КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА да КУПЯ - тема 9

• 187 757
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
И аз се оплаквам от бутерките с кренвирши от Лидл. Абсолютно гаден и гранясал вкус, после ми беше мазно в устата. Мислех, че само аз сам попаднала на такива.  Както и да е, дадох ги на кучето.

# 106
Горкото куче - как му давате храни с подправки и то гренясали и с горчица .

# 107
  • Варна
И аз се зачудих - сякаш кучето е боклукчийска кофа.

# 108
Освен да му навредят друго не мога да направят.

# 109
Торта от "Двете фукли" - е, няма такава гадост!

# 110
Не уточних, че не изпекох всичките наведнъж, а само четири, две изядох аз, а другите две кучето. Не си храня кучето с боклуци иначе. Останалия цял пакет бутерки го изхвърлих  Peace

# 111
Аз за тортите от тази марка съм много учудена. Зная, че са скъпа сладкарница, с реноме, подбират си съставките и правят добри неща. Обаче това от витрините на супермаркетите, дето претендира, че е "Двете фукли" няма нищо общо с качество, да не говорим, че не е и прясно. Не мога да разбера защо си развалят реномето с тия "произведения". Може да изкарат по-евтин бранд и да си го продават него по суперите. За сравнение сладкишите с марка "Taste it" са еднакво вкусни и в магазините на марката, и в супермаркетите /купувала съм от Кауфланд/.

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 12:37 от milittana

# 112
И аз се оплаквам от бутерките с кренвирши от Лидл. Абсолютно гаден и гранясал вкус, после ми беше мазно в устата. Мислех, че само аз сам попаднала на такива.  Както и да е, дадох ги на кучето.
Извинявам се  - не съм прочела правилно - мислех за тези от топлата витрина , че горчат .

# 113
  • Варна
И аз за замразените говорех. Горчица не съм усетила, но може и да има. Както казах,самото бутер тесто е гадно. От топлата витрина взех закуска пица онзи ден, тя пак е с бутер, но нямаше нищо общо с онази гнусотия марка Топо.

# 114
Аз за тортите от тази марка съм много учудена. Зная, че са скъпа сладкарница, с реноме, подбират си съставките и правят добри неща. Обаче това от витрините на супермаркетите, дето претендира, че е "Двете фукли" няма нищо общо с качество, да не говорим, че не е и прясно. Не мога да разбера защо си развалят реномето с тия "произведения". Може да изкарат по-евтин бранд и да си го продават него по суперите. За сравнение сладкишите с марка "Taste it" са еднакво вкусни и в магазините на марката, и в супермаркетите /купувала съм от Кауфланд/.
От сладкарница. До сега не ми се беше случвало.

# 115
От доста време не купувам нищо с кренвирш, отникъде. Имам предвид никакво печиво, от разните му там витрини. Не съм попадала на вкусни.

# 116
Бе то самите кремвирши не трябва да се купуват, обаче много ги обичам и от време на време си позволявам по малко. Зная, че са боклук, но така хубаво миришат.....

# 117
Аз не разбирам като купувате кренвирши защо очаквате качество?

# 118
Аз пък не обичам кремвирши по принцип , но съм открила едни които се доближават до вкуса от детството ми и са супер евтини  - интересно какво съдържат . Но са единствените от които не ми се гади . Не са и произведени у нас - дано са малко читави Grinning

# 119
Много съм разочарована от готвените ястия в Билла. Купих пишелки пържоли, намалени, изглеждаха добре. Опаковаха ми ги и с отварянето вкъщи се разнесе из кухнята много неприятна миризма на развалено.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт