Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 34

• 76 295
  • 745
  •   2
Отговори
# 120
  • Варна
Аз си правех сутрин чаша мляко с лъжичка кафе. Нямаше никакъв проблем. Но аз си бях и с ниско кръвно. По принцип казват, че едно кафе на ден не вреди толкова. Стига да не е силно еспресо, не мисля, че е проблем да си пиеш. На мен лично от второ на ден ми ставаше лошо. Затова само сутрешно лате Simple Smile

# 121
Благодаря за отговорите.  bouquet

# 122
Случвало ли ви се е както си ходите и да ви прореже една болка долу вляво/дясно? Направо ми се дорева преди малко, сряза ме точно където ми е белегът от апандисита и се чудя има ли връзка? Някакви сраствания а у...

# 123
  • Бургас
Случвало ли ви се е както си ходите и да ви прореже една болка долу вляво/дясно? Направо ми се дорева преди малко, сряза ме точно където ми е белегът от апандисита и се чудя има ли връзка? Някакви сраствания а у...
На мен да, но това става когато ходя с бързи темпове и на дълги разстояния. Обикновено през седмицата правя по максимум час разходка дневно и нямам проблеми,  но събота и неделя като се хвана да обикалям с мъжа ми и след 2-рия час вървене ме прорязва долу вдясно. Като си направя почивка за няколко минути на пейка или на кафене, ми минава и съм готова за продължението Laughing Само да уточня, че не съм оперирана от апандисит, т.е. моето си е от бременността и вероятно от бързане или преумора, поне така си го обяснявам.

# 124
И аз бързах доста Grinning Всичко ми е толкова ново и объркано, че се шашкам от всичко...

# 125
Здравейте, момичета! Реших да попитам един въпрос в бременната тема. Миналата седмица правехме инсеминация и се надявам да е успешна. Рано е да се каже. Но от вчера много ме боли гърлото. Случвало ли ви се е да имате такъв проблем (докато се надявате да сте забременели) и ако да - с какво го лекувахте? Звънях на лекаря, който ми прави инсето, но той каза да отида на лекар... Sad

# 126
За болно гърло - прополки и компреси с извара или ракия.
Пигментацията по време на бременност и кърмене е нормална, после обикновено изчезва.

# 127
Май не съм много за тази тема, но да си питам. След бременност случвало ли ви се е да отключите алергия? Никога съм нямала към нищо, и сега изведнъж кихам, сърби ме небцето, имам лека прозрачна хрема. Имам ли шанс да отшуми след кърменето?

# 128
  • Варна
Мислех си за безкофеиново или 3в1. Дали ще има проблем?
По-добре нормално кафе. Безкофеиновото е кофти, защото извличат кофеина с разни гадости, които са по-вредни от него, а 3 в 1 не съм сигурна какво точно съдържа, сигурно пак изкуственяци. Аз пиех Инка Laughing

# 129
  • Варна

Да! При мен беше така. Адски ме болеше,чак не можех да дишам. Когато казах на лекарката ми увеличи дозата магнезий. Каза,че това са контракции и не е добре да се получава така. След увеличаването на магнезия не съм получавала такива прорязващи болки при въртене!

# 130
Здравейте бъдещи мами,
Този месец с ММ правихме някой друг опит. Имам едно въпросче - първия ден от цикъла ми беше 14 май, овулация 23-29 май, дължина на Ц 27 дена. Според Вас кога най-рано мога да направя тест? Благодаря Ви много!

# 131
Здравейте бъдещи мами,
Този месец с ММ правихме някой друг опит. Имам едно въпросче - първия ден от цикъла ми беше 14 май, овулация 23-29 май, дължина на Ц 27 дена. Според Вас кога най-рано мога да направя тест? Благодаря Ви много!

Здравей Simple Smile
Не по-рано от два дни преди М и то с високо чувствителен тест за бременност, например Престо Simple Smile
Късмет!

# 132
Благодаря много! Това изобщо не ми харесва. Трябва да ми дойде на 11 юни, точно в деня на сватбата ми и си мислих да пия едни хапченца казват се Прималут(нещо такова) за да не ми дойде, тъй като и друг път съм ги пила и съм доволна, но не трябва да се пият ако има бременност и затова се чудя какво да правя.

# 133
Благодаря много! Това изобщо не ми харесва. Трябва да ми дойде на 11 юни, точно в деня на сватбата ми и си мислих да пия едни хапченца казват се Прималут(нещо такова) за да не ми дойде, тъй като и друг път съм ги пила и съм доволна, но не трябва да се пият ако има бременност и затова се чудя какво да правя.

Извини ме, но наистина не знам какво се чудиш, щом при бременност не се пият...

# 134
  • София
Момичета, мисля, че съм бременна, но още не ми е закъсняло и ме боли силно корема ниско долу и кръста. Последния ми цикъл беше на 3, 4, 5 май, като от 2 седмции насам имам доста симптоми, но болките ме притесняват. Незнам дали е нормално да ме боли вече повече от седмица. А искам да изчакам още поне седмица, за да ми закъснее и да ходя на лекар.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт