Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 34

• 76 286
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Сладко от рози пробвала ли си? Може да помогне, има силно разхлабителен ефект.

Не не съм,а дали не е противопоказно при бременни?
Не мисля, че няколко лъжички ще навредят, но може и да питаш лекаря си. Сетих се, защото снощи и аз това мрънках и нищо не помагаше и баща ми се сети за него, защото имаме такъв магазин. Нищо не пише на него, само да не разхлабва много.

# 646
  • Плевен
Здравейте!
Интересувам се дали някой може да ме насочи за цените на раждане в Авис Медика - Плевен. Знам, че през 2010г. цената за нормално беше 650 лв., а за секцио 750 лв. Сега не намирам никаква информация за цените, а ми предстой второ раждане и не ми е удобно да питам направо доктора при който ходя.
Благодаря Ви предварително!

# 647
  • Бургас
Някой пил ли е Стодал по време на бременност и дали му е помогнал?

# 648
  • София !

Аз пих в началото. Обаче честно казано, при мен нямаше много ефект. Не ми помогна особено много. Но все пак при всеки е различно.

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 22:19 от bunny : )

# 649
  • ту тук, ту там
Аз също. Имах подобрение определено, обаче се оказа само временно. После и АБ пих, и разни други илачи. И още покашлям.  Tired
Обаче ми се струва, че като цяло е добър сиропът, просто при мен явно проблемът беше на друго ниво.  Peace

# 650
И аз пих, но не видях кой знае какъв ефект. Не спрях да кашлям две седмици, въпреки стодал, някакви хербал за смучени и още една торба с лекарства. Лошото беше, че кашлицата ми докара контрации, обърни си внимание. Успех и бързо да се излекуваш.

# 651
Здравейте!
Интересувам се дали някой може да ме насочи за цените на раждане в Авис Медика - Плевен. Знам, че през 2010г. цената за нормално беше 650 лв., а за секцио 750 лв. Сега не намирам никаква информация за цените, а ми предстой второ раждане и не ми е удобно да питам направо доктора при който ходя.

Здравей, мисля че нормалното беше около 900-1000 а секциото 1200, ориентировъчно го казвам, миналата година цените бяха такива, може да отидеш да попиташ на регистратурата щом се притесняваш от лекаря или ги попитай за точни цени на имейл адреса!  Wink

# 652
  • Варна
Момичета да Ви питам, още си ходя с проблема със запека и не знам какво да правя вече,свещичките които ми препоръчахте Ева Кю ги няма в нашия малък град, мислех си за нещо разхлабително или направо клизма не се издържа,чувствам се ужасно.
Лактулоза МИП, това не може да го няма, сироп е, изписва се и на бебета.

# 653
  • Плевен
Здравейте!

Здравей, мисля че нормалното беше около 900-1000 а секциото 1200, ориентировъчно го казвам, миналата година цените бяха такива, може да отидеш да попиташ на регистратурата щом се притесняваш от лекаря или ги попитай за точни цени на имейл адреса!  Wink
Благодаря  Simple Smile

# 654
Аз пих няколко пъти даже. Помага, но зависи каква е кашлицата. Аз накрая кашлях от киселини и в този случай, не ми помогна Crazy Иначе при вирусите, които синчето ми носеше от градината, имах ефект Simple Smile

# 655
Момичета да Ви питам, още си ходя с проблема със запека и не знам какво да правя вече,свещичките които ми препоръчахте Ева Кю ги няма в нашия малък град, мислех си за нещо разхлабително или направо клизма не се издържа,чувствам се ужасно.
Лактулоза МИП, това не може да го няма, сироп е, изписва се и на бебета.
А ако искаш мини клизма - релаксит. Става за бременни и бебета.

# 656

Предполагам не е късно да отговоря. Опитай с мляко с кафе / или мляко с 3 в 1/ топло, също така можеш да похапваш и плодове като праскови, сливи.
Първоначално и аз бях се паникьосала, но започнах да пия кафе с мляко всяка сутрин + плодове през деня и за 1-2 дни всичко си дойде в обичайния ред. Според мен трябва да се хапват по-леки храни и ако е сандвич или нещо тежко да е един път на ден, да не затормозяваш организма си.

# 657
  • София
на мен кокосовото масло ми действа супер разхлабващо Peace

# 658
Да ви попитм,вярно ли е,че кафето пречи да се усвои ФК.Аз я пия сутрин.Също така знаете ли на какви храни трябва да се набляга?Някякъв по-специален хр.режим?
И също така-вие кога казахте на шефовете,че сте бременна и с какъв док,В деловодство ли се завежда?
Аз съм на тази работа от почти година,на постоянен дог. съм от май месец,и все пак ми е притеснено.Фирмата е мн сериозна,голяма компяния с репутация,на майки и бременни се гледа с добро око и има добра соц.политика.А и самият ми шеф има три деца,тя вярвам няма да има проблем.Ще се радвам да споделите.

# 659
За ФК не съм чувала, аз кафе пиех, лекарят ми даже ми препоръча да го правя, заради кръвното. Все щеше да ми каже, ако беше проблем. По принцип ФК е важно да се пие преди забременяването и първите месеци, та не вярвам някой да спира кафето, още преди да е бременен.
За храненето - ядях всичко каквото ми се ядеше, естествено важно е да хапваш плодове и зеленчуци особено сега, когато им е сезона.
Казах, че съм бременна, когато ми пролича и вече всички се бяха досетили. Аз също работя в голяма фирма, така че не съм имала проблеми ( това са нормални неща от живота).

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 06:37 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт