КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА да КУПЯ - тема 9

• 187 987
  • 774
  •   1
Отговори
# 150
  • Countryside
Да, и на мен си се е случвало мухлясал кашкавял, връщала съм го. Също мисля, че проблема не е в марката кашкавал, а в съхранението и при доставяне, и в магазина.  Като стана дума за кашкавал : Домлян си е хубав кашкавал, напоследък обаче купувам Равногор и много ми харесва, добре узрял и с наситен аромат.

# 151
Може би проблемът наистина е при доставката в магазина, защото като съм купувала други марки кашкавал от същия магазин не съм имала проблеми. Възможно е наистина Домлян да не използват винаги хладилни камиони и затова да стават гафове. За съжаление не пазех касовата бележка, явно ми се е изплъзнала от ръцете докато съм прибирала рестото.

# 152
В нашия магазин често караха такива мухлясали и се налагаше да изхвърляме меса и кашкавали за 200-300 и повече лева.Ние ги съхраняваме както трябва,понеже не ни ги заменят.Със сигурност проблема идва от доставката,въпреки че като ни ги дадат са все студени,преди това няма как да знаем къде са ги държали... Crossing Arms

# 153
  • София
Кисело мляко марка "Мандра Ракево"/"Вършец". Продават се в техни си магазини, реално производител е въпросната мандра, но са разделили марката на две (информацията е от тяхна служителка). Преди МП много го харесваше, купувах му Вършец, взех от "новото", което е с марка Мандра Ракево и... няма да повторим повече. Нищо общо с предишния вкус.

# 154
Днес си взех кутия сладолед Ескимо.... гола водичка е, дори не е сладък

# 155
Кисело мляко марка "Мандра Ракево"/"Вършец". Продават се в техни си магазини, реално производител е въпросната мандра, но са разделили марката на две (информацията е от тяхна служителка). Преди МП много го харесваше, купувах му Вършец, взех от "новото", което е с марка Мандра Ракево и... няма да повторим повече. Нищо общо с предишния вкус.

И сиренето им е ужасно, в началото им бяха добри продуктите ,но отк около две години нищо не става.

# 156
  • София
Сиренето им на шайби е учудващо вкусно, взех заедно с киселото мляко. Но за 11лв/кг си взимам овче от друг магазин, където и млякото е хубаво.

# 157
  • sofia
Днес си взех кутия сладолед Ескимо.... гола водичка е, дори не е сладък
Въпрос на вкус. Peace Аз пък никак не харесвам прекалено сладки сладоледи. Алома ми е покъртващ...Онзи ден взех такъв, Профитероли. Блякс. А Ескимото ми харесва.

# 158
то и аз не фен на сладкото, но този си беше безвкусна оцветена водичка....може и на късмет да е било

# 159
И аз не съм фен на Ескимо - пробвах на клечка и в кутия(ванилов). Не помня как бяха едно време, ама сега не ми харесват.

# 160
Ще внимавам повече, когато купувам зеле. В началото на месеца купих от Кауфланд прекрасна зелка, крехка, като маруля.
Миналата седмица, пак оттам  - е*а ти дървото, едва я одялках, мачках я, докато ме заболяха ръцете, и пак  не можахме да изядем салатата.

# 161
Големите вериги обикновено внасят евтини плодове и зеленчуци и качеството им е потресаващо. Пробвах около милион пъти и накрая се предадох. А така мразя да обикалям по 100 магазина....

Повече няма да купя новия сайдер на "Загорка". Дъха ми на ферментирало. Иначе рекламната им кампания е забавна.

# 162
  • София
И аз се отказах от големите вериги по отношение на плодове и зеленчуци. Не ми харесват. Отделно хората ровят в кашоните, стискат с ръце плодове, зеленчуци, хвърлят, ровят по-надолу. Изобщо е неприятна история.

# 163
Аз като цяло се отказах да пазарyвам от големите вериги, защото там е по-скъпо. Дебна промоциите само.
Първото изречение не важи за Лидл - от там пазарyвам и съм доволна.

# 164
И аз не съм фен на Ескимо - пробвах на клечка и в кутия(ванилов). Не помня как бяха едно време, ама сега не ми харесват.

Пробвай този на Берьозка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт