Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 34

• 76 270
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Абсолютно нищо не ми е изписал... Каза ми, че вероятно съм имала късна овулация (което е възможно, имам малко по-нередовен цикъл) и ми записа час за вторник (31ви май). Зацапването спря, явно е било еднократно. Иначе пия витамини, ФК, храня се нормално с идеята да кача някое кило, че съм слаба.

Иначе съм на работа, лежа вкъщи само.

Щом е еднократно не ми звучи страшно Simple Smile
Бъди спокойна, защото стресът и притеснението са най-лошото Simple Smile
Вярвам, че всичко ще е наред. Аз също съм на мнение, че на този етап не е нужно да пиеш нищо, щом зацапването е било еднократно Simple Smile

# 106
Дано дано Simple Smile Нямало е повече зацапване, така че ще споделям какво е станало във вторник на прегледа. Благодаря ви за подкрепата!

# 107
Здравейте Simple Smile Някоя от вас да е взимала Милгама Н по време на бременност? Изписан ми е за три седмици, доза 3 х 1, но прочетох, да не се взема от бременни /Аз съм в 8-ми месец/. Изписаха ми го заради витамин В12 на долна граница.

# 108
  • Бургас
Дами,имали ли сте проблеми с червени петна пи лицето.Опитах няколко крема /само мед.козметика/,но не се успокояват ,а се раздразват и ми щипе самия крем,мляко,лосион.. според това,с което се опитвам да ги успокоя.Бихте ли ми казали с какво сте ги третирали и кога са ви се появили-вечер или през деня?Благодаря предварително!

# 109
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз имах в началото на втората си бременност. Тези петна са хормонални, при мен изчезна от само себе си.
Аз така и не стигнах до дерматолог, но ти ако имаш възможност е хубаво да го посетиш.

# 110
Аз понякога имам , понякога не. Не съм ги третиряла с нищо. Смятам , че е хормонално. А ако излизам просто слагам фон дьо тен

# 111
Аз имам един тъп въпрос- защо протеиновите барчета не се препоръчват за бременни? Коя съставка по-точно е проблемна? Не мисля, че са по-вредни от една обикновена вафла...

# 112
здравейте имам две бързи въпросчета, съществено различни един от друг Simple Smile

1. Предстои ми почивка на морето. Знаете ли магазини, в които се продават бански за бременни (по-специално от 2 части) или да търся в неспециализирани такива? (става въпрос за София)

2. Въпросът може да е глупав, но не съм търсила инфо по темата.. почти от началото на бременността, зърната на гърдите ми значително потъмняха. Изчезва ли тази пигментация с времето след раждане или...?  Rolling Eyes

# 113
  • София !
Момичета я да питам по запознатите.
Напоследък си пийвам прясно мляко. Не е домашно, купувам в кутия от магазина - пастрьоризирано.
Ама все пак ме гложди въпроса дали е проблем ако пия по-големи количества?

# 114
Не знам какво разбираш под "големи количества". У нас мляко се пие на поразия.  Аз изпивам поне две големи чаши на ден + още в кафето (т.е. млякото с кафе)

# 115
  • София !
Не знам какво разбираш под "големи количества". У нас мляко се пие на поразия.  Аз изпивам поне две големи чаши на ден + още в кафето (т.е. млякото с кафе)

Е, значи при мен са минимални количества пред твойте  Simple Smile
То май не се изразих и правилно много. Така казано - по една кутия на два дни. И то не на вскеи два дни, ами в седмицата 2 дни или 4 примерно. С предната бременност ми се гадеше от прясното мляко и бях забравила за него, но този път е обратното.

# 116
Пий си спокойно. Това са съвсем нормални количества Simple Smile

# 117

На мен АГ ми каза да не пия кафе, а така ми се пие....
Ти какво кафе пиеш?

# 118
Обикновено, но аз съм с много ниско кръвно и нямам забрана да пия по едно.

# 119
Обикновено, но аз съм с много ниско кръвно и нямам забрана да пия по едно.

Мислех си за безкофеиново или 3в1. Дали ще има проблем?

Общи условия

Активация на акаунт