Отговори
# 630
  • на път
Не бях влизала сума ти време. Сума ти страници изчетох. Първо се чудех какво става, после се ядосвах, а на края се кикотех. Момичета  Hug - благодаря ви че ви има, че сте тук и не спирате да пишете!

# 631
Иве, аз питах за теб, защото не беше се вясвала бая време. Добре ли си ?

# 632
Аз много рядко пиша, но сега не мога да се стърпя.
Irina37, с всеки следващ пост става все по-ясно колко си невежа. Сменили са ти Тамоксифена с Нолвадекс заради полипи на матката ? Сериозно?  Laughing
Какво е това желание да доминираш в тази тема? Ние нямаме нужда някой като теб да ни отваря очите.
Моля те най-учтиво, намери си другаде поле за изява.

# 633
  • София
Ирина37, както казваш, тук хората споделят мнения. Но ти си като развалена латерна! Каза си мнението, прочетохме го. Но защо продължаваш и продължаваш, и продължаваш, въпреки ясните послания към теб   Stop Stop Stop

Я що народ се върна в темата, за да спре негативната ти енергия  Twisted Evil
А и  мазохизмът е вреден за здравето!

# 634
  • пловдив
Нанинко , на капанчето , дето столчЕтата са в морето , като топна краци и гепя ледената чашка с мохито , покемоните хич нЕма да ми пречат ! Даже са добре дошли !
Вече губя търпение , в очакване на предстоящата сериозна рехабилитация !  grinning039 Drunk Nature Sunny lalalala
Па нек ма чакат да мра !  Mr. Green

ами лоша съм... и аз ти завиждам Simple Smile)))

Относно хормоналната терапия... и майка имаше проблеми, защото не е с отстранена матка и яйчници / така прецениха лекарите предвид осемдесетте и години/ затова и смениха лекарството и сега пие letrofemin. С него няма никакъв проблем, явно нейния организам това си е харесъл Simple Smile

# 635
Аз много рядко пиша, но сега не мога да се стърпя.
Irina37, с всеки следващ пост става все по-ясно колко си невежа. Сменили са ти Тамоксифена с Нолвадекс заради полипи на матката ? Сериозно?  Laughing
Какво е това желание да доминираш в тази тема? Ние нямаме нужда някой като теб да ни отваря очите.
Моля те най-учтиво, намери си другаде поле за изява.
Аз съм пила месец и половина тамиксифен и после са ми го сменили на Нолвадекс, защото уж е бил по-изчистен...и него съм пила някъде месец и половина и получила съм проблеми по женски! Много жени са така.... - почват хормонотерапия и след това става рак по женски! Говорим си с много хора в онкологиите като чакаме покрай кабинети и си споделяме...това е! Нищо не измислям.

# 636
  • София
Ужас !!!

# 637
Здравейте!Минах четвърта червена химия в петък,вече трети ден повръщам нон стоп.Не помагат нито таблетки нито инжекции,дали е нормално? Cry

# 638
Бенджи, и мен ме държеше по 3-4 дни, но инжекции Деган ми помагаха.Също и димен хидринат, мотилиум, расетрон, чай от джинджифил и мента,сок от нар. Пий топла течност на малки глътки, може през сламка, за да не се обезводниш.

# 639
На татко му помагаше зофран, чувала съм че и пиенето на кола помагало

# 640
  • Ænima/Albuquerque
Здравейте!Минах четвърта червена химия в петък,вече трети ден повръщам нон стоп.Не помагат нито таблетки нито инжекции,дали е нормално? Cry

Бенджи, с червената химия и аз бях като парцал няколко дни. Нито Зофран, нито Деган ми помагаха. В никаква форма. Колко червени ти остават?
При мен четвъртата беше най-тежка. Sad

# 641
Аз правя предоперативна химиотерапия,засега са четири...моля се да няма повече,ужасно е Cry

# 642
  • София
След операцията най-вероятно ще има 6 или 8 вливания. Подготви се за това и не се плаши.
Стискаме палци  Peace

# 643
  • пловдив
Бейджи гадничка е хемията, но е за добро, да минава и заминява, стискам палци

# 644
  • на път
Иве, аз питах за теб, защото не беше се вясвала бая време. Добре ли си ?

Veniz  :hug:q
Перпетум мобиле - пак операция и пак химия. От същите високодиференцирани се появяват в коремната кухина. Току-що минах 3-та химия на 3 линия. Този път май съм по-наред, но не се оплаквам. Жива съм, гледам си децата, радвам се на близки, село и приятели.

Общи условия

Активация на акаунт