КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА да КУПЯ - тема 9

• 189 720
  • 774
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Като сте на тема мляко, днес отворих нова бутилка "Пършевица" (прясно, в стъклена бутилка). Купено е вчера, в срок е. Беше пресечено. За първи път ми се случва.

# 286
  • София
Hrisi, как да не продават развалено?!

ЗА там не знам, а и не говорех за топлата витрина, а за витрините с обслужване, поне при нас мога да го гарантирам.
Хриси, сподели за кои точно витрини гарантираш.
Благодаря!

# 287
  • sofia
Откак от витрината с насипни колбаси в "Била" си купих луканка, която миришеше на риба, не купувам непакетирани храни. А ми беше много удобно...

# 288
Hrisi, как да не продават развалено?!

ЗА там не знам, а и не говорех за топлата витрина, а за витрините с обслужване, поне при нас мога да го гарантирам.
Хриси, сподели за кои точно витрини гарантираш.
Благодаря!

Не е в София, така че няма значение.

# 289
Ама ние всички не сме от София  Laughing

# 290
  • оттам, откъдето започва България
Днес си помислих, че скоро не са ми излизали известия от тази тема. Радвам се, 20 дни без забележки си е напредък.  Hug

# 291
  • София
ЧАЙ ФИЛТЪР БРОНХОПАМ + ЕХИНАЦЕЯ /БЯЛ/

Не знам, дали е случайно, но по-голямата част от пакетчетата бяха с отвор точно по ръба и бяха неизползваеми. Трябваше да прецеждам.

# 292
Ех, защо ли се зарадвах, че не сте писали.  missence, неприятна ситуация, но е поправимо. На коя фирма е този чай?

# 293
  • София
Ех, защо ли се зарадвах, че не сте писали.  missence, неприятна ситуация, но е поправимо. На коя фирма е този чай?

Пише д-р Памуков ПАМ Медика

# 294
Не съм виждала на тази фирма в нашия град, но у дома се купуват чайове на Биопрограма. Макар че с тях не сме имали проблеми с пакетчетата знам ли пък какво е съдържанието им.  newsm78

# 295
  • София
Не съм виждала на тази фирма в нашия град, но у дома се купуват чайове на Биопрограма. Макар че с тях не сме имали проблеми с пакетчетата знам ли пък какво е съдържанието им.  newsm78

Този го взех заради ехинацеята.

инфо

# 296
  • sofia
След находка "свинска опашка", дълго не купувахме хляб "Симид" Добруджа. Мъжът ми по погрешка пак взел от него и...този път той си намери крак от едро насекомо. Sick

# 297
Ужас!!! Понякога правя принцеси на малкия с хляб Симид. Sick Май ще трябва да измисля начин да меся по-често.

# 298
Топлата витрина на Пикадили, CCS мол

Една приятелка си взе салата "Цезар". Седнахме на последния етаж да си хапне и познайте - имаше малки червейчета... цялата беше в малки червейчета. Бляхххх ! А даде около 4-5лв за голяма кутия, ако не се лъжа.

Иначе за топлата витрина на Фантастико съм чувала само лоши неща  Laughing Обаче пък сандвичите, които правят ми харесват - 2лв и ти слагат всичко, все едно е Subway, но по- евтино.

# 299
  • София
Избелваща паста за зъби на Блендамед. Прави зъбите ми ужасно чувствителни при никакви предишни проблеми и индикации за чувствителни зъби. Смених пастата и чувствителността спря.

Общи условия

Активация на акаунт