КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА да КУПЯ - тема 9

• 186 728
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Цедено кисело  мляко на "Бор-Чвор" - няколко пъти намирам нещо странно вътре, като желе. Ако го разбъркам всичко става едно лепкаво и още по-странно. В срок е, не е развалено. Вкусът е ужасен и още по-странен. И с техен катък се е случвало същото.

И като цяло, последните години изпитвам огромни, огромни трудности да намеря качествени млечни продукти. Много често намирам разлика в качеството на една и съща стока в различните магазини.

И аз не съм доволна от ,,Бор - Чвор " и най вече от плодовите млека .работих в магазин за хранителни стоки и са идвали недоволни клиенти да ми връщат въпросното плодово мляко в срок но яко кисело !

# 526
  • София
Даже не знаех, че имат плодови млека в асортимента си, което ме подсеща, че опитах едно такова на "Боженци" и не ми хареса.

# 527
  • София
Даже не знаех, че имат плодови млека в асортимента си, което ме подсеща, че опитах едно такова на "Боженци" и не ми хареса.
Има и плодови - круша ,праскова ,ягода ,горски плодове . а има и на ,,Верея " само че са - смокиня , ягода ,череша -те са вече добри  Hug

# 528
  • София
Има и плодови - круша ,праскова ,ягода ,горски плодове . а има и на ,,Верея " само че са - смокиня , ягода ,череша -те са вече добри  Hug
Мерси, че сподели! Peace Ще ги пробвам.

# 529
  • Countryside
Цедено кисело  мляко на "Бор-Чвор" - няколко пъти намирам нещо странно вътре, като желе. Ако го разбъркам всичко става едно лепкаво и още по-странно. В срок е, не е развалено. Вкусът е ужасен и още по-странен. И с техен катък се е случвало същото.
Бор-чвор не купувам може би от 10тина години, винаги са ми били странни на вкус, всичките им продукти. Относно цеденото кисело мляко, пробвай на Олимпус, много е хубаво.

# 530
  • Варна
Внимавайте с новия магазин на мястото на пикадили Владиславово/гр.Варна
На щанда за свежи храна за втори път взимам месо което се вмирисва на следващия ден

# 531
подкрепям цеденето мляко на олимпус - от ноември насам веднъж в седмицата си взимам килограм и е било без грешка

# 532
  • София
подкрепям цеденето мляко на олимпус - от ноември насам веднъж в седмицата си взимам килограм и е било без грешка

На Олимпус и прясното мляко е много хубаво!

# 533
Олимпус е само сухо мляко.

Въобще, цедените млека и млеката с каймак съдържат растителни мазнини.

Откакто си квася мляко у дома, за такова от магазина не помислям.  Peace

# 534
  • София

Браво на теб!!!! newsm78

# 535
  • Countryside
Щом казваш ooooh! А случайно за сметана да си чувала? От нея става каймака, не от растителни мазнини. Да те видя как ще подквасиш мляко с каймак от прясно мляко от магазина с 3.6% масленост и то в най-добрия случай.

# 536
  • София
Скрит текст:

Супер, ама някои хора работим. Иначе бих квасила, произвеждала зеленчуци и плодове, правила масло, сирене и кашкавал, гледала прасета, телета, пилета и риба в аквариума у дома, а бих спретнала и бъчва вино за зимата. Wink

Децата ще ги оставя на самоотглеждане. Laughing

# 537
Скрит текст:

Супер, ама някои хора работим. Иначе бих квасила, произвеждала зеленчуци и плодове, правила масло, сирене и кашкавал, гледала прасета, телета, пилета и риба в аквариума у дома, а бих спретнала и бъчва вино за зимата. Wink

Квасенето на мляко е елементарно! И аз ходя на работа и дете гледам и чистя....... И на мен в началото ми се струваше висш пилотаж но, всъщност е много лесно Peace Опитай и ще видиш, че не е трудно Wink

# 538
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Откакто си квася мляко у дома, за такова от магазина не помислям.  Peace

Квасенето на мляко е елементарно! И аз ходя на работа и дете гледам и чистя....... И на мен в началото ми се струваше висш пилотаж но, всъщност е много лесно Peace Опитай и ще видиш, че не е трудно Wink
О, ако е само млякото, бих опитала, още повече, че има вече и уреди за квасене, но не е само това. Майката му е да се търсят такива продукти като цяло, а не само мляко, което е доста трудно. Засега се справяме с млечните продукти, месо, яйца и т.н. от проверени хора. Peace Дано са живи и здрави и да произвеждат за домашно ползване. После ще му мислим. Имам и определени марки, които купувам при нужда.

За да не е спрам и да е по темата: преди време ми се наложи да купя масло "Олимпус". Много неприятен вкус имаше.

# 539
Млякото с каймак в магазина, което напоследък е хит  Crazy се прави с добавен в последствие каймак Simple Smile
Сметана също се слага за вдигане на маслеността, но суха сметана.

домашно не правя, защото нямам време.. и крава.. иначе е хубаво спор няма

Общи условия

Активация на акаунт