Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 34

• 76 624
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Аморе, аз също пиех утрогестан без да имам оплаквания, просто ембриончето се беше хванало по-ниско в матката. Не се притеснявай излишно, щом АГ-то е решила-довери й се или я смени с някого на когото имаш доверие. Успех  Hug

# 571
Благодаря ви за отговорите  Hug

# 572
Някой от вас пие ли чай на хип за стимулиране на кърма???? Аз си купих и мисля 9 месец да ги започвам....Вие?

Пие се чак след като родиш. Не го пий преди това да не стане беля. Но ефекта на ХИПП е почти нулев. Ако искаш такъв чай, има български, който е много по-ефикасен и по-евтин.

# 573
Здравейте момичета. Имам въпрос отност ЧХГ. При първи кръвен на 14 ден хормона беше със стойност 598, а след 48 часа 4043. Това не е ли прекалено много покачване, бях чела, че трябва да е двойно newsm78

# 574
Жълтурчо, наистина доста бързо нараства. В една и съща лаборатория ли го пуска?

# 575
  • Варна
Доста е. Иди на лекар според мен, може и да се вижда нещо. И пусни пак ЧХГ.

# 576
  • Стара Загора
Ами по-високо чхг говори за близнаци също  Mr. Green

# 577
Жълтурчо, наистина доста бързо нараства. В една и съща лаборатория ли го пуска?

Да в същата лаборатория пуснах втория кръвен тест.

# 578
  • ту тук, ту там
Ами по-високо чхг говори за близнаци също  Mr. Green
р
И аз така знам!  Grinning

# 579
В събота когато пусках кръвния бях на лекар и видяхме 1 плодно сакче newsm78 може ли по-късно да се появи второто Joy

# 580
Жълтурчо, то второ няма да се появи, но е възможно доки да не го е видяла. Сакчетата се закачват на различни места и ако не е огледала добре...Или ако второто е по-малко Crazy

# 581
Момичета,регламентирано ли е някъде дали при издаване на болничен ,се заплаща някаква такса ?
Питам ,защото  гинеколога за издаване на  30дневен болничен от ЛКК ,взема такса от 5,80.
Ясно не ми е до парите ,но никога досега не са ми вземали такава и се чудя къде има законово обяснение и разрешение за това.

# 582
  • Стара Загора
Еми законово не се плаща за болничен. Ама някои искат. Аз нищо не плащам за моя болничен.  newsm78

# 583
  • София
А някъде искат и по 300 лева за болничен (Токуда)  Laughing, така че зависи къде попаднеш. По закон трябва да имаш проблем, за да ползваш болничен.

# 584
Здравейте, бременна съм в 16 г.с. и имам проблеми с корема и разтройство от няколко дни. Препоръката на АГ е да пия Смекта 2х1, но няма особен ефект. Имам активен въглен , знае ли някой дали е безопасен по време на бременност?

Общи условия

Активация на акаунт