Барселона - тема 7

• 117 991
  • 779
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Да, на всяка. Има машини. Важат месеци напред.

# 406
  • София
Според данните от 1ват стр., фонтаните ви се падат на 30ти неделя от 21:00ч., 21:30ч., 22:00ч., 22:30ч., 23:00ч.
polii това сигурно ли е, някъде четох, че в зимия период най - късните онтани са 21.00 ч. Моля, някой който е сигурен да потвърди, защото пристигаме в неделя вечерта и ако има пеещи фонтани в 22.30 може да ги видим, но ако ги няма да не тичаме до пл Испания - не ни е много близо.
Погледни един пост по-нагоре. Не знам кога ще ходите в Барселона, но през октомври и ноември фонтаните работят само в петък и събота, през октомври от 21:00 до 22:30, а през ноември - от 19:00 до 20:30.

# 407
  • София по рождение
Благодаря отзивчиви момичета!
  bibi и доколкото разбрах, в рамките на 1 ч. и 15 мин. ми се брои 1 пътуване ако сменям различни превозни седства или различни линии на метро, нали?

dechy на 30 вечерта ще сме там, ура ще видим фонтаните Hug

# 408
  • София
Ако става въпрос за 30.10., пада се в неделя и точно тогава няма да видите фонтаните.  Sad

# 409
  • София (Възраждане)
Скрит текст:
Mooimeiske,
Хм. Моя малкия беше на 8 и половина като го заведох. Пробвай го, той поне няма да плаща вход. Mr. Green
Интересен като забавление= игра няма да е , но може да му хареса да види нещо различно.
Тура представлява следното. Кратък филм на английски за историята на музея. Интересен е. После в залата за музикални събития. Невероятна красота. Гида говори, свирят на орган. Разходка на терасата, фоайетата.
Тоест нищо , което да правят децата, но интериора е впечатляващ наистина и ако ти му разкажеш каквото си чула от гида..... Моите ги помолих да влязат заради мен , по моя молба и после да ми кажат дали им е харесало. Да, хареса им. После по препоръка друг тийн го посети/ е , той има музикален уклон/ и той беше доволен, че е влязъл.
Не че е нещо  без което няма да продължи да живее човек, но по същата логика са и къщите на Гауди. Защо ги посещават хората с деца?!
Скрит текст:

Благодаря, Герка. Звучи чудесно и определено ме заинтригува, още повече че моята дъщеря е и музикантче Simple Smile, но, за съжаление, правя програма максимум за буквално един уикенд и просто ще трябва да отложа за друг път.

За тийн забавления може би също и Градската джунгла

# 410
  • София по рождение
Ако става въпрос за 30.10., пада се в неделя и точно тогава няма да видите фонтаните.  Sad

Защо? На 1 стр. пише: от април до октомври) четвъртък, петък, събота и неделя в 21:00ч., 21:30ч., 22:00ч., 22:30ч., 23:00ч

# 411
  • София

Защо? На 1 стр. пише: от април до октомври) четвъртък, петък, събота и неделя в 21:00ч., 21:30ч., 22:00ч., 22:30ч., 23:00ч
Дадох линк няколко поста по-нагоре с актуалното работно време на фонтаните. Давам го отново https://www.barcelona-tourist-guide.com/en/faq/attractions/magic … rmance-times.html

# 412
  • София
NadyK, и ние ще сме на 30 октомври там и няма да видим фонтаните. Sad

# 413
Момичета, съжалявам че ви подведох.

# 414
NadyK, и ние ще сме на 30 октомври там и няма да видим фонтаните. Sad

Еее, чак аз съжалих, че няма да можете да видите фонтаните. Те наистина са атмосферата и емоцията на Барселона, поне за мен лично. Змия, пожелавам ти прекрасно време да имате в Барселона. И много настроение. Това е един от малкото градове, които искам да посетя отново. Иначе животът е кратък, а толкова места ми се иска да видя. Няма време и пари за повтаряне Wink. Хубав ден!

# 415
  • София
Не ги жалете чак толкова фонтаните. Хубаво е да се видят, но аз лично ни най-малко не ги идентифицирам с      атмосферата на Барселона.  Peace Когато ние бяхме там - в края на август - имаше толкова много хора, беше такава блъсканица, че на нас чак ни беше неприятно. Изобщо не успяхме да се доближим достатъчно, че да чуваме музиката.
Погледахме малко от далече и .... не че не ми харесаха, но има къде-къде по-впечатляващи фонтани.

# 416
Сигурно има, но аз по-хубави фонтани не съм виждала. Може би малко съм обикаляла?!

# 417
Хайде, сбийте се  Laughing всеки има вкус. Факт е, че се из различни източници се описват като един от символите на  града, апък вече на кого ще се харесат..

# 418
Барселона е град, претъпкан с обекти, които носят атмосферата на града, така че дори и да не видите нещо, няма да е чак такава загуба и да се разочаровате от града.  Peace

# 419
Момичета , някой който е в прекрасна Барселона сега да сподели как е времето и радвате ли се на слънчеви дни   Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт