Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 34

• 77 413
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Отиди на дежурен кабинет да те погледнат, това е работа за ЛЛ, не за АГ. Не може твоят ЛЛ да няма договор с дежурен кабинет, когато е в отпуск. Може да се касае за обикновени тапички, точно както ти ги нарече, а те са безобидни.
Аморе,
не разбрах какво точно те притеснява, при ухапване може да посинее, може и да не посинее. Или имаш предвид, че лесно посиняваш, а преди не е било така?

Да,  точно това ме притеснява, че почти от нищото ми посинява и то много а преди не ми беше така. В 7 г.с. и пия аспирин протект по лекарско предписание. Може ли тези синини да са от аспирина или имам някакъв друг проблем по кръвта или хормоните. Страх ме е за бебето.

# 601
  • Варна
Да, мисля, че са от аспирина. Той действа съдоразширяващо.

# 602
Да, мисля, че са от аспирина. Той действа съдоразширяващо.
А това може ли да навреди на бебето? Има ли опасност да изкървя или...оф нещо съм се шашнала. И от венците ми тече кръв като си мия зъбите Sad

# 603
Аз бях на клексан 0.4 и аспирин през ден. Дори малко по-силно да си натиснех с пръст ръката или крака - веднага посиняваше. Аз мисля, че е заради разреждането на кръвта. Не съм питала доктор за тях.
[/quote]

Да,  точно това ме притеснява, че почти от нищото ми посинява и то много а преди не ми беше така. В 7 г.с. и пия аспирин протект по лекарско предписание. Може ли тези синини да са от аспирина или имам някакъв друг проблем по кръвта или хормоните. Страх ме е за бебето.
[/quote]

# 604
Момичета след 2 кръвни теста с положителен резултат, днес прокървих доста обилно и изпадна голям съсирек. Отидох веднага на док и каза че с много въображение вижда проден сак, днес ми е 19 ден след трансфер на 5 ден. Вече незнам
какво да мисля, но съм доста объркана. Cry

# 605
Здравей, знам, че е си го чувала и преди, но е много важно да бъдеш спокойна. / казвам го от личен опит, преживяла съм подобни неща/.
Сега ще ти разкажа няколко добре завършили истории след кръвоизливи, които се надявам да те успокоят поне малко:
1. Моя много близка приятелка - 2 бременности, и двете успешни, но и двете с кръвоизливи през първите 4 месеца. По два три пъти на ден ходене до спешното. Две живи и здрави деца.
2. Друга моя позната - 2 бременности, 2 палати момиченца, 2ли двата пъти в болница по месеци наред заради кръвоизливи.
3. На моя позната сестра й беше забременяла инвитро и беше получила силен кръвоизлив- докторите й бяха казали, че едното бебче си е отишли- пък то просто тоя дето я е гледал е некадърници- роди живи и здрави и много палати близнаци!
Сигурна съм, че всичко при теб ще е наред. Лежи, почивай, гледай филми или чети книга, за да се отвличат ат негативните мисли. bouquet Hug
Момичета след 2 кръвни теста с положителен резултат, днес прокървих доста обилно и изпадна голям съсирек. Отидох веднага на док и каза че с много въображение вижда проден сак, днес ми е 19 ден след трансфер на 5 ден. Вече незнам
какво да мисля, но съм доста объркана. Cry

# 606
  • Варна
А това може ли да навреди на бебето? Има ли опасност да изкървя или...оф нещо съм се шашнала. И от венците ми тече кръв като си мия зъбите Sad
Ами ти не го ли пиеш по лекарско предписание? Много бременни изкарват на аспирин и подобни препарати, ако има причина да се пие и е под лекарски контрол не би трябвало да навреди. Обсъди го с лекаря си.

# 607
Да,  по лекарско предписание го пия. Утре съм на АГ и ще го обсъдим. Благодаря ви за мненията  Hug

# 608
Здравейте на всички бъдещи мами! Вчера бях на преглед, наред е засега, в 7.5 седмица съм. Гърдите и корема почват да ме сърбят, по кожата няма нищо, просто ме сърбят. Май трябва да почна да се мажа с нещо, вие мажете ли се и какво?
Последните две седмици на няколка пъти семейни скандали, ядове и рев. Притеснявам се дали ще се отрази на бебето?

# 609
Възможно ли е понеже аз имам алергия към шоколад, предадена ми от баща ми,когато родя и детето ми да има?

# 610
Здравейте на всички бъдещи мами! Вчера бях на преглед, наред е засега, в 7.5 седмица съм. Гърдите и корема почват да ме сърбят, по кожата няма нищо, просто ме сърбят. Май трябва да почна да се мажа с нещо, вие мажете ли се и какво?
Аз се мазах с олиото на Мустела против стрии от влизането ми в 4 месец, защото до тогава просто въобще не ми личеше. По два пъти на ден - сутрин и вечер. Сега съм в 38 седмица и нямам никакви следи от стрии. Много съм доволна.

# 611
 Пробвай био оил аз се мажа с него и за бременни става

# 612
Аз днес си купих кокосово масло.от утре го почвач

# 613
  • Стара Загора
Оф добре,че ме подсетихте за мазилата още с нищо не се мажа. И аз съм се спряла на мустела и био ойл.....примерно да ги комбинирам и двете?

# 614
Аз се мазах с олиото на Мустела против стрии от влизането ми в 4 месец, защото до тогава просто въобще не ми личеше. По два пъти на ден - сутрин и вечер. Сега съм в 38 седмица и нямам никакви следи от стрии. Много съм доволна.
и аз нямах никакви стрии  докато бях бременна, но след като родих се видя колко много същност са били и сега се виждат по корема и краката, но се позаличават лека полека

Общи условия

Активация на акаунт