Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 37

• 128 454
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Сега му давам втори шанс на лака - намазах го и ще видим колко време ще издържи, но първия път беше катастрофа. Най-дълго издържалите лакове на ноктите ми са един златисто зърнест цвят на Есенс и един нюд нюанс на Мейбълин супер стар. Те са ми издържали по седмица, което при мен е сложно, защото непрекъснато правя нещо с ръцете си

# 151
Последно забих едно кремче на Регал; доста се почудих, защото обикновено вземам хидратиращ през лятото, а този е подхранващ, но не ми утежнява, дори ми е много добре с него. И измиващ гел на Биотен.

# 152
Ивче, белят се някои лакове, да. На моите нокти понякога лаковете се белят все едно са ваденки  Sad
На Golden Rose серията Selective е много хубава и не се бели при мен. И на Ейвън лаковете.

# 153
Аз преди бях доволна от лаковете на Flormar http://www.flormar.com/Bulgarian/makeup.asp?markaid=1, но вече се лакирвам с гел лак  Peace

# 154
  • най-шареното място
Fig, aз също много рядко съм без лак. Веднъж седмично мога да си го причиня лакирането, по-често е разсипия на време - 15-20 минути накуп. Внимавам с цветовете - много нюдове, много ярки класики и някои техни заигравки, лятото пък почти няма нужда от съобразяване. За два-три дена само ако мнооого се налага бих сменила, по-скоро бих си избрала дрехи по лака.
Скрит текст:
Ноктите ми са къси. Това много щади лака. После база, лак, топ. Ако лакът е много ярък/нестабилен понякога се "жертвам" и лакирам един пласт днес, един утре, а вдруги ден топа. Тази схема работи и при по-нетрайните лакове и добутват до 7 дни. Напоследък забелязвам,че нося основно римел. Импулсни покупки, които ми харесаха, а бях уж за веднъж два пъти цвят. Пак така, единствен път купих GR с кръгла капачка с цвета на лака - не трае, всяко чукване на гълче е обелване и стои на черти леко. Доволна съм и от Буржуа триъгълните, новите не съм пробвала /с 2те стъпки/.

Бели ми се базата на есенс с точката - като ваденки мога да обеля лака и топа заедно с нея. Към 6-7 ден ако е ударено.

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 21:35 от ом

# 155
Ом аз също съм забелязала, че въпреки че ползвам изсушител за лак, ако оставя едни 4-5 часа време м/у лакирането на отделните слоеве, лакът ми издържа най-дълго и най-вече не го компроментирам с наранявания, но мн, мн рядко успявам да го правя.
Скрит текст:
При остър цветови конфликт лак-облекло и аз в 90+% сменям облеклото, а не лака  Crazy  Laughing

# 156
Момичета ,ползвали ли сте нещо за свиване на пори ,от което да сте доволни ?

# 157
  • София
Къде в София се продават продукти на Импала? По-точно ме интересуват продуктите за нокти.

# 158
  • София
По кварталните парфюмерийки. Peace

Значи, идвам право от банята,  smile3515 където се мих със шампоана и балсама с кератин от Лидл, сещате се, тва второто нещо, не може изобщо да се нарече БАЛСАМ. Confused То е някво кремообразно нещо, наподобявайки балсам, ама дотам.Едно нищо е. Добре, че беше спасителя на Балеа с олиото, та да омекоти и разплете малко косата ми.  Crazy

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 23:39 от КАРЧЕВА

# 159
  • В един копнеж!
Девойки, добро утро! Един страничен въпрос, тъй като не се сещам за подходяща тема.
Вчера си намерих един интимен гел, забутав в дъното, обаче срокът на годност е изтекъл 03/2016. Добра идея ли е да се използва?!
Иначе, гелът ми харесва, на Арома е, с невен, трябва да вдъхнеш много силно и дълбоко, за да се усети някакъв аромат. 
Скрит текст:
Скрит текст:

# 160
Добра идея ли е да се използва?!
Аз не бих го ползвала  Peace
Да е нещо за ръце, крака, тяло - да, интимен гел или продукт за лице - не  Wink

# 161
Можеш да си миеш с него краката, но **** - не   Crazy

# 162
  • Стара Загора
Или да дезинфекцираш тоалетната чиния. Laughing

# 163
  • София
Къде в София се продават продукти на Импала? По-точно ме интересуват продуктите за нокти.

и аз ги търся, ще пробвам в Елитис, че в моята квартална ги няма.
Сподели, ако го намериш другаде  Peace

# 164
  • София

и аз ги търся, ще пробвам в Елитис, че в моята квартална ги няма.
Сподели, ако го намериш другаде  Peace

Разбира се, ще поделя!  Hug Във вторник е ходя в Тити....там имам някакви надежди да намеря това, което търся.

Общи условия

Активация на акаунт