КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА да КУПЯ - тема 9

• 187 967
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
Чак никога не,но ще избягвам да купувам дрехи от Kinderland в Гранд мол Варна. Трябваше да купувам подарък на едно дете и в бързината не огледах добре ризата,която избрах. Продавачката не ми спомена нищо и на следващия ден майката на детето ми каза,че е дефектна.Етикетът вече го нямаше и няма как да я върна,но съм сигурна,че продавачката е видяла дефекта и пак ми я е продала  Rolling Eyes

# 136
Не знам, Леми  Confused Сурово, ама е яйце, а не прах  Mr. Green

# 137
Сурово, ама е яйце, а не прах  Mr. Green
Така е, но, това са си мои страхове.  Simple Smile

# 138
  • София
Майонеза ям само на Thomy или Hellman's. И двете са много хубави. Български марки не.

# 139
  • sofia
Пилешко месо за готвене на Лудогорско пиле. По принцип го предпочитам, но последния път приличаше на гнусна пилешка кайма. Спихна се, смали се при готвенето и имаше странен мирис.
Хляб Симид Добруджа. Намерихме си свинска опашка в пакета...

# 140
  • София
Аз пък да помрънкам за дините. Няколко пъти ми се случва да е жилава и да няма вкус. Последната боядисваше оранжево. Окапах си блузата и няма изпиране. ooooh!

Уж купувам от различни места, ама явно не мога да нацеля хубава.

# 141
Таблица с изследванията на "Активни Потребители" за съдържанието на майонезата. Изследвани са 16 марки. Няма майонеза с по-малко от 40% вода, а в 3 от тях няма яйца.
Всички марки и показатели:
http://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82/154/%D0%A2 … D0%B7%D0%B0-(2016)

# 142
Мерси за инфото, отивам да чета.

# 143
  • София
Малееее, има майонези без яйца. Shocked

Обикновено залагам на Hellman's или "Краси" в краен случай. Рядко консумираме вкъщи майонеза, но е полезно да се знае.

# 144
Добър ден  Crazy

# 145
Домързя ме да отида до Метро за хубави кокосови стърготини и взех от Лидъл - все едно ядеш ситен талаш, с лек аромат на кокос, ужасни са  Sick

# 146
  • София
Добър ден  Crazy

Браво на тях! Добре, че съм се ориентирала към определени марки.

# 147
  • Countryside
Майонеза не консумирам, не обичам и купувам само за руската салата за Новогодишните празници. Мисля че марката беше Hellman's на състав ми е изглеждала най-добре. Ако обичате филийка, намазана с майонеза, пробвайте да замените с филийка, намазана с добре узряло авокадо.   Wink според мен е много по-вкусно (но все пак аз все пак не съм фен на майонезата), а и несравнимо по-полезно.

# 148
След като няколко от вас похвалиха млечните продукти на Домлян, реших да взема от кашкавала им, за да го опитаме. Първия път като купих ми хареса, но втория път- беше мухлясал.  Shocked А уж беше във вакуумна опаковка. Взех го от хладилника в магазина и не съм обикаляла улиците с него по жегите, когато се прибрахме го прибрах веднага в хладилника и вечерта като го отворихме видяхме мухъла. Вече наистина няма да купувам нищо тяхно.

# 149
  • sofia
След като няколко от вас похвалиха млечните продукти на Домлян, реших да взема от кашкавала им, за да го опитаме. Първия път като купих ми хареса, но втория път- беше мухлясал.  Shocked А уж беше във вакуумна опаковка. Взех го от хладилника в магазина и не съм обикаляла улиците с него по жегите, когато се прибрахме го прибрах веднага в хладилника и вечерта като го отворихме видяхме мухъла. Вече наистина няма да купувам нищо тяхно.
Проблема не е, че е "Домлян", а че не е бил правилно съхраняван. В магазина.

Общи условия

Активация на акаунт