Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 34

• 76 655
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте мами и бъдещи мами!Да попитам какво точно представляват контракцийте?В 35 седмица съм и когато ритне по силно ме понаболява

И аз съм така, но съм 37г.с. Дано някоя запозната да отговори.  Simple Smile
Момичета, ритничетата и болките от тях не са контракции. Контракция е силното стягане на коремчето, придружено със силни болки. Аз ще раждам следващата неделя, секцио съм, но си пия магнетут и но шпа точно за да нямам контракции.

# 481
Здравейте мами и бъдещи мами!Да попитам какво точно представляват контракцийте?В 35 седмица съм и когато ритне по силно ме понаболява

И аз съм така, но съм 37г.с. Дано някоя запозната да отговори.  Simple Smile
Момичета, ритничетата и болките от тях не са контракции. Контракция е силното стягане на коремчето, придружено със силни болки. Аз ще раждам следващата неделя, секцио съм, но си пия магнетут и но шпа точно за да нямам контракции.
                                                                                                                                                Мерси за отговора!Леко раждане ти пожелавам!В коя болница ще раждаш?

# 482
И защо плачеш щом са ти в норма?!  newsm78

Тиквичка, сега видях, че ти имаш и друго притеснение, заради което си пускала изследването за ГД. Извинявай за реакцията ми в цитата! Всичко ще е наред, не се притеснявай излишно, пази се и потърси още едно мнение!  Hug

Няма проблем  Hug Ще изчакам да мине малко време, защото засега всички казват, че бебка е ок, и ще се следим през това време. Засега не е много голяма, даже по-скоро нормална май - 2100гр в 33г.с., така че режим и би трябвало да си осредни стойностите съвсем до края  Grinning

# 483
Вики благодаря ти. Аз съм от Варна, ще раждам в АГ при д-е Георгиев. Ти от къде си?

# 484
  • Бургас
Здравейте,някой дали е имал болки в зърната или нещо друго нетипично/нямам предвид чувствителността/?

# 485
Здравейте,някой дали е имал болки в зърната или нещо друго нетипично/нямам предвид чувствителността/?

Мен ме боляха зърната в началото на бременността. Направо не можех да ги пипна. После отшумя.

# 486
И мен ме боляха зърната през цялата бременност, бих описала болката като от изгорено.

# 487
Момичета имам въпрос, който даже не знам как да формирам.
Имам парене или чувство като от изгоряло , около слънчевия сплит и в дясно от него, там където минава лентата на сутиена. Не е постоянно, но е неприятно усещане и ме притеснява. В 29 седмица съм.
Не съм в БГ и до понеделник, не мога да посетя лекар.
Накоя от вас да е изпитвала подобно "парене"?
Благодаря ви!

# 488
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Случвало ми се е със стегнат сутиен. Ако носиш такъв, може би ти е време за по-голям.

# 489
Това за сутиена и аз си го помислих. Днес цял ден съм без сутиен и ще видя утре, дано да има подобрение Praynig

# 490
  • София
И аз от стягане на сутиена съм получавала раздразнения. Вземи си безшевни  Peace

# 491
Момичета имам въпрос, който даже не знам как да формирам.
Имам парене или чувство като от изгоряло , около слънчевия сплит и в дясно от него, там където минава лентата на сутиена. Не е постоянно, но е неприятно усещане и ме притеснява. В 29 седмица съм.
Не съм в БГ и до понеделник, не мога да посетя лекар.
Накоя от вас да е изпитвала подобно "парене"?
Благодаря ви!
И при мен го има, точно както си го описала. Но не мисля, че е от сутиен, аз до колкото разбрах, бебчето притиска жлъчката и от това е чувството. Сподели все пак, след като посетиш доктора.

# 492
Лисичка., радвам се че си доволна, а аз все още ще се преоринтирам къде и при кого да ходя за следене на бременността. Други мами от София, къде ходите и къде смятате да раждате? Лисичка., и при теб да мине добре прегледа на 5ти Hug

# 493
  • София
Лисичка., радвам се че си доволна, а аз все още ще се преоринтирам къде и при кого да ходя за следене на бременността. Други мами от София, къде ходите и къде смятате да раждате? Лисичка., и при теб да мине добре прегледа на 5ти Hug
Следя се в МЦ Света Петка при д-р Стратиева и ще раждам в Щерев пак при нея. Ако пак трябва да избирам, единствено бих се следила там където ще раждам, смятам, че това е най- удобния вариант.

# 494
Следя се в МЦ Света Петка при д-р Стратиева и ще раждам в Щерев пак при нея. Ако пак трябва да избирам, единствено бих се следила там където ще раждам, смятам, че това е най- удобния вариант.
Да, и аз така мисля, че следене и раждане на едно място е най-удобно. Някой да има виждане за 1 АГ Св.София, има ли доволни?

Общи условия

Активация на акаунт