Евровизия 21 - размисли, страсти и ново начало

• 187 395
  • 3 232
  •   1
Отговори
# 105
# 106
По една чиста случайност, на лаптопа съм оставила отворен линка от you tube с песента на Джамала. Датата, на която е изпълнена песента е 19.05.2015 г.

Скрит текст:

Ти си супер, аз хем си помислих, че всеки момент ще го свалят, хем не го щракнах. bouquet

# 107
  • София
Аз пък си мисля, че това със старата дата може да е монтаж.

# 108
  • София
Евала, Джамала. You are the only one. hahaha hahaha hahaha

# 109
Датата може и да е манипулирана, обаче сцената на миналогодишния концерт-реквием, както и да се казва отбелязването на датата е същата, с толкова отличителната пътечка до предните редове.
Скрит текст:

Тази година я няма. Въобще струва ми се повече от елементарно да се установи дали е истина.
И със сигурност ще изплуват още подробности.

# 110
  • София
Хаха, flambe, добре че детето ме извика за нещо, иначе щях да затворя линка, щото тази хубавица аз лично я недолюбвам.
Компроматната война явно е в разгара си  Laughing

# 111
  • Вестерос
ГАФ СЛЕД ГАФ с Джалата

# 112
Компроматната война явно е в разгара си  Laughing
Аз мисля, че тепърва започва и ще изкачат зайчета от джобчета Crazy.
Пада им се, като решиха да развързват руско-украинското противопоставяне на Евровизия.

# 113
  • София
За феновете на Кипър - песента им, в акустична версия, с пиано: Peace

https://www.youtube.com/watch?v=lBkMo13s6lA

# 114
Всичко по разкритието за датата на песента, започва с едно изказване на Порошенко който има малко мозък и много дълъг език. За негово съжаление има един украински журналист, който следи всички изцепки на техните политици и средства за масова информация [video]https://www.youtube.com/watch?v=xAeqKw4KOO4[/video]   Шарий (журналиста) се заема да разбере наистина ли песента е имала друго име и се стига до тук

# 115
Аз пък си мисля, че това със старата дата може да е монтаж.
Не е. И аз видях, че беше 05.2015 в youtube. Освен да са хакнали youtube, но това не го вярвам. Датата трудно може да се манипулира.

Оригиналното видео от минала година беше до преди няколко часа все още достъпно. Сега новите видеа са с нови дати и не стават за доказателство.

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 00:38 от skybye

# 116
И какво следва? Ще има ли ново гласуване... Joy Joy Joy

# 117
  • София
И какво следва? Ще има ли ново гласуване... Joy Joy Joy
Нищо не следва. Пак ще си замълчат от EBU или ще излязат с тъпо изказване, че изборът вече е направен и да се кротнем. Crossing Arms Crossing Arms

# 118
Джамала беше писала във Фейсбук, че видеото е от репетиция и че песента е на друг език, т.е. не са нарушени правила. Не знам дали е достоверно, видях скрийншот.
Ако я дисквалифицират и победител стане Австралия, това означава, че домакин ще е страната, останала на последно място на финала - Германия.  Joy

# 119
това означава, че домакин ще е страната, останала на последно място на финала - Германия.  Joy
По регламент така ли трябва да стане  Rolling Eyes
Много ми се иска да дисквалифицират Джамала,но не вярвам Евровизия сами да си сложат пръчка в колелото.Това ще е страшна излагация,която адски ще злепостави конкурса.

Общи условия

Активация на акаунт