Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 37

• 128 410
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Лакочистителите от Лили ли бяха много хвалени тук или от Лидъл? Thinking
Ползвам зеленият на Лили и е супер! Маха много лесно всичко, включително пясъци и разни там блещукащи работи, които пилят нерви по принцип Simple Smile
Последния път обаче ми трябваше спешно, а Била ми е по-близо и взех един в прозрачно шише с розова капачка. Също маха всичко без проблем.

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 16:08 от Не се сърди, човече

# 586
  • Перник
Дайте нещо за много суха коса,шампоан,балсам.В банята направо скърца като я намокря.

Преди миене - масла - бадемово, кокосово например.

# 587
скарбовете на Афродита бяха ли хубави,тази седмица са намалени в К. на 3.50лв,по спомен
Само да споделя, аз си правя домашен захарен ексфолиант - кафява захар + зехтин или кокосово масло.  Peace

Не се сърди, човече  bouquet Ще го пробвам този на Лили. По принцип съм доволния от синия на Форте, но трябва да се пробва и нещо друго... да има база за сравнение. Wink

# 588
Дайте нещо за много суха коса,шампоан,балсам.В банята направо скърца като я намокря.

Не мисля, че това ще помогне. Ако ги отмие пак с някакъв по- агресивен шампоан и пак ще е същата работа..
Дария, защо не пробваш с някакъв безсулфатен шампоан? След миене на косата слагай и някакво масло  Peace

# 589
  • Перник

Не мисля, че това ще помогне. Ако ги отмие пак с някакъв по- агресивен шампоан и пак ще е същата работа..
Дария, защо не пробваш с някакъв безсулфатен шампоан? След миене на косата слагай и някакво масло  Peace

О, маслата помагат, и още как. Откакто ползвам масла, косата ми не цъфти. Преди се налагаше да я подстригвам всеки месец. Сега ходя на фризьор през 3 месеца, и то, защото искам, а не защото се налага  Peace
Имам предвид не да се намажеш с масло и веднага да идеш да си измиеш косата. Аз правя следното: в деня, в който реша, че ще си мия косата, след като съм сигурна, че няма да се налага да излизам  повече, нанасям масло по скалпа, малко по дължините и връзвам на опашка. Стоя  така  поне половин час (колкото по-дълго, толкова по-добре) и след това мия.

# 590
По принцип съм доволния от синия на Форте, но трябва да се пробва и нещо друго... да има база за сравнение. Wink
И синият Форте и зеленият на Лили са ми любими. Фортето обаче, като, че ли е една идея по-силен, ползвам го по-рядко, когато ми трябва по силен лакочистител, за глитъри например и трудно свалящи се пясъци. Лилито не ми изсушава толкова ноктите.

# 591
Светла, сетих се какво искаш да кажеш, ама жената не иска нещо срещу цъфтеж, а просто не желае да и скърця косата щом я намокри Peace а това най- вероятно е вследствие от премиване. Ако шампоана е агресивен какво и да слага преди/ след него промяна няма да види.

# 592
За суха и изтощена коса- тази серия на Балеа, много е добра:

# 593
  • София
Да се включа и аз по темата с лаковете. В момента ползвам един на Flormar, който е нещо средно между телесен и бледорозов цвят. По-надолу прикачвам снимка, но е една идея по-розов от това, което се вижда. Доста е траен, лесно се нанася и общо взето - нямам забележки. От Фантастико си го купих, просто защото видях рафта и не можах да устоя. Simple Smile

Иначе в момента съм с един на Мейбълин, който си взех от ДМ преди седмица-две. Беше намален от 4 и нещо на 2 и нещо лева, явно някаква останала бройка. Проверих му срока на годност, до 2017 е, така че няма проблем. От поне седмица съм лакирана с него и няма никакво мърдане. Но е редно да уточня, че почти не ми се е налагало да мия чинии на ръка, така че и това си има значние Simple Smile.

Скрит текст:

# 594

Ето този шампоан много ми помогна на мен: http://apteka-optima.com/86/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE … 100-%D0%BC%D0%BB/

Толкова ми беше суха косата, че и при мокрене водата направо се плъзгаше по нея и не успяваше да я намокри.

# 595
То и моята е така,ама само по дължините.А сега от топлото ли,от какво ли,се омазнява за един ден в корените. Sad Не мога и не мога да да си намеря подходящ шампоан.През месец,два купувам различен и все не уцелвам.И този на Фитовал ползвах,на Здраве,Милва,Гарниер и разните други.

Ако имате идея,ще бъда много благодарна! Heart Eyes Мазни корени и много,много сухи и хвърчащи дължини.

# 596
Шампоанът е подходящ за честа употреба, може и всеки ден да си миеш косата с него, няма да се изсуши повече по краищата, дори ще се оправят. Понякога мазните корени и сухите краища се получават от факта, че косата не се разресва достатъчно често, за да се разнесе себумът по цялата дължина на косата.

# 597
То и моята е така,ама само по дължините.А сега от топлото ли,от какво ли,се омазнява за един ден в корените. Sad Не мога и не мога да да си намеря подходящ шампоан.През месец,два купувам различен и все не уцелвам.И този на Фитовал ползвах,на Здраве,Милва,Гарниер и разните други.

Ако имате идея,ще бъда много благодарна! Heart Eyes Мазни корени и много,много сухи и хвърчащи дължини.
Писах по- нагоре- безсулфатен шампоан, трябва ти нещо, което измива нежно. Всички, които си изброила са си силно измиващи, а те страхотно махат всякакъв себум, масла, които смазвот косъмаб Смени шампоана, вземи си "хидратиращи "балсам/маска, слагай силикони (Олиата на Балеа, например) и масла на влажна коса. Особено ако ти е третирана, може да е порьозна и трябва някаква запечатка върху косъма Peace

# 598
Анчето, вземи си олиото от серията на Балеа която показах, то е без отмиване и можеш да го слагаш само по дължините и краищата .

# 599
Анчето, пропуснала съм, че си го пробвала на Фитовал. Много странно, че не ти е помогнал, въобще не е от агресивните шампоани, обаче пък и косите са различни. На мен например шампоанът, балсамът и еднократната маска, която е в пластмасова тубичка от показаната серия на Балея, не ми помогнаха. Много хубаво ми миришат, но друга полза не видях.

Общи условия

Активация на акаунт