КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА да КУПЯ - тема 9

• 187 938
  • 774
  •   1
Отговори
# 120
Бе то самите кремвирши не трябва да се купуват, обаче много ги обичам и от време на време си позволявам по малко. Зная, че са боклук, но така хубаво миришат.....
и все пак по-добре кренвирш от хранителна верига, на известна и позната фирма, /няколко са големите, на които все пак може да се разчита / отколкото опити за закуска с неизвестен кренвирш. Последните години наистина съвсем не стават. Току що се опитах да намеря фирми производители, за да напиша тук какви купувам, и попаднах на клип със заглавие Ужасяващи кадри от производство на кренвирши, наистина се отказах да коментирам изобщо.

# 121
Калмари, на които цената е лепната върху надписа, че не са чистени  Laughing, а опаковката  е непрозрачна.

# 122
  • оттам, откъдето започва България
Много съм разочарована от готвените ястия в Билла. Купих пишелки пържоли, намалени, изглеждаха добре. Опаковаха ми ги и с отварянето вкъщи се разнесе из кухнята много неприятна миризма на развалено.  Crossing Arms
Ако не те мързи - връщай. То си пише дата и час на опаковане мисля.

# 123
Преди като съм пазарувала от топлата витрина на ФФ, съм връщала още същата вечер /защото предимно вечер пазарувам/:
развален пържен свински дроб - мирише на мърша
миш-маш - тотално кисел
салата снежанка - странни неща имаше вътре, като буци нещо
Винаги са ми предлагали или парите да ми върнат, или да си взема нещо друго от магазина. Ама аз директно от вратата за краката, ако чакам ММ.....Той хъмка, мънка, мърмори си нещо, било му неудобно да се разправя  Crossing Arms
Преди месец някъде отиваме с детето преди училище /той е сега втора смяна/ на очен лекар. Мина прегледа и стана 12 часа. Викам му "Ела да те черпя един сандвич за обяд". Действието се развива в подлеза на метростанция Люлин, Форнетите. Купихме по 1 джоб и излизаме нагоре на слънце да седнем да хапнем. Отхапвам и  Sick А не взех касовия бон.....Ама слизам долу и подавам на жената да опита не от там дето съм хапала де  Mr. Green Тя вика "Нищо му няма". Обясних й, че не искам да се заяждам, да ми даде форнети за 2.50 лв. НЕ можело......Викам "Добре, понеже не ми дадохте касов бон преди 10 минути, дайте ми сега, така просто да си имам".....Даде ми веднага 2.50 лв  Mr. Green

# 124
Готвено от Билла няма да купя повече. Цената като в ресторант, вкусът като от кофата за боклук.
А не сме от претенциозните...  Naughty
На щанда с поничките и тестените закусни нямаше нито щипка, нито нищо. Направо с ръце да си вземаш.

На касата - младо момиче се обучава, под ноктите мръсотия ooooh! Аз съм недоскив, смятайте колко фрапиращо е било, та да го видя.

# 125
  • София
Белен боб на Крина. Щял да се вари 30 мин и да е готов  #2gunfire

# 126
А вместо това...?

# 127
А вместо това...?

Аз го готвя минимум час и половина, не съм засичала точно, но със сигурност не е 30 мин. И след толкова варене вече не си личи, че е боб. Crazy

# 128
  • София
Да, поне 2 часа ми отне, а така се разкашка , че на нищо не приличаше.
Преди това си го пробвах, но хрупаше.

# 129
Пяна за коса Taft Cashmere touch.Ден след като я използвах косата ми беше пълна с бели неща,приличащи на пърхот  ooooh!

# 130
Витрините на Фантастико.

1)Преди година и половина се натрових и стигнах до спешното след спагети с кренвирши + баварска салата, 2 месеца почти не се храних след случая (ФФ Студентски град)

2) Преди няколко седмици пазарувахме от там, исках да купя малко шунка за сандвичи, интересуваше ме срока ѝ на годност, понеже не можем да я изядем за ден-два, питах-не знаел младежа, пратих го да пита някого, връща се-всичките 50 колбаса на витрината били пресни, от преди няколко часа Thinking след това докато разглеждах, той си прокара пръсти през дългата, мазна коса, дойде един мъж, пуснах го да мине пред мен с надеждата , че продавача ще си сложи поне ръкавица или най-малко ще хване месото с щипка. Да, ама не! Директно опипа саламите и му ги продаде. Останах потресена и си тръгнахме възможно най-бързо! (Фантасико-Драгалевци за справка)  Sick

# 131
  • оттам, откъдето започва България
Гнусно ми звучи. Twisted Evil

# 132
Асоциацията "Активни потребители" е проверила съдържанието на майонезите в търговската мрежа и е установила, че в една четвърт от проверените марки липсват яйца, съобщиха от сдружението.

Освен това в 9 от 16 проби е регистрирано водно съдържание над 60%, а при четири продукта въглехидратите са били над 20%.

http://www.dnevnik.bg/biznes/potrebiteli/2016/06/10/2775354_akti … ioneza_bez_iaica/

# 133
Ха, Леми, онзи ден тъкмо мислех каква майонеза да купя. И взех да чета съдържанието. Потресох се  Shocked и нищо не купих. Направих си сама за 2 минути  Simple Smile

# 134
Ммда, и се чудя после защо ме боли корема от тези майонези.  Thinking
Аз напоследък взимам само от Домашната на Олинеза, уж била без нишестета и сгъстители, но много много не вярвам. Цената и обаче не ми харесва.  Laughing
Домашната без яйца, нещо не ми се получава, все е рядка, а сурово яйце не смея да консумирам.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт