Евровизия 21 - размисли, страсти и ново начало

• 187 369
  • 3 232
  •   1
Отговори
# 3 165
  • Испания
В новините по НоваТВ за плагиатството на Евровизия /включително и песента на португалеца/.

Ами, крадат и с г.з@ си. И след като не ги санкционират, това ще продължава.

# 3 166
  • София
Не съм догледала предаването, но на Первы канал руснаците има издание за Евровизия. Водещият твърди, че  Кристият ще е при тях в студиото. Записът е от 15.05, но току-що попаднах на него. Обсъждат защо не са имали тяхна песен и се видя коя е изпълнителката, пропуснала конкурса.

http://www.1tv.ru/shows/pust-govoryat/vypuski-i-dramatichnye-mom … usk-ot-15-05-2017

# 3 167
  • Испания
Не съм догледала предаването, но на Первы канал руснаците има издание за Евровизия. Водещият твърди, че  Кристият ще е при тях в студиото. Записът е от 15.05, но току-що попаднах на него. Обсъждат защо не са имали тяхна песен и се видя коя е изпълнителката, пропуснала конкурса.

http://www.1tv.ru/shows/pust-govoryat/vypuski-i-dramatichnye-mom … usk-ot-15-05-2017

Снощи пуснах линк на това предаване. Кристиан не е в студиото, въпреки че водещият казва така. Има видео връзка.

Последният линк тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=922773.msg35017250#msg35017250

# 3 168
  • София
Да, доглеждам го в момента. Много положително се отнасят към Кристиян, много добро хлапе изглежда.

# 3 169

Mонс ( Мåns - å - това а се чете о) от миналото лято живее е малка къща около Лондон, защото се залюби с една британска актриса - Ciara Janson

https://www.google.se/search?q=Ciara+Janson&source=lnms& … ns+zelmerl%C3%B6w

# 3 170
Ох чета задните страници и припадам от смях от мненията на "експертите" - скучна песен (затова спечели 2ро място), постна сцена (затова обра наградите за сценично представяне)...  Joy И култовото беше, че песента трябвало да е запеваема, за да спечели  newsm78 В последните 10тина години само шведите бяха със запеваеми песни-победители. Ама то не може да гледаш финала между рекламите на нещо друго веднъж годишно и да се мислиш за експерт по Евровизия. Sad

Моят извод от тазгодишния концерт: голямата шесторка да премахне регламента да ходи директно на финали, така може да има изненада кой ще е на последното място. Хайде, може страната победител да ходи, ама другите пет - само ако си заслужат. И ако може Монс и Петра да станат постоянни водещи на Евровизия, че такива скучни "представления" като украинското не ми се гледат всяка година.

Какъв спор да стане. Русия е голяма държава, с някакъв имидж и т.н., който трябва да защитава, политика, дори и чрез този конкурс. Няма да заложи на неизвестни хора, или без някаква история, които да я представят.
Не е така, Великобритания, Германия, Франция, Италия как изпращат не толкова утвърдени имена? Най-голямата сила на Евровизия в последно време, да не кажа и изобщо - Швеция, как залага на млади хора? Пример - Франс, който миналата година беше на 17 и беше на пето място.

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 22:46 от Rachel Berry

# 3 171
  • София
Оооо, Монс и Петра!!  Hug Hug
Още мога да запея тяхното "Лав, лав, пийс, пийс....." Simple Smile

# 3 172
  • Вестерос

Mонс ( Мåns - å - това а се чете о) от миналото лято живее е малка къща около Лондон, защото се залюби с една британска актриса - Ciara Janson

Blush не знаех как се чете Simple Smile

# 3 173
Оооо, Монс и Петра!!  Hug Hug
Още мога да запея тяхното "Лав, лав, пийс, пийс....." Simple Smile
Жестоко беше, а и шегичките помежду им стояха много непринудено и весело.
Монс: "Сигурно си мислите кой е този красив мъж... и какво прави майка му до него?!"

А "филмът" Nerd Nation си го пускам често, жесток майтап със Швеция... единственото, което се доближаваше от тази година, бяха филмите за Верка.

# 3 174

Blush не знаех как се чете Simple Smile

Извинявам се, не е критика от моя страна, просто поясних Peace.

Тук Тук Мелодифестивален е голямо събитие и е като домашна Евровизия Laughing Не вярвам да има друга страна участничка, която така да се готви за конкурса. Шведите дори успяха да убедят ESC  да променят обявяването на телевота по държави и е взаимствано от техния Мелодифестивален...

A Joacim Persson, авторът на нашата песен се засякъл с приятелката на Робин в публиката преди финала и й казал: "Sorry, но ще си стискам палци на моята песен" Laughing. Също е поставил рекорд - три негови песни са били негово дело на тази Евровизия. Мен още ме е яд за македонската песен, тук в шведските форуми  също съжаляваха, че не стигна до финал.

# 3 175
Одеве по Господарите пуснаха като музикален фон песента на италианеца.Тя не била толкова лоша...повечето май писахте, че не я харесвате.

# 3 176
  • ... рееща се.
О, на мен ми допада. Даже ми беше в топ 3.

# 3 177
И на мен ми хареса много!  Heart Eyes

# 3 178
На мен ми се струва, че Кристиан в телевизионния мост с руската тв се държи доста сдържано. Разликата с непринуденото му държане в българските тв е очевадна.

В спотифай Beautiful Mess преди малко надхвърли 2 млн. слушания. Снощи по това време бяха 1,7 млн.

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 01:21 от hellymod

# 3 179
Победата на португалеца беше чиста. Песента хубава, лоша, след гласуването на зрителите стана ясно, че е победителя на всички, без изкривяване от гласуването на журито.
Може да не ми харесва, но е факт.

Страшно съм горда и доволна от Крис. Момчето е страхотно, надявам се, че второто място ще му отвори врати и за в бъдеще. Бляскаво бъдеще и вече никога да не бъде втори. bouquet
Вчера сутринта бях малко разочарована, защото представянето му ме беше напомпило, но след като премина емоцията си давам сметка, че това което е случи е феноменално.
Вторият понякога е големия печеливш!

Стига вече... лелеее всеки друг ще хвалите, само не и нашия, позор за вас!  ... португалеца спечели защото това момче има голям здравословен проблем, ок, дано да се оправи и да е жив и здрав, но глупавият му тъп шансон от  епохата на средновековието и ренесанса ли ще  бъде нещо супер или нещо свежо и различно.... простотия, без никакво сценично майсторство и какво ли не още... ами ако Русия  не беше дисквалифицирана и както певицата им беше в инвалидна количка, много интересно кой щеше да е на първо място, имайки предвид, че песента й беше чудесна и много вълнуваща и емоционална... би трябвало да има други конкурси за хора в неравностойно положение, както е в спорта... също така съществуват и фондации за подобни проблеми. Португалецът е от аристократична фамилия, каква е тази кауза на тези португалски аристократи, че да не намерят начин  как да го спасят имайки предвид, че такива хора като него са много известни във всички среди навсякъде и всички банки им отпускат безвъзмездни кредити само защото са аристократи разбирате ли за какво иде реч сега?  Аристократите са научени да не се унижават няма значение каква е причината, от тук вадя заключение че тук има нещо предварително нагласено .... това е...

Общи условия

Активация на акаунт