Евровизия 21 - размисли, страсти и ново начало

• 187 440
  • 3 232
  •   1
Отговори
# 2 970
  • София
Брех, то брат му на Крис доста добре изглежда, чак се загледах по-сериозно в него Embarassed
Понеже сега гледам "Капките", та да цитирам Рачков: "Сго-дих-ме се, сго-дих-ме се!" Joy Joy Joy

Симпатяга е брат му, определено. И е по-близо до моите 25. Просто споменавам. Whistling Mr. Green

# 2 971
  • Вестерос
 Joy Joy аххх тииии, болничният много добре ти се отразява

# 2 972
  • в сърцето на един мъж...
Ми Крис ми е много далеч от годините, то малко като на Макрон работата ще стане, ама виж брат му изглежда по-възрастен Embarassed

# 2 973
  • София
Joy Joy аххх тииии, болничният много добре ти се отразява
Joy Joy Той си е за Гея. friendship
Аз ще изчакам още една година, да не се вкарвам в грях... и в разрез с Наказателния кодекс. Joy Joy Joy

# 2 974
  • в сърцето на един мъж...
Мда, има го тоя момент Joy Joy Joy

# 2 975
  • София
Мда, има го тоя момент Joy Joy Joy
Hug
Както тръгнахме - от догодина ще те наричам "етърво". Joy Joy Joy

# 2 976
Замислих се за поведението на португалският изпълнител и си спомних, че имаше един шемет в нашенски Music Idol преди доста години. Иван Ангелов - Учеше оперно пеене, имаше талант и се държеше като шут, явно е бил изпреварил времето си:

https://www.youtube.com/watch?v=Fm_GWDi6-TM

https://www.youtube.com/watch?v=8v8gAFRZR-w

https://www.youtube.com/watch?v=4ty-BBJRM0M

Най-големияяяяяяяяят! Laughing Laughing Laughing
Много откачен беше, въобще не го слушаше главата.
Идеален е за евровизия. Щеше да забие в земята онзи аматьор от Португалия. Laughing

Аха, аха, какво ли прави т'ва лудо момче сега??

# 2 977
  • в 1001-та нощ
Сега в България по какви правила се избира кой ще ни представлява на конкурса? Очевидно е важно да има хубав мениджмънт - при децата това се видя подкрепата за Крисия, при възрастните - Поли и Крис имаха добър екип Simple Smile

# 2 978
Аз пък не разбрах какво точно в поведението на португалеца го прави "луд" та чак сравнения с големия Иван hahaha.
Единственото странно нещо в него е ,че като че ли имаше някакви тикове по време на изпълнението си и някакви по-особени движения на ръцете. Това ли го прави луд newsm78. Или това, че захапа химикалката когато го дадоха във фокус hahaha. Просто може би е по-ексцентичен в което няма лошо.

# 2 979
  • Вестерос
Алена правят си някакво жури и то избира изпълнителя и после му прави песен, за мен това е много добра работеща стратегия

# 2 980
Сега в България по какви правила се избира кой ще ни представлява на конкурса? Очевидно е важно да има хубав мениджмънт - при децата това се видя подкрепата за Крисия, при възрастните - Поли и Крис имаха добър екип Simple Smile
Според мен първо пишат песента и после се решава кой известен изпълнител в България най би му паснала. Добре, че махнаха конкурсния начин на избиране на нашата песен. Видя се, че не води до нищо при нас. По новият начин всички средства и ресурси отиват в правенето на една песен от истински специалисти които знаят какво харесва публиката гледаща Евровизия Peace

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 21:51 от pandaannie

# 2 981
Иван Ангелов преживя тежка катастрофа, в която загина приятелката му Даниела. После почина и майка му. Често го виждах в Операта, където работеше. Вероятно още е там. Тотално друг човек е станал.
П.п. За песента е точно така. Първо са я създали и после са се спрели върху Кристиан.

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 21:55 от Шушон

# 2 982
Според мен първо пишат песента и после се решава кой известен изпълнител в България най би му паснала.
Песента на Крис е писана специално за него. Борислав Миланов, един от авторите, го каза в интервю.

# 2 983
  • Испания
Ето дълъг материал по избора на представител миналата година /документи и обяснения/:

https://frognews.bg/news_108310/FROGOKO-Rikosheti-okolo-izbora-n … sen-za-Evroviziia

# 2 984
  • Ланкър, планините Овнерог
В Капките въобще и дума не обелиха, а миналата година то не бяха букети, то не беше чудо. Вярно, че Поли беше и участник в шоуто, но някак тъпо сега.

Общи условия

Активация на акаунт