Евровизия 21 - размисли, страсти и ново начало

• 187 371
  • 3 232
  •   1
Отговори
# 3 075
  • Вестерос
Михаела Филева съм я слушала на живо и няма заряд в гласа ѝ, нежен е просто , но не е силен. Имам усещането , че ще пратят Михаела Маринова

# 3 076
Михаела Филева съм я слушала на живо и няма заряд в гласа ѝ, нежен е просто , но не е силен. Имам усещането , че ще пратят Михаела Маринова

Михаела Маринова с пеенето ще се справи много добре, но няма грам харизма за разлика от Кристиан и Поли Rolling Eyes. И при двамата, харизмата бликаше през екрана, особено в близките кадри и смятам, че това допринесе за успеха им.

# 3 077

Михаела Маринова с пеенето ще се справи много добре, но няма грам харизма за разлика от Кристиан и Поли Rolling Eyes. И при двамата, харизмата бликаше през екрана, особено в близките кадри и смятам, че това допринесе за успеха им.
Бих добавила , че освен харизма , и липсва и класа. Моля се да не я изпратят. Само глас не стига за такъв форум.

# 3 078
  • Вестерос

Напълно съм съгласна, на мен ми е безлична и лигава

# 3 079
  • София

Напълно съм съгласна, на мен ми е безлична и лигава
Абсолютно съгласна. Peace
Дара е със страхотна харизма, но пък гласът не е чак толкова добър, колкото при Михаела. Но пък може и да й се направи подходяща песен. Rolling Eyes

# 3 080
Няколко интересни неща които научих днес:

- Украйнецът който си показа задника може да лежи до 5 години в затвора Shocked

- Испанците се сърдят, че имат 5 точки. Искали са 0  Laughing. Доколкото научих е имало скандал около избирането на техния изпълнител. Отделно бил показал и среден пръст на публиката или нещо такова.

- Българското жури е подредило Португалия на 23-то място. Португалското жури ни е дало 14-то място, а домакините са ни сложили на 22-ро. Нашето жури е единственото което не е дало нито точка на победителя.

# 3 081
Много харесвам Кристиан.
 Много талантливо, интелигентно и възпитано дете.За мен е дете, дъщеря ми е 11 месеца по-малка от него.
За съжаление обаче не виждам, кой ще се справи като него от името на България в скоро време.
Той сам е казвал ,че певческата школа е била като казарма.Това го е научило на работа и дисциплина.За съжалени повечето тинейджъри та и млади хора у нас, го пропускат тоя момент.Извинявам се, не обиждам, надявам се  никого .Говоря от личен опит, както се вижда.
А чара, който притежава си е само негов,затова и във Фактора   и в Евровизия, беше толкова харесван. Тук имаше хора с по-добри вокали и Хистиана имаше перфектен глас ,но не вдъхваше душа на песента.
Освен това  и английски трябва да се знае ,за да се контактува добре.Психиката ти трябва да е бетон, не като на белгийката.Много неща и не знам ,от кой ръкав  БНТ ще измъкнат такъв изпълнител.

# 3 082
Няколко интересни неща които научих днес:

- Украйнецът който си показа задника може да лежи до 5 години в затвора Shocked

Няма за лежи, само глоба.

Преводи от немската преса, зарадвах се на сравнението с Адел.
https://vesti.bg/lyubopitno/ukrajna-kakvo-shtastie-che-ne-e-bylgarinyt-6069192

# 3 083
Много харесвам Кристиан.
 Много талантливо, интелигентно и възпитано дете.За мен е дете, дъщеря ми е 11 месеца по-малка от него.
За съжаление обаче не виждам, кой ще се справи като него от името на България в скоро време.
Той сам е казвал ,че певческата школа е била като казарма.Това го е научило на работа и дисциплина.За съжалени повечето тинейджъри та и млади хора у нас, го пропускат тоя момент.Извинявам се, не обиждам, надявам се  никого .Говоря от личен опит, както се вижда.
А чара, който притежава си е само негов,затова и във Фактора   и в Евровизия, беше толкова харесван. Тук имаше хора с по-добри вокали и Хистиана имаше перфектен глас ,но не вдъхваше душа на песента.
Освен това  и английски трябва да се знае ,за да се контактува добре.Психиката ти трябва да е бетон, не като на белгийката.Много неща и не знам ,от кой ръкав  БНТ ще измъкнат такъв изпълнител.
И миналата година си говорехме, че е почти невъзможно някой наш изпълнител да направи по-добър резултат от Поли и ето, че се случи. Колкото и да е добът изпълнителя най-важното нещо си остава песента. Все пак е конкурс за песни. В последните 2 години работим със страхотен екип който ни изстреля в стратосферата. Не говоря само за авторите на песента, но и за хореография, облекло, специални ефекти и т.н. Всичко трябва да е изпипано и нито един изпълнител не би имал успех ако няма кадърни хора зад себе си.
Аз Кристиан не го много харесвах в X фактор. Не ми правеше особено впечатление, но на тази Евровизия беше брилянтен което в голяма част го отдавам на професионалистите с които работи. Естествено ,че личната харизма на участника е важна, но в много по-малко ниво. Ето например чета много коментари на хора които казват, че Салвадор им е неприятен като излъчване, но са се влюбили в песента.
И това твърдение, че едва ли не нашите изпълнители нямат музикална дисциплина е несериозно. Не можеш да слагаш всички под общ знаменател.

# 3 084
  • София
Ето признанието за отлично свършената работа: Crazy

И Кристиан, който преди малко направи лайв за около 30 минути, в които отговаряше на фен въпроси на живо: hahaha hahaha hahaha

# 3 085
  • Там,където се събуждам щастлива.
Моите ученички ми пускаха песента днес. На холандките им се разтуптяха сърцата. Жалеха, че не е спечелил.

# 3 086
Не ги слагам под общ знаменател.Казах много ,а изключения винаги има . Hug
Е дано в Португалия  първо място ,много бих се радвала.
На Кристиан му пожелавам, да не стигне до Бъркли. hahaha Joy JoyДано след Евровизия има успеха на 1D или Ед Шийрън.Тогава няма да му трябва музикално образование и ще купи самолет на мама.Това  в кръга на шегата разбира се.

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 18:40 от if-73

# 3 087
  • в 1001-та нощ
Харизма, добро сценично поведение и контакт с пубиката виждам в Ивайло Филопов от "Гласът на България". Мисля, че в отбора на Графа беше.

Християна и Михаела са ми твърде лирични, липсва ми онзи живец за кипун. Иначе ги харесвам много, като гласове Simple Smile

# 3 088
Ивайло Филопов е бил в същи сезон на Голаса  в ,който е бил и Кристиан.Кристиан завършва 4 а Ивайло 6.Не знам дали идва от същата музикална школа.

# 3 089
  • Вестерос
Ивайло е учил и той в Москва  Grinning Много го харесвам него в Гласа, от фаворитите ми е

Общи условия

Активация на акаунт