Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 34

• 76 781
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Нормално е. И мен много ме болеше в началото. Честито  bouquet

# 166
Можеш да пиеш Но-шпа ако те боли.

# 167
Момичета, в коя седмица видяхте точката в сакчето на УЗ? Гледам си снимката от 6 г.с. и е само сакче, нищо друго не се вижда вътре newsm78

# 168
Момичета, в коя седмица видяхте точката в сакчето на УЗ? Гледам си снимката от 6 г.с. и е само сакче, нищо друго не се вижда вътре newsm78
5-6 г.с. се видя сакче, а малко по-късно (7-8г.с.) се видя ембрион и чухме сърчице. Какво те притеснява? Ако докторът е казал, че всичко е нормално, не се филмирай.  Hug

# 169
Да, каза ми само на 14ти да отида да се чуе сърце. Нищо притеснително не е казал, но гледах разни снимки от УЗ в 6 г.с. и там се вижда вече миничовечето Crazy

# 170
  • Бургас
И аз на моята снимка в 6 г.с. нищо не виждах. Пулсациите чухме в 7 г.с., но на снимката, която ми дадоха пак не виждах нищо. Не се вглеждай толкова, слушай доктора и се наслаждавай на бременността.

# 171
Здравейте мами.

Бременна съм в 25 г.с. Досега нямах никакви проблеми, усложнения и оплаквания, с изключение на леко гадене, умора и типичните неща. Вчера си позволих леко безрасъдство (вероятно) да покарам колело навън. Може би около 3-4 чАса с почивки разбира се. Днес обаче изпитвам дискомфорт в областта на целия корем. Вероятно са контракции. Усилват се и намаляват.. Пих но-шпа (2 хапчета) от сутринта, но не са изчезнали напълно. Мислите ли, че има повод за притеснение, за да звъня на пожар на проследяващия ме лекар или ще отмине? Може би въпросът е глупав, но не искам веднага да се паникьосвам и да мислия за най-лошото...

# 172
Не се притеснявай няма нищо страшно, но звънни на лекаря си, защото предполагам той ще ти увеличи дозата на нош-па и може да ти включи нещо с  магнезий , от който ще почувстваш мигновено облекчение.
 Хайде, звънкай и пиши тук какво е станало.

# 173
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Възможно е и да е мускулна треска, но все пак звънни на лекаря си.  Peace

# 174
И на мен ми се е случвало да се претоваря и после да имам болки в корема. След почивка болките са отминавали. Разбира се, най-добре е да се консултираш с лекаря си.

# 175
Здравейте момичета може ли да ми кажете какво мога да пия за зачервено гърло в началото на бременността тази седмица влизам в 9г.с и в петък съм на преглед да чуем сърчице но има много време до тогава и се притеснявам да не се влоши това гърло инфлуцид,тонзилотрен стават ли 😕 Благодаря предварително за отговорите 😊

# 176
Аз пиех прополки

# 177
  • Варна
Тонзилотрен става, прополки също.

# 178
Прополки, компреси с извара, гаргара с Тантум верде.

# 179
  • София
Аз като се разболях пих тонзилотрен, може и с мед да пробваш,но за съжаление на мен нищо не ми помогна особено.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт