Отговори
# 315
# 316
  • София
И това не мога да коментирам. Буца ми засяда в гърлото, сълзи напират в очите ми.
От гордост !

# 317
  • София
Много страшно ми звучи това с безхаберното пращане на хора, които се изследват, на разходка.... Аз съм бременна, от първия месец на бременността си съм неотлъчно с баща ми в онкологията, за малко в Токуда, после в Сити клиник.... Около 4 месеца всеки ден по час в болница.... Боже, Боже, опази...
А за дечицата - браво!  Heart Eyes Само така занапред  Heart Eyes

# 318
И в Русе е така. Татко ми е разказвал за пет скенера във Варна, че било много по-различно, но накрая си тръгваш по един коридор, който извежда в барчето на болницата...

# 319
  • В царството на игрите:)
Мен ако ме затворят два три часа в бункер след инжектирането на изотопа, после могат да ме водят в психото... Когато бях на петскен едва изтърпях всичко, но там нещата са доста по - сериозни. Вие наистина ли си мислите, че сте супер радиоактвни и представлявате някаква заплаха за околните?  Mr. Green След два часа изотопа е наполовина, след още два 1/4, след още два 1/8 и т. н. Следобед сте изпишкали всичко. Само дето трябва да пускате по два пъти водата... Simple Smile
В Онкологията изследването не е такова. Лежиш омотана с едни колани и апарата се движи над теб, до теб, под теб и т. н.

# 320
Здравейте ,

Никога не съм писал в темата, за съжаление имам нужда от помощ. Майка ми от няколко години се оплаква от болки в стомаха и непрекъснато разстройство. Многократни колоноскопии , на последния преглед са открили Карценом на дебелото черво. Правихме скенер и казаха , че карценома е твърде малък да бъде опериран и са открили малки разсейки в черния дроб и жлъчката. Предписаха Химиотерапия 8 вливания ... в новата Сити Клиник ... тя лично не иска да следва химиотерапията ... аз съм на мнение че трябва да си следва лечението. Моля да ни помогнете с добри специалисти , на които можем да отидем на преглед за второ мнение? Много моля за помощ.

# 321
  • София
Според мен сте попаднали на най-доброто място.
Оттук насетне следвайте съветите и леченията, които ви предлагат лекарите.

# 322
Момичета помагайте.С лед първа вливка с доцетакс съм какво пиете за болките в ставите и по цялото тяло.Не са силни но доста неприятни.

# 323
Нещо като Ибудолор, Ибупром ми помагаше. Пила съм и Аулин,но по половин прахче.

# 324
На мен ми помогна Dexofen tabl.

# 325
  • София
Утре сутрин ми е първо вливане, но забравих да попитам в болницата - на гладно ли се прави или мога да закуся и да пия кафе? А вода с лимон може ли, някъде четох за грейпфрут, че не бива? Колко време продължава?

# 326
Върви неяла и непила нищо, ще ти вземат кръв и след това може всичкко.

# 327
Олив, с Фек ли почваш?  Ако не си дала в петък кръв трябва да си гладна. Носи си нещо за ядене и вода.

# 328
  • София
След всичките години, които прекарах в онкологиите научих едно - ходи гладна и жадна, защото не знаеш какво ще ти правят. Сандвича и водата в чантата  Joy Joy Joy

# 329
  • София
Ясно, гладна тогава, не съм давала кръв. Не знам с какво почвам, утре ще разбера.

Общи условия

Активация на акаунт