Боледуване на децата ни - тема 40

• 61 206
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Успех с ДГ, при нас от юни започват смесените групи. Дано се разминем с АБ, но ако и утре сме с висока Т ще се наложи да включим АБ.

# 151
  • shumen
Те и при нас започват сборните групи от юни,но няма кой да го гледа 3 месеца.

# 152
  • София
Успех с ДГ, при нас от юни започват смесените групи. Дано се разминем с АБ, но ако и утре сме с висока Т ще се наложи да включим АБ.

Може и утре да пуснете едни кръвни изследвания, за да сте по-информирани в решението за прием на антибиотик.

# 153
след 10 дни капане на коларгол и пиене на ериус, хремата изобщо не мина. след като се поизчисти нослето от коларгола, открих, че в него ни се блещи великият градински сопол. зелен, бе, да му се не види!
чакам да минат 72 часа от коларгола и ще пускам мб.

момичета, а защо ви притесняват смесените групи? при нас играят заедно на двора, за мен са си постоянно смесени, та не виждам голяма разлика.

# 154
  • Варна
Мен биха ме притеснили евентуално заради учителките и стаите, т.е. не знам дали дребният ще приеме промяната, ако има такава. Иначе самото мешане на децата не ми е проблем.

# 155
При нас свалят нашите деца в долната група, на първия етаж...тоест друга стая, други легла...малко си е гадно. Иначе да, играят с долната група под тях заедно навън, та се знаят... Ама си има драма сутрин...що сме долу, па не искам там, искам в нашта група и т.н. ooooh!

# 156
  • Варна
Групата на моя е на първия етаж, значи има надежда поне стаята да си е същата Rolling Eyes

# 157
а-ха, разбирам. при нас поне за обедния сън си спят по леглата, иначе не ми е направило впечатление да държат на стаите за игра и хранене, където ги сложат - там. учителите при нас периодично ги редуват по групите, за да няма драми със свикването, а и за да няма недоволни родители, че детето им не е в “силна“ група.

# 158
  • Куциндрел
Миналата година на моето дете повече му хареса да е в смесените групи заради учителката и че играят повече на двора. Преди да видите как ще реагира детето на тези групи, не го мислете.

Моето е с една гадна кашлица от гърлото. Пуй.... ooooh!

# 159
  • София
И моите и тримата кашлят - дори момата, която обикновено твърдо не се дава на болестите и я вардим здрава до последно.  Cry

# 160
  • Варна
И Борислав подкашля от време на време. (Почти) няма секрети от носа, най-много бистра водичка да потече, когато сме навън и то по-скоро не потича, а му мокри вътрешната страна на ноздрите. Не знам вече нещо алергично ли е, казва, че не го дразни като цяло гърлото, не го боли, само от време на време нещо му издразвало и като се прокашля минавало... От събота е така, нито се влошава, нито се подобрява. Давам ериус и витамин С, чудя се да взема ли пак от онзи сироп Джуниър Ангин, да му успокоява гърлото...

# 161
Месечине, ако няма други симптоми, защо да включваш джуниър ангин? ако му дразни, може нещо народно да пробваш - чайче с мед, лъжичка мед да смуче. щом не се влошава, бори се детето, може и да се справи организмът сам. сигурно се стича нещо отзад и му се събира като храчка, затова покашлянето го облекчава, знам ли  newsm78

# 162
  • Варна
Не знам и аз... Не е сериозно, може часове наред да не се прокашля, но легне ли, ако не заспи веднага започва да прочиства гърлото. Сигурно се стича нещо, да. Ще му направя чай довечера, мед му давам, също и борови връхчета. Надявам се да мине само, без да се влошава, направо постави рекорд в градината, от 10 април не е отсъствал.

# 163
  • Куциндрел
Ох, ние ще пътуваме понеделник... Ще търча до педиатърката да искам АБ, че където ще бъдем не ми се ще да ходим на спешен. Crazy

# 164
  • София
Ох, моят големия и той се разкашля в петьк вечерта. Алергична е неговата сьс сигурност. Няма му абсолютно нищо и в определен час (обикновено в 3-4 през нощта) се сьбужда, кашля точно 1 час и после все едно нищо не е било. Снощи смени програмата като покашля преди заспиване и после в 6 сутринта  Sad Май ще се наложи да чуем с хомеопата, защото ЛЛ веднага ще изпише Пулмикорт.

Общи условия

Активация на акаунт