КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА да КУПЯ - тема 9

• 186 678
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Да, но тя казва, че е предплатила всички такси.

Скрит текст:
Нито един оператор не е "като хората", както е изразът.
Майка ми е на Свиваком, миналата година септември й пратили смс, че поради технически причини няма да има сигнал на мобилния 7-10 дни. Щели да го оправят дистанционно, без да се налага посещение на място. Съответно вечерта същия ден сигналът прекъсва, нямат обхват нито тя, нито баща ми (с карта на неговото си име, той дори смс не получи). Аз звъня от тук, мъча се да се свържа, нищо. Звъннах им на кол центъра, един насреща ми мрънка, че той не знаел за такова нещо. Викам, възрастни хора са и двамата, нямат домашен телефон, ако нещо стане, да не дава Господ, какво правим? Ами, можете да си заявите обезщетение в размер на 30 безплатни минути на сайта....
Отделно, майка ми има флашка с интернет. Уж. Интернетът е под всякаква критика - скоростта е по-зле от dial-up интернет преди 16-17 години, една страница се зарежда по над 10 минути, ако изобщо зареди. В центъра на град на 60км от София! Вечер интернет просто няма. Ходили сме в магазин, служителката се опитва да се свърже (с нашата флашка и карта, с техен лаптоп), не става. Смени картата, свърза се, прибираме се - не ще. На следващия ден пак до офиса, обясняваме - пак опитват, пак не става. Проблемът бил във флашката, ама тя вече не е в гаранция... А обяснение защо на мобилния телефон на майка ми няма интернет, не можаха да дадат. Там е друга карта, няма флашка...
Извинявай, това не съм го разбрала.

Тя казала, но дали го пише в договора? Един единствен път ММ не се зачел в договора и се прецакахме (това, което се каза от служителя, не беше изобщо вярно), затова чета всичко и тогава подписвам. Обеца на ухото ми е.

Нашият безконтактен е на GERATHERM, но ако имам съмнение за Т, дублирам с Omron за ухо и обикновен термометър, който съм купила от аптеката за контрола. Засега не е имало разлика, но е хубаво за дете да се прави контролно измерване.

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 22:09 от missence

# 586
  • София

Нашият безконтактен е на GERATHERM, но ако имам съмнение за Т, дублирам с Omron за ухо и обикновен термометър, който съм купила от аптеката за контрола. Засега не е имало разлика, но е хубаво за дете да се прави контролно измерване.

А от кой всъщност си най- доволна.  Simple Smile

# 587

А от кой всъщност си най- доволна.  Simple Smile
Добре , че не дадох 120лв за Микролайф...Аз имам живачен и ще си меря и с него , но ми беше интересно как ще накарам бебе да седи мирно 5 мин  Laughing И за това взехме Dr.Frei..

# 588
  • София
Аз имам на Микролайф, горе-долу ок измерва, не е супер точен, аз го имам за когато спи детето бързо да измеря, иначе като е буден с един пак електронен но е много точен.

# 589
   Няма да купя електронен апарат за мерене на кръвно налягане. По-неточен апарат няма.

# 590
  • София
Най-точните апарати за кръвно са тези със слушалките!

# 591
   Няма да купя електронен апарат за мерене на кръвно налягане. По-неточен апарат няма.
Taка си е! Аз да се оплача и от електронните часовници- хич не са верни! Имам един спечелен от снакс, и часовника е пълен боклук!
Повече такъв снакс няма да си купувам!

# 592
Най-точните апарати за кръвно са тези със слушалките!

Да, знаем, но аз лично не мога да си премеря така. Обяснявали са ми, уж знам, но не мога точно. Ползваме такъв с маншет  Peace

# 593
  • София
Да, със слушалки и маншет. Трудно е сам да сипремериш кръвното с такъв апарат, но мери без грешка!

# 594
Нашият е от Лидл, точно този, който в момента продават- с маншет, но автоматичен. Сравнявахме с други, и с такъв със слушалки, верен си е  Peace Доволни сме много, лесен е за употреба

# 595
Нашият е от Лидл, точно този, който в момента продават- с маншет, но автоматичен. Сравнявахме с други, и с такъв със слушалки, верен си е  Peace Доволни сме много, лесен е за употреба

Сега четох една тема за апарат за кръвно налягане. Препоръчват марка Omron. Медицинска техника е. Електронен е - с маншен и голям екран. Дори показва и пулса. Много точен е бил.

# 596
Sanitas е този, също показва пулс, ама аз мисля, че всички показват  newsm78
Омрон са доста по- скъпи мисля newsm78, този е 40 лв.

# 597
Sanitas е този, също показва пулс, ама аз мисля, че всички показват  newsm78
Омрон са доста по- скъпи мисля newsm78, този е 40 лв.

Приблизително 180.00 лв..

# 598
Потвърждавам за Omron - тук във всички болници в Стокхолм с такива апарати мерят кръвното

# 599
  • София
Скрит текст:

А от кой всъщност си най- доволна.  Simple Smile
Засега и трите дават еднакви стойности +/- 0,3 до 0,5 най-много при поредни измервания. Големият син изгледах с Omron-a, но тогава не се намираха безконтактните така масово. Сега взех GERATHERM, за да ми е по-лесно уж. Да видим, дано не ме издъни.
Бях се насочила към VISIOMED THERMOFLASH - LX-361T, защото има много добри отзиви и в родилното го ползваха, но не можах да намеря наличен (във физически магазин), а тръгвахме на път.

Иначе Omron си е Omron. Имам термометър за ухо, електронен апарат за кръвно и инхалатор. Нямала съм проблем.

По темата: pampers active fit- твърди, груби памперси, които пропускат.

Общи условия

Активация на акаунт