Евровизия 21 - размисли, страсти и ново начало

• 187 472
  • 3 232
  •   1
Отговори
# 2 955
  • Испания
Този зарежда по-бързо и работи по-добре: https://tv.mail.ru/moskva/channel/850/

Брат му е голям сладур.

# 2 956
  • София
Мерсиии! Hug
Оп, хванах песента. hahaha Самойлова е в студиото им, също. Rolling Eyes
Тъй като Русия обеща на Самойлова догодина да изпрати със сигурност нея на Евровизия, Криси каза, че ще я подкрепи.

Оп, мама и братът също са там. Crazy

# 2 957
Голям симпатяга е по-големия брат на Кристиан.

# 2 958
  • София
Голям симпатяга е по-големия брат на Кристиан.
Абсолютно казашките черти на мама. Peace

П.П. Молдовците също са в студиото. Peace

# 2 959
  • DE
Брата на Кристиян е голям красавац, още в зелената стая го забелязах  Heart Eyes

# 2 960
В почти всяка друга година нашето момче би спечелило без проблем. Спомням си колко се говореше за това, че Лорийн направо е отвяла конкуренцията, а ние щяхме да имаме само 14 точки по-малко от нея по стария метод Peace

Не съм на това мнение. Ако в тазгодишното издание участваха песни като "Еуфория", Кристиан вероятно нямаше да е втори, а по-назад. А ако се натрупат в конкурса няколко силни песни (както мисля, че беше 2012 г.), между които да се размият гласовете, всеки получава по-малко точки, все едно по кои правила. Големите разлики в точките са белег за ниска конкуренция (масово слаби песни).

# 2 961
  • София
Малахов как ме дразниииииии! Twisted Evil
Прекъсна Криси докато още говореше, за да говорят за оня, дето си показа задните части на изпълнението на виещата. И направо, даже без "пока", прекъснаха телемоста със София. ooooh!

И Малахов към Криси, относно видеото със задните части: "Ты наверное ещё слишком маленький чтобы это увидеть." Shocked

слишком
Скрит текст:

маленький
Скрит текст:

Мда... Наверное. Joy Joy Joy

# 2 962
еййй дърти пергишкиии паУавиии, какво налазихте агънцето-багънцето... Хахаа
Сладурче е той.

# 2 963
  • Испания
Малахов е страхотен професионалист. Не може да показват Кристиан 24 часа по всички канали в България и Русия.  Wink Peace

# 2 964
  • София
Малахов дразни доста често. Прекъсва и не изслушва - и преди съм го забелязвала. Поне "пока" можеше да каже на Кристиан. Rolling Eyes

А молдовците за какво бяха поканени в студиото? За едно изречение? ooooh!

# 2 965
В почти всяка друга година нашето момче би спечелило без проблем. Спомням си колко се говореше за това, че Лорийн направо е отвяла конкуренцията, а ние щяхме да имаме само 14 точки по-малко от нея по стария метод Peace

Не съм на това мнение. Ако в тазгодишното издание участваха песни като "Еуфория", Кристиан вероятно нямаше да е втори, а по-назад. А ако се натрупат в конкурса няколко силни песни (както мисля, че беше 2012 г.), между които да се размият гласовете, всеки получава по-малко точки, все едно по кои правила. Големите разлики в точките са белег за ниска конкуренция (масово слаби песни).
Не, имах в предвид, че в почти всяка друга година би спечелил ако получи същите точки които получи на това издание, а не хипотетични ситуации в които участва срещу песни от минали години.

# 2 966
Ами там е работата, че е безсмислено да се сравняват нещата само по точки. Ако има 5-6 силни песни в едно издание, и 5-те ще получат някакви точки с малки разлики помежду им. Ако всяка от тези песни участва в издание, където има само 1-2 силни песни, то ще получи много повече точки, отколкото в изданието, където има 5-6 силни песни. В друго издание, силно издание, е много съмнително, че Кристиан би получил тези точки.

# 2 967
  • Испания
Изобщо цялата тази "гимнастика" с точки отпреди и сега и сравняване е напълно излишна, да не употребя по-точна дума.

# 2 968
  • в сърцето на един мъж...
Брех, то брат му на Крис доста добре изглежда, чак се загледах по-сериозно в него Embarassed

# 2 969
  • Вестерос
Гея  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт