Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 37

• 128 409
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Фитовала си има СЛС, а той си премива страшно Peace

# 601

Не премива въобще, явно не си го пробвала. Трудно се пени, трудно мие мазна коса, домашни маски с масла или само масло въобще не би измил. Но подхранва.

# 602

Не премива въобще, явно не си го пробвала. Трудно се пени, трудно мие мазна коса, домашни маски с масла или само масло въобще не би измил. Но подхранва.
Пробвала съм го, още имам даже от него Peace

# 603

Пробвала съм го, още имам даже от него Peace

Звучи доста невероятно... Дори няма нужда от балсам или маска след него, като се пооправи косата, толкова е подхранващ. Аз лично го спирам за определени периоди именно заради това - че като престане да бъде косата суха и изтощена, вече не е достатъчно измиващ и води до много бързо омазняване на косата. Като измивно действие, пенливост и подхранване е подобен на Фитонектар.

# 604
Този на Фитовал го взех по препоръка от тази тема,обаче ми се строи,че дори още по-бързо ми омазняваше косата.Даже се чудих дали не съм объркала,че нали има и други видове. Rolling Eyes

Косата ми не е третирана,нито се боядисвам,нито я изправям (понеже е къдрава),нито ползвам сешоар. Не знам защо е така,но в чудо съм се видяла.Масла слагам понякога,кремове за къдрици и подобни,но пак седи суха.

Благодаря ви за препоръките! Hug

# 605
Дайте нещо за много суха коса,шампоан,балсам.В банята направо скърца като я намокря.

Преди миене - масла - бадемово, кокосово например.
Не мисля, че това ще помогне. Ако ги отмие пак с някакъв по- агресивен шампоан и пак ще е същата работа..
Дария, защо не пробваш с някакъв безсулфатен шампоан? След миене на косата слагай и някакво масло  Peace
От маслата ще ми пада боята,а белите коси напредват.Шампоана който е безсулфатен така се казва или в съдържанието е описано.По-принцип ползвам Palette hair fall defence.

# 606
Този на Фитовал го взех по препоръка от тази тема,обаче ми се строи,че дори още по-бързо ми омазняваше косата.Даже се чудих дали не съм объркала,че нали има и други видове. Rolling Eyes

Косата ми не е третирана,нито се боядисвам,нито я изправям (понеже е къдрава),нито ползвам сешоар. Не знам защо е така,но в чудо съм се видяла.Масла слагам понякога,кремове за къдрици и подобни,но пак седи суха.

Благодаря ви за препоръките! Hug

Да, омазнява, наистина, затова не ти се е отразил добре. Косата ти може би я чувстваш суха, но всъщност да е дехидратирана и да няма нужда от омазняване, а от овлажняване. Казваш, че иначе ти се омазнява в корените, къдравата коса наистина трудно май трудно се реши и мазнината и да я имаш, не може да се разнесе по цялата коса. Пробвай да си вземеш хидратиращ шампоан и след това балсам или маска си слагаш, каквито харесаш. Има професионални хидратиращи шампоани, които на пръв поглед не са евтини, но са голямо количество и ако намериш с кого да си разделиш шампоана, ще ти излезе около цената на шампоан от супермаркета.

# 607
Благодаря ти,кукумицинка!

Наистина не я реша,само под душа или когато е мокра.Иначе няма шанс,ще стана като ... разплетена кошница. Mr. Green Ще опитам с хидратиращ шампоан. Дори и да са по - скъпи,вече видях,че с обикновените и евтини няма да стане работата.

# 608
Според мен работата на шп е да измива натрупванията по косъма, просто ти трябва неагресивен такъв, препоръчвам ти на Гарние с мед, хем измива, но не премива. Иначе нещото ,което за мен е от голямо значение е балсама или маската, тези на Балеа с маслата са доста добри за парите си, а ако не погледни нещо професионално.
П.п. много съм доволна от балсама оцветител Лагенза, покри ми тримесечни корени! Е нзм колко ще издържи , но за повод става!

# 609
Аз пък не съм доволна от този  балсам оцветител.Взех някакъв тъмен, а корените ми станаха грозно жълти.

# 610
  • Перник
...
П.п. много съм доволна от балсама оцветител Лагенза, покри ми тримесечни корени! Е нзм колко ще издържи , но за повод става!

lollytta, това http://pesteliv.com/product/17217/leganza-otsvetyavasht-balsam-5 … lazhan-150ml.html ли имаш предвид?

# 611
  • Сливен
момичета,някой знае ли дали в Елитис или Лили има хининова вода на Адда http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cP … nk1901o8q3ubma9r7

# 612
...

lollytta, това http://pesteliv.com/product/17217/leganza-otsvetyavasht-balsam-5 … lazhan-150ml.html ли имаш предвид?
Да, за нюанс черно лале. Предполага  и другите ще са хубави

# 613
Благодаря ти,кукумицинка!

Наистина не я реша,само под душа или когато е мокра.Иначе няма шанс,ще стана като ... разплетена кошница. Mr. Green Ще опитам с хидратиращ шампоан. Дори и да са по - скъпи,вече видях,че с обикновените и евтини няма да стане работата.
Анче,и аз имам същия проблем.Ако си с къдрава или чуплива коса гребенът е забранен Laughing
само под душа докато разресваш маската може. Wink
Шампоанът едва ли ще свърши кой знае каква работа относно хидратацията.По-добре прилично почистващ шампоан,после добре хидратираща маска и накрая за завършек кристали или олио за коса.
Сега ползвам на Гарниер олиото с арган и камелия и е супер.Мажа си с него не само краищата,а и целите дължини.Без него просто не мога Heart Eyes

# 614
  • София
Здравейте, аз съм много доволна от ББ крема на Ейвън http://bela.bg/bb-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-nutra-effects-%D0%BE%D1%82-avon/, двуфазния лосион за премахване на грим на Гарниер (Garnier Skin Active Micellar Oil-Infused Cleancing Water), матовите червила на Голден Роуз (Golden rose matte lipstick crayon).

Общи условия

Активация на акаунт