Отговори
# 420
...С отстранени яйчници не се пият хормонални!.........
Това не е вярно, както и всички останали неща в този пост.

А за това дали би те харесал мъж в това положение - малко е вероятно за съжаление  Confused Аз лично съм омъжена от сто години и съпругът ми би ме приел и без крака и може би и без глава хах.... нооо - непознат мъж .... при толкова много жени .... съмнявам се. Може би и той ако е болен, би разсъждавал по различен начин, но, пак но...

По-голяма простотия не бях чела в тази тема. ....
щото не четеш внимателно Ирина  Joy ако не в тази тема, то може и в  другата ....  Laughing
А за външния вид - ти си нашата гордост, но и аз не се давам хахах  Mr. Green

# 421
  • София
Този цитат в каква връзка е публикуван ?

# 422
Честит празник момичета нека света Богородица ни пази и закриля да ни дава здраве и сили в борбата с коварната болест.Желая здраве и безсрочна ремисия на всички.

# 423
Какво става в тази тема- все едно е лудница...
За първи път от девет години,, т.е. откакто сам написала заглавието на темата нямам дума, която да напиша.
Пълна лудница и пълни глупости се пишат тук.
Май изтрещяхме всички  newsm78
Е, да! Хули, изглежда за теб има само твоето мнение, което е правилно и мнението на друг, което е грешно! Няма нужда от критика!

# 424
Ей, новите многознайки, знаете ли, че:

"Органите, отговорни за производството на естроген, са яйчниците, мастната тъкан и надбъбречните жлези. През менопаузата и при оперативно премахване на яйчниците имено надбъбречните жлези стават основен източник на естроген."

Значи, освен хистеректомия, трябва да си оперираме и надбъбречните жлези, ако искаме да се спасим от хормонотерапията, ъ Mr. Green
Ти пък къде се месиш дето не ти е работа? Mr. Green...Ей сега ще те ошамарят и тебе Joy
На теория е така с надбъбречните жлези, но по онкологиите никой с хистеректомия не пие хормонални - питайте живи хора. Днес съм била в онкодиспансера във Враца и съм говорила с една такава жена, оперирана 5 г. преди!

# 425
Добре бе, жена, прави със себе си каквото искаш!
Не се меси в лечението на другите. Хората имат друга гледна точна- уважай я, не се изказвай като последна инстанция кое е правилно и кое.  ooooh!

# 426
  • София
Е, сега вече не мога да си мълча .
С двустранна мастектомия съм от 1993 година. Месец след това ми "извадиха" яйчниците. Последва химиотерапия, лъчетерапия и ХОРМОНОТЕРАПИЯ, която продължи шест години.
Защо според "знаещите" тук направиха тази интервенция ?
Независимо от всичко, продължих да правя рецидиви. И процедурите се повтаряха.
Хайде, всезнаещите да ми кажат нещо ? Щото аз съм тъпа и нито чета, нито разбирам.

# 427
  • София
И още нещо искам да кажа. Моето мнение не е меродавно. Всеки има правото да прави каквото иска и както го иска.
Аз винаги съм изразявала и споделяла това, което се е случило с мен в течение на годините и никога и никой  не съм задължавала да ме четат.
Мнението ми не е правилно за никой, освен за мен.

# 428
  • София
Още нещо, което забравих.
Не си играйте с имена на лекари, които наистина са изключително добри.
Имам предвид проф. Гаврилов.
Никога не би се намесил в работата на химиотерапевтите или онколозите.
Той е хирург и то знаменит.  Не би го направил, не е неговата работа.

# 429

А за това дали би те харесал мъж в това положение - малко е вероятно за съжаление  Confused Аз лично съм омъжена от сто години и съпругът ми би ме приел и без крака и може би и без глава хах.... нооо - непознат мъж .... при толкова много жени .... съмнявам се. Може би и той ако е болен, би разсъждавал по различен начин, но, пак но...

Аз пък ще кажа , че това е най-голямата простотия , която съм чела някъде !  ooooh!
Не четох по какъв повод е написан отговора , но мисля ,че се сещам за какво иде реч !
Е , аз съм от тези , които и ЧУЖД мъж хареса и още харесва , макар че съм с цица и половина ! При това съвсем не ми е съпруг  Mr. Green
От тук познатите ни момичета дори има такава , която се раздели с мъжа си и си намери друг , при това не лош  Whistling , и се омъжи за него ! Канна ,  bouquet
Сигурна съм , че има и други знайни и незнайни мацки , разделили се с циците си и намерили кой да ги харесва ! Тук не става дума за съпрузите им ! Mr. Green
Само един ограничен човек може да се стресне в такава ситуация ! Много пъти съм се питала , ако всички хора на земята бяха слепи , с какво бихте могли да ги впечатлите ?! Едва ли с цици ! / Ех, ама ми е кеф да я пиша тази дума ЦИЦИ... ЦИЦИ... ЦИЦИ...  Joy Joy Joy /
А сега здраво живо на всички , че отдавна не съм съскала наоколо ! bowuu

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 22:39 от Сисссс

# 430
приемам критиката Сисс, нямам грам опит в тази област...

# 431
  • Пловдив
Скрит текст:
Ей, новите многознайки, знаете ли, че:

"Органите, отговорни за производството на естроген, са яйчниците, мастната тъкан и надбъбречните жлези. През менопаузата и при оперативно премахване на яйчниците имено надбъбречните жлези стават основен източник на естроген."

Значи, освен хистеректомия, трябва да си оперираме и надбъбречните жлези, ако искаме да се спасим от хормонотерапията, ъ Mr. Green

Ти пък къде се месиш дето не ти е работа? Mr. Green...Ей сега ще те ошамарят и тебе Joy
На теория е така с надбъбречните жлези, но по онкологиите никой с хистеректомия не пие хормонални - питайте живи хора. Днес съм била в онкодиспансера във Враца и съм говорила с една такава жена, оперирана 5 г. преди!

[/quote]
Пие, пие - изписват си ги онколозите!
Ето, аз съм Жив /благодаря на Бог!/ пример! През 2012 тотална хистеректомия, после лъчетерапия.
Преди няколко месеца - РМЖ - лъче и сега хормонотерапия. Силно естрогенозависим Peace

# 432
  • В царството на игрите:)
АААА, не така!! Не обобщавай Онкологиите, че и ние сме се лекували по Онкологии Mr. Green И хормоналното лечение е част от цялата програма, че и не искат да ни го спрат даже! Mr. Green И не казвай не НИКОЙ не пие щото тука има една тайфа дето една по една ще ти изреди какво и е хормоналното лечение след хистеректомия. Къде се лекуваш, бе жена? Не знам твои ли бяха светилата или на други, ама нещо ти е тотално сбъркана работата!!!!  ooooh!
р.р. Мнението ми е не е миродавно, а основано на много, много наблюдения

# 433
  • София
Привет на всички момичета!
Я да видя аз, кой се страхува от староста и от наднормените килца? Всяка възраст има своите положителни страни! Важното е човек да живее с необходимото самочувствие. Скоро ще навърша 60 - преди осем години чух диагнозата и започнах борбата за оцеляване, като всички вас. След тоталната хистеректомия преминах през химиотерапия, лъчетерапия и пет години хормонотерапия. Е, напълнях и остарях, ноооо.... пък все още съм жива и здрава. От доста време избягвам да пиша в темата, но много пъти съм повтаряла, че има стандарти за лечение в онкологията, но тъй като  всеки организъм е различен, лечението е индивидуално. То е индивидуално и поради това, че самото заболяване е в различни разновидности и стадии. Поради тази причина се пораждат безмислени спорове по теми за които са компетентни само специалистите. А в Б-я има светила в областа на онкологията, които повярвайте ми не отстъпват по нищо на чуждестранните специалисти! Нека се отнасяме към тях с необходимото уважение!

# 434

Здравейте, случайно някой запознат по темата- какви привилегии имат онкоболни , могат ли да получават безплатни медикаменти, пари , че са неработосподобни , право на някаква соц.кухня нз

Общи условия

Активация на акаунт