плащания... Да съм ги чакала към края на Юли, така каза каката. За тези преводи да съм видела в НОИ. Те такива странни суми не превеждали. Също както и вие казахте, техните плащания се превеждат на една транзакция... и са детските със социалната помощ по 8д на едно. 100те лв към майчинството може и да са еднократната помощ, за отглеждане на дете с увреждания, до 2г. възраст ама пак не е сигурно. Питах я все пак за някакъв ориентир, че и банковата сметка разгледахме и ми каза, че техните преводи са с причина "Семейни помощи" или пък "Социално подпомагане", или нещо такова, но не било "Обезщетения и помощи" - това било от НОИ.  ooooh! ooooh! ooooh!

Странна работа е тая моя банкова сметка... Както и да е де... Повечето хора се оплакват, че нямат преводи, а аз се жалвам и се тюхкам, че ми плащат пари, пък не ги зная откъде са... Crazy

Благодаря ви момичета!!! bouquet bouquet bouquet

# 183
  • Бургас
Имам питане за паркирането с талон за инвалид-дете в синя зона в Бургас.
Нужно ли е при паркиране на автомобила, детето да е задължително в колата? Днес сутринта след като оставих детето в градината, тръгнах да търся място, паркирах и дойде един служител от общината, който беше категоричен, че нямам право да паркирам, защото детето не било с мен в колата. Ако съм права, можете ли да ми цитирате закон, наредба или нещо такова, защото мисля да подам оплакване.
Благодаря!

# 184
От общината ми казаха, че важи само когато детето е с нас. И така го ползвам вече години наред. Не знам как е по другите общини.

# 185
  • Бургас
Явно е общинско решение, което обаче не ми се вижда благоразумно... В близост до градината няма парко-място /а ако има и същото е заето от друг автомобил?/, това значи, че ако паркирам колата далеч, трябва да се придвижваме както можем...  Tired

# 186
Имам питане за паркирането с талон за инвалид-дете в синя зона в Бургас.
Нужно ли е при паркиране на автомобила, детето да е задължително в колата? Днес сутринта след като оставих детето в градината, тръгнах да търся място, паркирах и дойде един служител от общината, който беше категоричен, че нямам право да паркирам, защото детето не било с мен в колата. Ако съм права, можете ли да ми цитирате закон, наредба или нещо такова, защото мисля да подам оплакване.
Благодаря!

По-принцип е така,както ти е казал,но какво правим,ако си спряла да го прибереш например от урок,градина,приятел и т.н.Казваш.че си спряла ,за да го вземеш и така.Винаги ще има кой да иска да ти бръкне в джоба.

# 187
Здравейте,

Попадна ми тази статия, не знаехме за такава помощ. Някой може ли да разясни, ако има срок или се е възползвал?

ПРЕВЕЖДАНЕ НА ЕДНОКРАТНА ФИНАНСОВА ПОДКРЕПА ДО 600 ЛВ. ЗА ПРЕУСТРОЙСТВОТО НА ЖИЛИЩАТА НА ЛИЦА, ИМАЩИ ТРАЙНИ УВРЕЖДАНИЯ

Още за Превеждане на еднократна финансова подкрепа до 600 лв. за преустройството на жилищата на лица, имащи трайни увреждания

http://social.framar.bg/%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0% … D0%BD%D0%B8%D1%8F

# 188
Здравейте,

Попадна ми тази статия, не знаехме за такава помощ. Някой може ли да разясни, ако има срок или се е възползвал?

ПРЕВЕЖДАНЕ НА ЕДНОКРАТНА ФИНАНСОВА ПОДКРЕПА ДО 600 ЛВ. ЗА ПРЕУСТРОЙСТВОТО НА ЖИЛИЩАТА НА ЛИЦА, ИМАЩИ ТРАЙНИ УВРЕЖДАНИЯ

Още за Превеждане на еднократна финансова подкрепа до 600 лв. за преустройството на жилищата на лица, имащи трайни увреждания
zapisvam se za temata
http://social.framar.bg/%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0% … D0%BD%D0%B8%D1%8F

# 189
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Мамчета - да дам отчет. Днес рано рано ми преведоха и сумата вкупом за изминалият период и 100-те лв еднократна помощ, за отглеждане на дете с увреждания до 2 годишна възраст.
Хубав ден!😄

# 190
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте.Имам въпрос.Май месец подадох документите и вече ми превеждат двойните детски+телк+детските на другото дете.Миналата седмица получих по пощата писмо от социалните които ми пишат, че съм одобрена за интеграция на 31.05.Та, сега това писмо за мен ли е или да го нося там където подавах документите?И кога ще почнат да я изплащат и интеграцията?Днес са ми превели детските и си мисля, че е без нея.100 двойни детски 240 Телк и 40 детските за другото дете.Общо 380 превеждат.Да не би да трябва да занеса този документ от пощата или какво? newsm78 newsm78

# 191
  • София
Трябва да минат социални у вас за интервю, след това още около месец и след това започваш да получаваш интеграционни. Аз моите може би август ще ги видя.

# 192
  • София
Koлко пари са тези интеграционни?

# 193
  • София
Koлко пари са тези интеграционни?

По 9 и нещо за едно нещо. Могат да ти дадат 3-4. Значи към 28 лв.

# 194
  • София
Трябва да минат социални у вас за интервю, след това още около месец и след това започваш да получаваш интеграционни. Аз моите може би август ще ги видя.
У нас не са идвали за интеграционните. В социалните го направиха интервюто. След това си правят някакъв доклад и ги отпускат.

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 17:12 от irena1977

Общи условия

Активация на акаунт