Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 34

• 76 742
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря за отговорите !Ще се спра и аз на чая за сега и ще си следя всеки месец урината.Имала съм преди остър цистит и страха да не се повтори е в повече Wink

# 331
Старай се да пишкаш редовно и да го правиш докрай ( като уринираш се облягай към дъската на тоалетната). Това плюс течностите гарантира донякъде, че ще избегнеш проблемите.
Дано не досаждам със съветите си, но понеже съм имала доста проблеми вкл. по време на бременноста си позвалявам да пиша малко повече.

# 332
Благодаря за съветите от нужда са !  Peace

# 333
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте, бременна съм в 14 г.с. Лекарят ми изписа крем Гиназол, който се инжектира във влагалището, снощи си го сложих и днес следобед започна да изтича нещо, но не е под формата на течение (жълто, бяло или друго), цялото ми бельо е мокро и се притеснявам, възможно ли е да са води или е от лекарството?

# 334
Ами по принцип, то няма къде да отиде, трябва да изтече.
Аз каквито и глобули и таблетки да съм си слагала, почти през целия следващ ден все нещо изтича.  Peace

# 335
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
И при мен така е било, но винаги с някакъв цвят, а това е като вода.

# 336
Ами тогава да вземеш да се консултираш с док, дали може да е от гиназола Rolling Eyes

# 337
От него е. И аз слагах Гиназол в 14гс, преди време пак съм слагала, и Течеше и в двата случая каквото го описваш - бельото ми ставаше направо мокро.

# 338
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Благодаря за успокоението  Hug

# 339
Здравейте. Как сте с пътуванията? Чудя се да отида на вила в балкана за 1 вечер. На 35 Км ми е. Малко да се освежава...мисля , че ще ми дойде добре. Днес влязох в 8 месец и това ме притеснява малко. ..

# 340
Аз ще пътувам другата седмица на 250км с кола, а съм с доста чести контракции, както не веднъж съм споменавала. Мисля, че една при съвсем здрава бременност няма никакви проблеми да се пътува  Grinning Моята акушерка даде изцяло зелена светлина и даже ни окуражи  Flutter

# 341
Аз в 28гс пропътувах 2500км с кола, но в рамките на 8дни като най-дългия преход беше около 750км. Но съм без проблеми досега и без контракции.

# 342
Зддравейте настоящи и бъдещи мами Smile

Пиша за първи път тук и съм малко притеснена. Имам детенце на 2 г. и сега съм бременна отново. Направих си тест и е положителен. Още не съм ходила на АГ. Имам всички симптоми като се почне от сутрешното гадене и повръщане, през чувствителни и определено нарастнали гърди, апетит, главоболие и т.н. Но днес когато се събудих усетих, че гърдите ми са все така чувствителни и ме болят но сякаш не са така набъбнали. Пропуснах да обясня, че преди време имах бременност, която не се разви ( кухо яйце) и тогава точно така всичко беше ОК но започна да спира да мис е гади, гърдите ми спаднаха и ... резултата бе че ембриона не се разви. Сега ме е страх, че това с гърдите е предвестник на подобна ситуация. Моля, кажете мнение дали е нормално да спадне напрежението и самите гърди а съм около 2 месец бременна? Sad Много се притеснявам, а искам да имам това бебче ... Благодаря!!!

# 343
Laila, според мен отиди на лекар,д а се успокоиш, вместо да гадаеш по симптоми. Ако съдя по себе си, аз нямах изобщо напрежение в гърдите, а гаденето започна към 9г.с. Бременността ми си беше нормална. Но бременност с бременност не си приличат дори при една жена.

# 344
Svetlina, ще отида знам ,че трябва.... но страха ми е огромен. Не искам и не мога пак да преживея подобно разочарование, болка и мъка. Затова ми се ще да се успокоя първо защото е вредно и грешно да се тревожа толкова. Ще ми се да има и други мами, при които отслабването на напрежението в гърдите да не е било предвестника на проблем, а просто стечение на обстоятелствата. Все пак знам ч гади ли ми се плода е защитен и реално се развива ....

Общи условия

Активация на акаунт